Geçen gün sordum ne konusuyosunuz niye arıyor diye geçiştirdi, iftara gelin diyormuş iş yerinde sorunu vardı onu soruyormuş felan zaten çoğu Zaman açmıyormuş böyle dedi. Bende niye konusuyosunki ararsa açma demiştim kız tamam dedi. O gündür konuşma olmamıştı takip ettiğim kadarıyla arada telefon kayıtlarına bakıyorum. Bugün tekrar baktım dün aramış kız açmış 6 dakika konuşmuşlar.
Bu ne sacmalik ya
Ben babamla bu kadar konusmuyorum bikac dk hal hatir kapatiyorum
Bunlar 6 dk ne konusuyo
Her hafta da ariyo masallah konusacak farkli ne buluyosa
Ustelik uyardigin halde boyle
Kisa kisa işim var diyip kapatsin
Gunahini almak istemiyorum ama kiz artik durumun farkindadir sen belli ettin çünkü
Bence artik agzinin payini ver inkar ederse
Babanin niyeti ortada bunu farketmeyecek ksdar salak degil heralde
Ustelik sen rahatsiz oldugunu da teli acma diyerek belli ettin
Babani engellesin sorarsa da numarasini degistirmis derdiniz hayret ya
Valla psikolojin kaldiriyosa o programdan yukleyip konusmalari dinle olmadi
Cok zor bi durum Allah sabir versin sana
Ama arkadasini guzelce paylamazsan teli acmaya devam eder baban da umutlanmaya devam eder
Babanın telefonunu al 3 kere yanlış giriş yap kartı bloke olsun kullanılamasın.
Arkadaşına da de laf arasında "babam telefonda birisiyle konuşuyor kanıtlamam yakındır ve o zaman boşanma davasında babamı da o kişiyi de rezil edicez cümle aleme ve tazminat davası da açıcaz" vs de gözü korksun terbiyesizin.
ayy bak ben çantayı unutmuşum. Sude acele etmezse kanıtlayamaz bence. Yakında adam telefonu da bırakmaz. Tak koyar bir şifre açıp bakamaz. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Ayy benim bile çantayı kızın kafasına geçiresim geldi. Ben kesin annesine söylerdim kızı he.
Şey yüklesin o zaman call recorder. Onu da mı ben söyliyim ayol. Call recorderi da dosyalardan birinin içine gizlesin. Akşam da teli gizlice kaçırıp konuşmayı dinlesin adamla kızı kalaylasın. Bu kız çözmek falan istemiyor. Biz de boş boş uğraşıyoruz meraktan tırnak kemiriyoruz.
dur etiketleyim görsünNeedless bak böyle bir yöntem varmis denesene hem emin olursun
nasıl bu kadar sakinsin çok şaşırdık arkadaşı arayip artık hemen sormalisin
bencede kızların dediği yöntemi denemelisin offf çatlar insan bu merakla
Ne saklamasi hic yapma pis herif... kizin yasinda dost mu tutcan kendine?
Kiz uyanik cantalar hediyeler götürüyor mali adama iki gülüyor ohhh...
Sude acele etmeyip dogru zamanda patlatacak olayi bence..
Ben yerinde olsam bir guzel tum kanitlari toplar sonra o kizin sacini basini bir guzel yolarim .
Sen bu arkadaşına buluşup şey desene, babamın sosyal medya hesabında bir kadınla mesajlarını gördüm canım falan demiş de. görüşüyolar sanırım de. dertli falan görün. Bakalım nasıl bi tepkş verecek? bakalım konuşma süresi daha da uzayacak kı? zaten verdiği tepkiye göre bence az çok bi şeyler anlarsın. Ya da daha önce bi arkadaşın dediği gibi boşanma davasından falan bahsey
bence de bekle fakat beklerken artik bu konuyu ne babana ne de o kiza hiç bir sekilde açma sen yine esmayla telefonda konuş görüş çünkü düşmanına ne kadar yakın olursan o kadar iyi ve bu düşüncelerin bir müddet sana kalsın ara ara da takip et bakalim babani tatil gunleri gibiBeklememin tek sebebi bu, kanıt toplayıp patlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?