Babamın arkadaşıma ilgisi !

Bu ne sacmalik ya
Ben babamla bu kadar konusmuyorum bikac dk hal hatir kapatiyorum
Bunlar 6 dk ne konusuyo
Her hafta da ariyo masallah konusacak farkli ne buluyosa
Ustelik uyardigin halde boyle
Kisa kisa işim var diyip kapatsin
Gunahini almak istemiyorum ama kiz artik durumun farkindadir sen belli ettin çünkü
Bence artik agzinin payini ver inkar ederse
Babanin niyeti ortada bunu farketmeyecek ksdar salak degil heralde
Ustelik sen rahatsiz oldugunu da teli acma diyerek belli ettin
Babani engellesin sorarsa da numarasini degistirmis derdiniz hayret ya

Valla psikolojin kaldiriyosa o programdan yukleyip konusmalari dinle olmadi
Cok zor bi durum Allah sabir versin sana

Ama arkadasini guzelce paylamazsan teli acmaya devam eder baban da umutlanmaya devam eder

işte kendi karılarına gelince "ekmek alayım mı?" der kapatırlar ama bak işlerine gelince 6 dk falan. kadın erkek fark etmiyor insanlığımızdan tiksiniyoruz artık. Allah esirgesin.

Babanın telefonunu al 3 kere yanlış giriş yap kartı bloke olsun kullanılamasın.
Arkadaşına da de laf arasında "babam telefonda birisiyle konuşuyor kanıtlamam yakındır ve o zaman boşanma davasında babamı da o kişiyi de rezil edicez cümle aleme ve tazminat davası da açıcaz" vs de gözü korksun terbiyesizin.

Bu da iyi fikir

Ama baba duyar onlem alır yaparsa ya da herseyden bi haber olan anneye catarsa?

Riski cok bu olayin... dikkat etmek gerek..

Sifre falan kötü olur ya... Kizi erken uyandirirsa yapar bunu adam..
Hat hangi operatorde acaba? Online islem sifresini alsa netten baksa aramalara...

O canta gibi nelee vardir.. k.rt horoz oyle oyle tavladi kizi..

Kendi kizina sormaz isin nasil, rahatsiz eden var mi diye.. karisina almaz çanta. .

La havle...

Ben yerinde olsam bir guzel tum kanitlari toplar sonra o kizin sacini basini bir guzel yolarim .

Esmaya konusuyor musun diye sorma artik.

Baban yasindaki adamla dakikalarca ne konusuyorsun? Bosanip seninle evlenecegini mi saniyorsun? Yarin obur gün annem farkina varirsa sanada dava acar basini yakar. Anan baban duysa yüzlerine nasil bakacaksin? Diye sor. Kizi tanisam ben yazicam artik

bu kızda sağlam pabuç değil konu sahibesi belli ki o da memnun halinden aksi türlü olsa en başta onun rahatsiz olup kendini geri çekmesi mesafe koymasi lazim ama belli ki babanın parasını yemek hosuna gidiyo babanda o da karşılıklı egolarini tatmin ediyorlar...

Çok vahim bir durum bir an önce önlemini al yoksa yarin öbür gun bu iş gun yüzüne çıktığında kabak sana bile patlayabilir. sen sardin başımıza bu kızı arkadas diye evimize soktun falan denilebilir haberin olsun...

Arkadaşınla acil irtibatı kes. Eğer baban iletişime geçmeye çalışırsa hem sen çok büyük mahcup olursun hem arkadaşın. Herkes ve annen içinde en hayırlısı acilen o kızı hayatından çıkarman.

dur etiketleyim görsün Needless bak böyle bir yöntem varmis denesene hem emin olursun
nasıl bu kadar sakinsin çok şaşırdık arkadaşı arayip artık hemen sormalisin
bencede kızların dediği yöntemi denemelisin offf çatlar insan bu merakla

Kızlar bunu daha önceki sayfalarda konustuk bu program android telefonlar için. babam iphone kullanıyor, Iphone 'da bu program yok zaten olsa bile i-store şifresni bilmiyorum o olmadan yükleyemem.Bir kaç tane benzeri ve ücretli olanları var. Şifresini bir şekilde öğrensem bile bu programlar işe yaramaz kullanıcı yorumlarında okudum.

Ne saklamasi hic yapma pis herif... kizin yasinda dost mu tutcan kendine?

Kiz uyanik cantalar hediyeler götürüyor mali adama iki gülüyor ohhh...

Sude acele etmeyip dogru zamanda patlatacak olayi bence..

Kesinlikle böyle acele etmek istemiyorum. Bunları aile içinde konuştuğumda veya kızı çekip konuştuğumda sağlam kanıtlarım olması gerekiyor.

Sen bu arkadaşına buluşup şey desene, babamın sosyal medya hesabında bir kadınla mesajlarını gördüm canım falan demiş de. görüşüyolar sanırım de. dertli falan görün. Bakalım nasıl bi tepkş verecek? bakalım konuşma süresi daha da uzayacak kı? zaten verdiği tepkiye göre bence az çok bi şeyler anlarsın. Ya da daha önce bi arkadaşın dediği gibi boşanma davasından falan bahsey

Bu güzel fikir, görüştüğümüzde deneyeyim

Beklememin tek sebebi bu, kanıt toplayıp patlamak
bence de bekle fakat beklerken artik bu konuyu ne babana ne de o kiza hiç bir sekilde açma sen yine esmayla telefonda konuş görüş çünkü düşmanına ne kadar yakın olursan o kadar iyi ve bu düşüncelerin bir müddet sana kalsın ara ara da takip et bakalim babani tatil gunleri gibi

Needless gaza gelip patlama sakın. Önce durum nedir emin ol. Bu şekilde sakinliğini koru. Eğer ortada gerçekten bişey varsa senin tavrın dikkat çeker ve dikkat etmeye başlarlar açık vermemek için. Babanın ilgisi kesilmiş sanırım bir anda. Bence de şüpheli bi durum.

KiA desene babam annemi aldatiyor
nette yazismalarini okudum
kadin yurt disinda...babam ona cok aşık vs vs
bakalim kiz napcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…