Babamın arkadaşıma ilgisi !

herkes de acele et acele et deyip duruyor kıza sanki çok basit bir şeymiş gibi. dizi mi izliyoruz burada spoiler da verelim mi kız zaten kendi içinde bunun yıkıntısını endişesini taşıyor normal hayatta her şey buradan bizim konuştuğumuz atıp tuttuğumuz gibi ilerlemiyor. 7/24 de babası ve esmayla beraber olmadığına göre .

Birgrup arkadas ayarla bara gidin erkeklerle tabi gruvenbilcgn birileri olsun babanada aglayarak eve gel beni oraya gorurdu esma birsuru erkekle konusuyo bana beni biriyle tanisitircakmis kendi ayarlamis filan die bisiler kullaniolardi de bilmiormm gunaha giriyoruz ama onu yapan bi kiza mustehak yani

sen naptın be ablam ? valla işler içinden çıkılmaz bir hal alır bar mar kızların başını yakacaksın

Sadece Esma ile görüş babanın onu rahatsız edip etmediğini sor baktinki kaçak cevaplar veriyor onunda bu ilişkiden bir rahatsızlığı yoktur fakat anlarsın bir ilişki Varsa da bence bu suphelerini dile getirki varsa böyle bir durum herkes yoluna baksın annene yazık bence...

Simdi ben bi şeyi merak ettim
Sude esmaya babamla ne konusuyosunuz demis ya?demek ki esma sudenin babasinin telini karistirdigini biliyor.bu adamla bi ilişkisi olsa adama soylemez mi?adamin telinde kayitlar silinmedigine göre demek ki kiz soylememis
Ama su da aklima geldi simdi simdiye kadar olanlari sildi de birini unuttu mu acaba?

kız konuştuktan sonra bir süre kayıt göremedi sonra denk geldi zaten, kızın adama söyleyip dikkat etmesi gerektğini anlattığı düşünülüyor.

kız konuştuktan sonra bir süre kayıt göremedi sonra denk geldi zaten, kızın adama söyleyip dikkat etmesi gerektğini anlattığı düşünülüyor.
Ne kadar igrenc bi durum
Aklima bi sey daha geldi
Sude acaba eski bi telefonu ses kaydini acip odaya birakip gitse nasil olur acaba
Annesini kardesini de alip disari ciksin
yatak odasina ve salona eski model 2 tane telefon alip ses kaydini açıp biraksin
Gardrobun felan uzerine biraksin

adam dışarıda konuşuyordur büyük ihtimalle hep evde olduğunu sanmam

Ozet gececek olan var mi
54 sayfa olmus okuyamiyorum ve meraktan catlicam

Kötü bi durum canım ya :.. sırf bu yüzden arkdaşınla aranı bozmanda doğru gelmedı bana , ve bencede bu durumu arkadaşın anlamıştır bariz sen bile farkına vardığına göre. Sakın eve çağırma sende onlara gitme dışarda görüşün derim

Babanızın kullanabılecegı tarzda bir telefoın alın.. Icerısıne dınlemek ıcın programları yukleyın.. Hatta munkunse size mail olarak gonderebilecegınız sekılde olsun..

Sonra kullanmıs oldugu telefonu kazara bozmus susu verin.. Yada dusurup kırın.. Ertesı gun kosup bu telefonu hedıye edın.. Eski telefonunu tamir ettirip kendınız kullanacagınızı belırtın.. Telefonunuz yenıyse iş için falan kullanmanız gerekecegını falan soyleyebilirsiniz..

Kıza bildiğinizi takip ettiğinizi belli etmenize de gerek yok..Uyandırmanın alemi yok..

Sonra dinledıkce karar verirsiniz.. Belki sureklı araması canına tak etmiştir kızın telefonu terslemek ıcın acmıstır.. Siz üzülmeyesınız dıye sıze yansıtmıyordur.. Sağlam kanıt şart..

Son düzenleme:
Ben arkadaşınla babanın arasında bir şey olduğunu zannetmiyorum , yalnız anlattıklarına bakılırsa babanın arkadaşına ilgisi olduğu ortada. Evli adamların böyle şeyler yapmasına çok sinir oluyorum , bende başımdan geçen bir olayı anlatayım biraz uzun olacak ama , 6 yıl önce uzun süre çıktığım bir erkek arkadasım vardı bana evli bir arkadaşından cok bahsederdi 2 de cocuğu var sevdiği bir arkadası Facebook ında fotoğrafını görmüştüm eşi de annemin bir tanıdığının kızı. Biz erkek arkadaşımla ayrıldıktan sonra arkadaşımla çarşıda yürüyorduk caddede bu Ada'mı gördük ve arkadaşıma sessizce bu kişi se... Arkadaşı çokta tatlı kızları var Facebook'ta gördüm dedim . Bunu o kadar sessiz söyledim ki bu vatandaş arkadaşıma onun Hakkı'nda bir şey söylediğimi anlamış ama yanlış anlamış onu beğendiğimi düşünmüş meğerse bir hareketler yüzünde tebessüm görmeniz lazım . daha sonra ben kendisini ortak bir tanıdığımın yanında gördüm 5 dk sonra arkadasım telefonuma mesaj yaZdı yanımda gördüğüm kişi seni soruyor bu aralar cok sık görüyormuş merak etmiş numaranı istiyor vereyim mi die cok sinirlendim evli barklı adam Bnm numaramı Nasıl ister die . Cok tersledim ve eski erkek arkadaşıma şikayet ettim konuşmuş çok özür dilemiş onunla çıktığını bilmiyordum diye . Daha sonra biz erkek arkadaşımla tekrar barıştık benim telefonuma mesaj geldi gece baska bir numaradan seni özledim diye numarayı erkek arkadaşıma verdim bir baktık o vatandaş . Tabi ben mesaj yazdım bana bir daha sakın yazma diye tamam be özlemedik yazmış sonrada ben cevap vermedim . Erkek arkadaşım Nasıl yapar böyle bir şey diye delirdi . Sabahın köründe bir numara aradı beni açmadım kimsiniz diye mesaj yazdım dün gece mesajlaşrığın Ada'mın karısıyım asıl sen kimsin demesin mi ben şok oldum erkek Arkadasımı arayp ona mesajı şarjının bittiği için arkadaşından yazdığını söyleyeyim dedim normalde ona kalsa böyle bir şey yapmayacaktı zar zor ikna ettim .bayan beni aradı bende erkek arkadaşımla eşinizin telefonundan mesajlaşmıştım dedim inanmadı bana ardından erkek arkadasımı aramış ve daha öncede buna benzer mesajlar yakaladığı için eşine güvenmediğini söylemiş erkek arkadasmda benim söylediğim şeyi söyleyince inandı . O olay orda kapandı 3. Cocukları oldu Kadını yolda görünce yüzüne bakamıyorum ve o beni bilmiyor sadece annemi tanıyor . Ada'm ise hala beni gördüğünde o kadar pis bakıyordu ki... Bir kaç gün önce dıydum eşiyle borçlarından dolayı ayrılmışlar Ada'm başka bir şehire yerleşmiş eşi de annesinde kalıyormuş annem söyleyince bir tuhaf oldum. Eğer ben o kadın eşin beni rahatsız ediyor deseydim durum ne olurdu bilmem , neden söylemediğimi
Bilmiyorum

inşallah bi gelişme olmadan gider böyle.sen de tedbirli ol. arkadaşlarını eve getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…