Babamın arkadaşıma ilgisi !

Bence delilleri topla kızıda tehdit et herkese anlatacağım babana annene akrabalarına rezil olacaksın de .kıza da göster babani aradığı kaç dk konuştuklarının görüntüsünü ...tabi bunlarida ses,video kaydına al

Hala ne bekliyor bilmiyorum ki, yok iş üstünde yakalayacakmış.
Çok zor, bu kafayla yakalayamaz.

Yaşamadığınız için size garip geliyor. Allah yaşatmasında.. biraz beni anlamaya çalışın. Sinirden ellerim titriyo kaç saattir ağlamak istiyorum. İş yerindeyim ve gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum. Bekliyorum evet çünkü annem anlamıyor Babama böyle birşey hayatta söyleyemem.

Hala ne bekliyor bilmiyorum ki, yok iş üstünde yakalayacakmış.
Çok zor, bu kafayla yakalayamaz.
Daha çanta diyor fotoğraf diyor anam.
Elin kızıyla 17 dakika ne konuşur bu adam ya hu?
Çocukluk arkadaşım var, halen ailecek görüşürüz. Ama babasının ne telefon numarasını bilirim, ne de bana hediye almışlığı vardır.
Kanıta manıta pek gerek yok aslında, durum gün gibi ortada.

O zaman farklı numaralardan mesaj at. Esmanın sevgilisi var uzak dur ondan yaz.
Esmaya kendin mesaj at. Babamla konuşmalarını gördüm. Uzak dur yoksa annene anlatacağım yaz.
Baba esma ona çanta alığını söyledi ne alaka yaz?
Esmaya bi sapık dadanmış kurtulmak istiyormuş yaz.
Bildiğini belli edecek şeyler yaz.
Bir arkadaşım var kaç yaşında evli adamla görüşüyor, kendine çanta aldırıyor de yemekteyken annenle babanın yanında.
Bakalım tepkisi ne olacak?

Çoluğunun çocuğunun rızkını elin kızına sıvıyor işte buradaki baba(!) da.
Elin kızına çanta almalar bilmem neler. İlerlese durum, daha neler alır Allah bilir.

Amcamin cocugu olmadi. Ama yengemin elinden alip siviyor. Bugun olse kenarda bes kurus kefen parasi yok.

Esma'yla konuşmayı düşünüyorum mesaj mı atsam yoksa yüzyüze gelince mi sorsam

Cevap veren oldu mu bilmiyorum yorumları tam okumadım ama babasının hesabından esmayi engellerse esma engelli listesinde olur, babası da esmayi görmüş olur böylece.

Baştan aileye bu kadar sokmayacaktın Esma'yı bal gibi babanı kullanıyor işte kendine çanta aldıracak araya seni de sokup aldırmış işte baban da düşünceliymiş gibi sana alırken ona da alır gibi yapmış.Bir de 17 dakika ne konuşabilir bir kız arkadaşının babasıyla yav az uyanık olsaydın keşke eve ne girip çıkartıyorsun yakın arkadaşın diye evin kızı mı olacak ne garipsiniz!

Bence annesiyle konuş daha sonra esmyla konuş seni birdaha babamin etrefinda gorursem herkese rezil ederim de

Yada esmayla yuzyuze konuş ona çok büyük bir sorununi olduğunu babanin hayat kdinlariy birlikte olduğun ve annende hastalik çıktığını söyle çok üzgün görün tutuşsun biraz pislikler

gerçekten çok üzüldüm. anlatamam. hadi baban yaşını başını almış . kız nasıl böyle bi şeye cesaret ediyor. çok sinir oldum .
ne yapacaksın şimdi

Şu konu kadar midemi bulandıran bi konu olmadı ya. Bi babanın çocuğunu böyle durumda nasıl bırakır?

Şu an sağlam duruyorsun ama mutlaka etkileniyorsun. Destek almayı düşündün mü?

17 dk konusma ne yaa ? Bu esma parasi bittikce babani soyup sogana ceviriyor anladigim kadariyla.Daha bekle bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…