- 30 Ağustos 2018
- 111
- 25
- 18
- Konu Sahibi havuclukek2018
-
Hat annenizin üzerineyse gsm operatörün müşteri hizmetlerini arayıp cikarttirabilirsiniz.İyi akşamlar kızlar,
Bugünlerde ailece çok zor günlerden geçiyoruz. Babam annemin onu aldattığını düşünüyor. Ama tamamen paranoyaklığından uydurduğu bir şey. Annem telefon dokümanlarını çıkarttırmak istiyor. Bununla ilgili ne yapmamız gerekiyor?
Not: Eski bir kullanıcıyım, yöneticilerin izni ile ikinci üyeliğimi aldım.
Hat babamın üzerine zaten arayan numaraları görüyor. Ama ayrıntılı döküman çıkartırmak istiyor annem. Bu iğrenç durumdan kurtulmak için iftira davası açabilir mi acaba ?Hat annenizin üzerineyse gsm operatörün müşteri hizmetlerini arayıp cikarttirabilirsiniz.
Babanizin üzerineyse ancak hukuki yolla cikarttirilir herhalde. Ya da babanız kendi isteğiyle cikarttiracak.Hat babamın üzerine zaten arayan numaraları görüyor. Ama ayrıntılı döküman çıkartırmak istiyor annem. Bu iğrenç durumdan kurtulmak için iftira davası açabilir mi acaba ?
İftira davası neden? Babanız şüpheleniyorsa kendi çıkarabilir zaten detaylı dökümanı. Herşey açık çıkıyor: Mesaj ve görüşme saatleri, kaç dakika konuştuğu. Daha neyi çıkaracak?
Annem iftira atıldığı için dava açmak istiyor. Mahkeme kararıyla ayrıntılı doküman çıkarttırmak istiyor. Delil olması açısından.Anlamadım şimdi anneniz ne için dava açmak istiyor? Dava mı açmak istiyor daha doğrusu? Hat da babanızın adınaysa anneniz mahkeme izni olmadan dökümanları çıkartamaz
Konuşmadan ziyade mesaj içeriklerini göstermek istiyor sanırım.hattin sitesine girip kiminle kac dk konustugunu falan gorebilir
Açamaz ki. İftira suçu oluşması için anneniz hakkında soruşturma başlatılmış olması gerekiyorAnnem iftira atıldığı için dava açmak istiyor. Mahkeme kararıyla ayrıntılı doküman çıkarttırmak istiyor. Delil olması açısından.
Annem hukuki yollarla kendisini kanıtlamak istiyor. Onuru zedelendi.
Babamın söylediğine göre bi adam varmış, babam işyerindeyen (annemin yanında olmadığı zamanlar) sürekli whatsappta çevrimiçi oluyormuş. Annem whatsapp konuşmalarına kadar herşeyin çıkartılmasını istiyor.
ozaman savciliktan talep edeceksiniz diye biliyorum yalniz paranoyak degilde sizofreni olabilirmi acabaKonuşmadan ziyade mesaj içeriklerini göstermek istiyor sanırım.
Teşekkür ederimAnnenizin kullandigi hat babanizin uzerineyse operatorden alamazsiniz. Ancak dava surecinde delil olarak gosterilmesini isteyebilirsiniz avukattan.
Konuşmadan ziyade mesaj içeriklerini göstermek istiyor sanırım.
Mahkeme whatsapp kayıtlarına erişemiyor diye biliyorum ama. Anneniz whatsapp yedeğinden kendisi ulaşıp çıktısını alabilir. Silip tekrar yüklediğinde eski konuşmalar geri gelebilir. Ya da whatsapp raporunu talep ederek en sık görüşülenler, engellenenler listesine ulaşabilir. Bunları da açacağı dava dosyasında sunabilir.
Anneniz davayı açınca ve aklanınca sanırım boşanacak, doğru muyum? Çünkü bu kadar gurur yapmış( haklı olarak), üzerine devam etmez diye düşünüyorum. Ama babanıza da hak vermiyor değilim. İçine şüphe düşen bir insan ne yapsın? Susup otursun mu? Ama elinde kanıtı, gerekçesi olmadan itham ettiyse, o başka.
Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerdeMesajlar silinmiş mi ki?
Çok zor bi durum gerçekten anneme o kadar üzülüyorum ki kadın harap oldu her yeri alerji oldu. Hasta olacak bu gidişleBolca sabir diliyorum. Benim bur akrabagim evlilik programına çıkıp ayni iftirayi eski karisina attı. Halbuki alakasi yok. Bütün çocuklar artık babala görüşmüyor. Bosanma davasi mi aciyor anneniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?