Çoluğunun çocuğunun rızkını elin kızına sıvıyor işte buradaki baba(!) da.Kac yasindan sonra kepazelik yani. Akillandi mi? Hayir... Suan yine biri yuz verse yine yapar.
Hala ne bekliyor bilmiyorum ki, yok iş üstünde yakalayacakmış.
Çok zor, bu kafayla yakalayamaz.
Daha çanta diyor fotoğraf diyor anam.Hala ne bekliyor bilmiyorum ki, yok iş üstünde yakalayacakmış.
Çok zor, bu kafayla yakalayamaz.
Sude sen kaç yaşındasın?
O zaman farklı numaralardan mesaj at. Esmanın sevgilisi var uzak dur ondan yaz.Yaşamadığınız için size garip geliyor. Allah yaşatmasında.. biraz beni anlamaya çalışın. Sinirden ellerim titriyo kaç saattir ağlamak istiyorum. İş yerindeyim ve gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum. Bekliyorum evet çünkü annem anlamıyor Babama böyle birşey hayatta söyleyemem.
Çoluğunun çocuğunun rızkını elin kızına sıvıyor işte buradaki baba(!) da.
Elin kızına çanta almalar bilmem neler.İlerlese durum, daha neler alır Allah bilir.
O zaman farklı numaralardan mesaj at. Esmanın sevgilisi var uzak dur ondan yaz.
Esmaya kendin mesaj at. Babamla konuşmalarını gördüm. Uzak dur yoksa annene anlatacağım yaz.
Baba esma ona çanta alığını söyledi ne alaka yaz?
Esmaya bi sapık dadanmış kurtulmak istiyormuş yaz.
Bildiğini belli edecek şeyler yaz.
Bir arkadaşım var kaç yaşında evli adamla görüşüyor, kendine çanta aldırıyor de yemekteyken annenle babanın yanında.
Bakalım tepkisi ne olacak?
Esma'yla konuşmayı düşünüyorum mesaj mı atsam yoksa yüzyüze gelince mi sorsam
Cevap veren oldu mu bilmiyorum yorumları tam okumadım ama babasının hesabından esmayi engellerse esma engelli listesinde olur, babası da esmayi görmüş olur böylece.Esmanın profilini babanın hesabından engelle ki bakınca adı çıkmasın. Baban profilini göremesin.
Esmayla sadece dışarıda görüş.
Evde mesela yemek masasında de ki dünyanın çivisi çıkmış bugün şu haberi okudum gibisinden haberlerden bahset. Belki vicdan yapar da terbiyesizliğe bir son verir.
Üzgünsün anlayabiliyorum senin için çok zor olmalı. Allah yardımcın olsun. Bence ve ne yazık ki hislerin doğru. Temkinli ol.
Tabini de yüz yüze sormalısın ki yüz ifadesini gör.. Terbiyesiz kız yaEsma'yla konuşmayı düşünüyorum mesaj mı atsam yoksa yüzyüze gelince mi sorsam
gerçekten çok üzüldüm. anlatamam. hadi baban yaşını başını almış . kız nasıl böyle bi şeye cesaret ediyor. çok sinir oldum .Kızlar bugün babamın telefonuna tekrar bakma fırsatım oldu. Dün esma aramış konusma süresi 2 dk, 11 temmuzda babam aramış 17 dakika Şok oldum.. Ve birde aklıma takılan bir konu vardı babam bana hediye çanta alacağı zaman 3 tane çanta yanyana koymuş whatsaptan fotoğraf göndermişti. Ben seçtim ortadakini beğendim demiştim onu almıştı. Fotoğraflarına baktım ve esmaya aldığı çantanın fotoğrafıda var aynı şekilde 3 çanta yan yana koymuş ve çekmiş.. ama bana gönderdiği foto da esmanın çantası yok. ona gönderdiği foto da benim çantam yok.
Sorun şu ki babam çantaları verdiği zaman Esma hiç haberi yokmuş gibi davrandı.. Oysa babam ona da fotoğraf yollamış oda kendisi seçmiş. Bunu bugün öğrendim. Kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?