- 31 Aralık 2008
- 1.458
- 1.621
- 658
- Konu Sahibi havuclukek2018
-
Adamın tek kanıtı babam evde yokken adamın whatsappa girmesi.
Ama ortada onur zedeleyici bir durum var. İftira atan annem değil ki neden ona soruşturma başlatılsın ?Açamaz ki. İftira suçu oluşması için anneniz hakkında soruşturma başlatılmış olması gerekiyor
Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerde
Üstteki mesajımda da anlattım. Adam yıllar önce koltuk yüzü yaptırdıkları birisi. Nasıl olmuşsa numarası engellenmiş. Babam da bunu görünce numarayı alıp izlemeye başlamış. Adam biz iş yerindeyken whatsapta çevrimiçi oluyormuş. Annemin telefonu sürekli ortadadır. Hiç bir şeyide silmez. En ufak bir şüphemiz yok. Annemde kendisinden son derece emin.Adam kim? Annem demek istediniz, değil mi? Cımbızlamıyorum, yanlış anlamayın. Anlamaya çalışıyorum. Babanızın şüphelendiği biri mi var yoksa paranoyası genel mi? Allah kolaylık versin. Siz çok girmeyin bence aralarına.
Evet namustan daha ötesi yok. Zaten uydurduğuna eminim. Bundan öncede bana iftira atmıştı. Hiç şüphemiz yok yani yalan olduğundanOkudum. Babanız paranoyakmış, evet. Annenize üzüldüm. Aklasın kendini, bundan daha ağır bir itham olamaz.
İşte babanızın isnatı sonucu anneniz hakkında soruşturma başlatılmadıysa iftira suçu oluşmuş olmuyor. Anneniz manevi tazminat isteyebilir ama ceza davası açılamaz bu durumda. Bir avukata danışırsanız daha detaylı bilgi alırsınızAma ortada onur zedeleyici bir durum var. İftira atan annem değil ki neden ona soruşturma başlatılsın ?
Çok zor bi durum gerçekten anneme o kadar üzülüyorum ki kadın harap oldu her yeri alerji oldu. Hasta olacak bu gidişle
Anladım, zaten ceza alması için değil de kendi haklılığını kanıtlamak istiyor. Bu durumda ne yapmak gerekir bilemedik. Bugün çoğu hukuk bürosu kapalıydı. Beklemek zor geldi o yüzden buradan bilen arkadaşlara danışmak istedim yarın annem gidip görüşür bi avukatlaİşte babanızın isnatı sonucu anneniz hakkında soruşturma başlatılmadıysa iftira suçu oluşmuş olmuyor. Anneniz manevi tazminat isteyebilir ama ceza davası açılamaz bu durumda. Bir avukata danışırsanız daha detaylı bilgi alırsınız
Böyle adamların çocukluğuna inmek lazım normal insanlar değiller bence. Bizim de kimse inanmaz herkes annemin arkasında durur ama annem, babama kendisini kanıtlamak istiyor.Insan. Üzülür tabi. Bizim vaka da ayni. Adam kafasına koymuş aldatıldım diye. Halbuki eşi ondan şiddetli geçimsizlik yüzünden bosandi. Aradan kaç sene geçmiş hala anlatiyordu. Evlenme programına çıkıp tekrr edince çocukları bu sefer acayip sinirlendi. Tedbir karari deniliyor galiba çıkartıp adamı programdanda attirdilar. Yani insan kendi yoldaşına neden bunu yapar hic anlamiyorum. Akrabagimin eski esinin sansi bizim tüm ailenin tamami onun tarafını tutmasi. Kimse iftiraya bastan inanmadi. Biz delimizi biliyoruz da
İddia edilen şeyin yalan olduğu nasıl kanıtlanır ki o dokümanlar olmadan. Ben de hiç anlamıyorum bu işlerden. Bir sürü avukat savcı arkadaşım var ama böylesine iğrenç bir konu kimseye sorulmazBenim bildiğim annenin açacağı iftira davasıyla o kayıtlara bakılmaz. Ancak baban aldatıyor diye açarsa bakılır. Emin de değilim ama, bana mantıksız geldi, bilen biri çıkar elbet.
Whatsapp konuşmaları çıkmaz eğer silinmişse ama bütün mesajlar duruyor diyorsun,hayır koltuk kumaşı attıysa ne var bunda adam reklamını yapıyor,annemin de sürekli alışveriş yaptığı bir yer var adam arasıra koltuk kumaşı halı vs atar.Hayır bütün mesajlar duruyor. Zaten adamla bir konuşma yok. Adam dediğimde annemin yıllar önce babamla birlikte koltuk yüzü yaptırmaya gittiği adam. Adam sadece bir kere whatsaptan kumaş renkleri atmış. Üstelik adam bizden 1200 km uzakta yaşıyor. Annemin hiç bir zaman bizsiz gitmediği yerde
Böyle adamların çocukluğuna inmek lazım normal insanlar değiller bence. Bizim de kimse inanmaz herkes annemin arkasında durur ama annem, babama kendisini kanıtlamak istiyor.
Burda hukuk bölümü olmalı yada başlığı değiştirebilirsin brlki yardımcı olmak isteyen olur. Bana mantıklı gelmedi pek, babanın hukuki olarak bi şikayeti olmadıktan sonra annenin kayıtlarına annenin isteğiyle bakmaları. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim mesleğim değil sonuçta.İddia edilen şeyin yalan olduğu nasıl kanıtlanır ki o dokümanlar olmadan. Ben de hiç anlamıyorum bu işlerden. Bir sürü avukat savcı arkadaşım var ama böylesine iğrenç bir konu kimseye sorulmaz
Whatsaptan zaten konuşulmuş bir şey yok 4 sene önce falan adam yastıkları hangi renk istersiniz diye kumaşları atmış. Yani o insanla konuşulmadığına dair bir şeyler olması gerekiyor o da çok zorWhatsapp konuşmaları çıkmaz eğer silinmişse ama bütün mesajlar duruyor diyorsun,hayır koltuk kumaşı attıysa ne var bunda adam reklamını yapıyor,annemin de sürekli alışveriş yaptığı bir yer var adam arasıra koltuk kumaşı halı vs atar.
İftira davası diye bir şey var iftiraya uğrayan kişi açabiliyormuş ama internette bununla ilgili fazla bilgi bulamadımBurda hukuk bölümü olmalı yada başlığı değiştirebilirsin brlki yardımcı olmak isteyen olur. Bana mantıklı gelmedi pek, babanın hukuki olarak bi şikayeti olmadıktan sonra annenin kayıtlarına annenin isteğiyle bakmaları. Dediğim gibi yanılıyor olabilirim mesleğim değil sonuçta.
Koltukçuyla aldatıyormuş. Adam bizden 1200 km uzaklıkta. Cidden bunları anlatırken babamdan tiksiniyorum ya iğrenç adam yüzünü bile görmek istemiyorum. Defolup gider inşallah evimizdenAnneniz babaniz evli mi hala. Bizde güya komşu ile aldatmışti. Babaniz kimi iddia ediyor
Koltukçuyla aldatıyormuş. Adam bizden 1200 km uzaklıkta. Cidden bunları anlatırken babamdan tiksiniyorum ya iğrenç adam yüzünü bile görmek istemiyorum. Defolup gider inşallah evimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?