Babamın arkadaşıma ilgisi !

Sizn yerinizde olsam once esmanin yanina gider. Siddete karsi da olsam sacindan tutup bir daha babami aradigi msj attigi her hangi bir sekilde iletisime gectigi halde. Tum ailesine cevresine bunu anlatip rezil etmekle tehtit ederdim.
Sonrada babamin kafasinda o tlfnu kirardim.

Arama kayıtları ve Çantanın fotoğrafını henüz alamadım. Bu akşam alabilirsem yarın konusucam

Ben de şiddete her ne kadar karşı olsam da kesinlikle aynısını yaardım. 23 yaşında bi kadın için bunları yapmak zor olmasa gerek. Aaa esmaya bak. Sinir etti bizi.

Kızlar ACR diye bi program var bence babasının teline onu kursun konuşmaları kaydediyor . Ama babanın telefonu ne bilmiyorum benim telefonumum özelliklerinde uygulama gizle diye bi bölüm var babasında da o varsa ACR yi yükleyip uygulamayıda gizlesin arada alıp konuşmaları hemen kendine yollasın. Birde pc üzerinden whatsap webi sürekli açık tut yap babanın bütün konuşmalaırnı oku. Şuan bence en mantıklısı bu elinde kanıt olsun

Ay sapitmismi ne baban kusura bakmada cok sasrdm babanin yasi kac?? Bence bi sure o kizi kendinden uzak tut gorusme babanin ilgisi dahada artablr buda aileniz icin sorn yaratir ben olsm bi sure arkadasligimi keserdm

hiç bir şey anlamadım. nasıl olacak öyle
Feysten konu sahibi babasının hesabina girip esmayi engellesin demissiniz ya konu sahibi öyle bir şey yaparsa Feyste engelli listesi var, esma o listede olur. Babası da o listeye bakarsa görür Esmanın hesabını. Esmanın hesabını bulamamış ya böylece görmüş olur. Neyse ya konu zatwn başka boyutlara geçmiş, yok esma da babasıyla konuşuyormuş , babasi esmaya da canta fotosu yollamis bilmem ne, inanmadim ben konuya

Sence olanları annene anlatma vakti gelmedi mi? Benim kızım bunları bilip benden gizlese çok üzülürdüm.

Fotoğrafları aldım. Esma tatilde döndüğünde konuşucam

Niye rahat rahat tatil yapmasına izin veriyorsunuz anlamış değilim
mesaj atın arayın taciz edin bir şekilde bildiğinizi anlasın
eminim tatil parası da babanizdan çıkmıştır

Niye rahat rahat tatil yapmasına izin veriyorsunuz anlamış değilim
mesaj atın arayın taciz edin bir şekilde bildiğinizi anlasın
eminim tatil parası da babanizdan çıkmıştır
Üstünden ne kadar zwman geçmiş.
Valla konu sahibi çok pasif.
Esmanın yerinde ben olsam hayatta alt edemez yani.

Yavuz hırsız olurum bastırırım.
Tatilden dönmesini beklemek nedir ya?
Çok saçma.

Bekleme sebebim yüzyüze konuşmak için. İnkar ettiğinde fotoğrafları gösterebilmek için.

Bekleme sebebim yüzyüze konuşmak için. İnkar ettiğinde fotoğrafları gösterebilmek için.

direkt söylemeyin şu an ama baska bir şekilde de rahatsız olmasını sağlayabilirsiniz
mesela o tarz başka bir durumu örnek verip Ayy ne o... kadinlar var gibi
sürekli imalı taciz edici mesajlar atabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…