- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
Birgrup arkadas ayarla bara gidin erkeklerle tabi gruvenbilcgn birileri olsun babanada aglayarak eve gel beni oraya gorurdu esma birsuru erkekle konusuyo bana beni biriyle tanisitircakmis kendi ayarlamis filan die bisiler kullaniolardi de bilmiormm gunaha giriyoruz ama onu yapan bi kiza mustehak yani
sen naptın be ablam ?valla işler içinden çıkılmaz bir hal alır bar mar kızların başını yakacaksın
Haklisin yanlis olur. Bende oyle dusundum :)
Belki amcayi daha cok cezbedecek... ellere var bana yok mu moduna gececek :))
ahaha beraber takılalım diye gelip bu gece nereye akıyoruz moduna giriyormuş
aynenHaklisin yanlis olur. Bende oyle dusundum :)
Belki amcayi daha cok cezbedecek... ellere var bana yok mu moduna gececek :))
Simdi ben bi şeyi merak ettim
Sude esmaya babamla ne konusuyosunuz demis ya?demek ki esma sudenin babasinin telini karistirdigini biliyor.bu adamla bi ilişkisi olsa adama soylemez mi?adamin telinde kayitlar silinmedigine göre demek ki kiz soylememis
Ama su da aklima geldi simdi simdiye kadar olanlari sildi de birini unuttu mu acaba?
Ne kadar igrenc bi durumkız konuştuktan sonra bir süre kayıt göremedi sonra denk geldi zaten, kızın adama söyleyip dikkat etmesi gerektğini anlattığı düşünülüyor.
Ne kadar igrenc bi durum
Aklima bi sey daha geldi
Sude acaba eski bi telefonu ses kaydini acip odaya birakip gitse nasil olur acaba
Annesini kardesini de alip disari ciksin
yatak odasina ve salona eski model 2 tane telefon alip ses kaydini açıp biraksin
Gardrobun felan uzerine biraksin
iste konusuyosa evde kimse olmadiginda bu firsati kacirmaz diye dusunuyorumadam dışarıda konuşuyordur büyük ihtimalle hep evde olduğunu sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?