Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kızlar bugün babamın telefonuna tekrar bakma fırsatım oldu. Dün esma aramış konusma süresi 2 dk, 11 temmuzda babam aramış 17 dakika Şok oldum.. Ve birde aklıma takılan bir konu vardı babam bana hediye çanta alacağı zaman 3 tane çanta yanyana koymuş whatsaptan fotoğraf göndermişti. Ben seçtim ortadakini beğendim demiştim onu almıştı. Fotoğraflarına baktım ve esmaya aldığı çantanın fotoğrafıda var aynı şekilde 3 çanta yan yana koymuş ve çekmiş.. ama bana gönderdiği foto da esmanın çantası yok. ona gönderdiği foto da benim çantam yok.
Sorun şu ki babam çantaları verdiği zaman Esma hiç haberi yokmuş gibi davrandı.. Oysa babam ona da fotoğraf yollamış oda kendisi seçmiş. Bunu bugün öğrendim. Kafam allak bullak.

Esma masum değil gün gibi ortaya çıktı işte.Hem ailemin içine girecek hem bu haltları yiyecek.

Son düzenleme:
Burnuma hiç hoş kokular gelmiyor.
Kimsenin günahını almak istemem ama bir ilişkileri var galiba bunların ya
Arkadaşımın babasıyla 17 dakika ne diye telefonda konuşayım ben?
O telefondan hariç bir yerlerde de görüşüyor olabilirler.
Fatura, fiş ne bulursanız inceleyin, bir pansiyon, cafe, otel vs. hesaplarına dikkat edin.

Bu arada Esmayla farklı bir sebepten aramız açık, görüşmüyoruz çok fazla mesaj atarsa soğuk ve kısa cevap veriyorum o kadar.

Ayakta uyutmuşlar işte esma dediğin bariz ......lu

Ay babanı en son ben bulacağım Sude, ne kadar daha bekleyeceksin Neden görüntüleri kendine göndermiyorsun?
1 ay 1 hafta olmuş konuyu açalı ve sen hala hesap soramıyorsun.
Esmayla konuştum ilişkin olduğunu söyledi diyeceksiiiiin. Bu kadar basit.
Bana artık çok tuhaf gelmeye başladı bu konu.

Ayyy ayyyyy uzaklaştır şu kızııııııı

ee esmada masum değil ozaman ilk başlardaki rahatsızlıkları acaba sen anlama diye miydi şimdi o geldi aklıma ya da esma babanın ilgisinden memnun kullanıyor ilgisini hediyeler arabayla eve bırakılmalar falan...

İyide babanla konusamiyosan kolay bisey degil cunku .arkadasina acik acik direk ve net bi sekilde sorarsin icabinda.cunku elinde tesbit ettigin seyler var sor hepsinin hesabini al cevabini tek tek.aramiz acik diyonda mevzu baska diyosun yinede kiz sana msj atip konusuyomusun.eger boyle bisey varsa aralarinda arkadasligin bitse ne bitmese ne.senin bitirmen lazim.biyerde arkadasligimin bitmesini istemiyorum demistin oyuzden dedim.benim elimde bukadar kanit olcak gider arkadasima direk derim babamla bu kadar ne konusuyosun belki benimle ilgili.konuyolar ne biliyim.belki babamin bana karsi tutumu arkadasimdan dolayidir diye dusunurum yalan yanlis biseyler mi diyo hakkimda diye.o ihtimalde var cunku belki babaniz sizi takip ediyor.cantalara gelincede annemi dusunur yine konusurdum kizla yaa.babam niye baska bi.kiza hediye alsin.uatelik diger kardesiniz de istemis almamis galiba.belki sanada dikkat cekmesin diye aldi.

Bence de yani, at bir zarf gerisini seyret, çorap söküğü gibi gelecektir zaten.
Iyy ne de iğrenç bir durum he. Arkadaşımın babası, amcadır benim için.

Haftalık dizi gibi takip ediyordum konuyu ama artık bazı küçük şeyler yakaladığımı düşünüyorum. Takip etmiycem
Konunun fake olduğunu düşünmeye başladığımıda söylemiycem

Esma babanizi kullaniyor.

Benim de bi amcam var azgin teke turlerinden. Arkadasinin bi kizina kancayi atmis kiz da bos gecmemis. Kiz baya parasini yedikten sonra mesaj atmis babam kiziyor gorusmeyelim diye ama babasi ogrenmis olsa boyle rahat olamazdi. Isi bitmiste ondan yani.

Esmaya sordum zaten o zamanlar geçiştirmişti. Olay ilerledikten sonra ikisinden de nefret ettim zaten şuanda görüşmemin tek sebebi takip edebilmek. Arkadaslığımın bitmesini istemiyorum dediğim zamanlar babamın rahatsız ettiğini düşündüğüm zamanlardı. şimdi öyle değil esma artık umrumda değil ve hatta rezil etmek istiyorum.
Çanta olayına gelince fotoğrafları gördükten sonra bende öyle düşünmeye basladım. Çünkü önce ona aldığı çantanın fotoğrafı var sonra bana aldığı var.

Bence de yani, at bir zarf gerisini seyret, çorap söküğü gibi gelecektir zaten.
Iyy ne de iğrenç bir durum he. Arkadaşımın babası, amcadır benim için.
Hala ne bekliyor bilmiyorum ki, yok iş üstünde yakalayacakmış.
Çok zor, bu kafayla yakalayamaz.

Kızlar, Çantanın fotoğraflarını kendime göndersem ve Esmaya da görüştüğümüzde babam arıyormu diye sorsam ve fotoğrafı göstersem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…