Babamın arkadaşıma ilgisi !

Esma tam bir sürtük daha önce de yazmıştım şimdi de yazıyorum normal bir kız olsa sizin mahallenize uğramaz baban tacizci olur ama burda resmen ilişki var karşılıklı beğeni ve beklenti var!!!!!

bosverin haa esma ha ayse babaniz yoldan cikmis. esmada artik babanizdan aldiklarinin karsiligini versin yazik adam bekliyor kac zamandir herkes hakettigi hayati yasar

Esma tam bir sürtük daha önce de yazmıştım şimdi de yazıyorum normal bir kız olsa sizin mahallenize uğramaz baban tacizci olur ama burda resmen ilişki var karşılıklı beğeni ve beklenti var!!!!!
Bence burada fake bir konu var yani konu ancak bu kadar kangrene dönebilirdi konu sahibi tutuldu kaldı mantıklı gelmiyor bu hali bana

Böyle bir konuda bu derece sogukkanli kalabilmek!
Pes gercekten!
Siz harekete gecene kadar onlar isi ilerletti, goz gore gore sessiz kaliyorsunuz iliskilerine.

Esmayla görüşmediğimiz için net olarak ne zaman gelicek bilmiyorum ama bugün yarın döner heralde,
Konuşucam cevabı ne olursa olsun bitti benim için.

Ben esma olsam da o fotoları göstersen babamlasın muhabbetini 1 ay sonra yapsan

Senin anneni arardım sudeyi evli bir adamla gördüm bana iftira atmak için de böyle bir tezgah kurmuş, niye 1 ay beklemiş ki derdim. Ağlardım.

Kendini savunacak potansiyel yok sende, bir cacık olmaz bu işten.
Kız seni tek parmağıyla haklar.

O....spu! Çantaya satıyor genclıgını.. Babana da diyecek cok söz var. Utanmaz herif. Ah canım benım de basım da boylr bı baba var. Yas 65 oldu hala gözü fıldır fıldır utanmazın. Ahlak meselesı. Babanı uyarmak degıl rezıl etmek dusuyor sana. Bunu da en ıyı kızın ailesine bıldırerek yapabılırsın .

babanin yasi 45 tatlim

Bunu yapabilecek durumda değil. 1.si bana kalmadan erkek arkadasım haklar.. 2. si zaten ilişkimi herkes biliyor yemezler yani. 3.sü ben bu durumdan şüphlenip annemle paylaşmıştım kim Ak kim Kara oda billiyor zaten

Konu sahibi annenle paylaşmışsın, annen ne dedi?
Burada da yazmamışsın annenle paylaştığını.

Bu kadar takip ettim fake çıkarsa üzülürüm yahu

Konu sahibi annenle paylaşmışsın, annen ne dedi?
Burada da yazmamışsın annenle paylaştığını.

Bu kadar takip ettim fake çıkarsa üzülürüm yahu

Baştan Fake olduğunu düşünüyorsanız yorum yapmayın Lütfen. Yaşaması ve Birilerine anlatması zaten kolay birşey değil.
Burada paylaştım gözden kaçırmış olabilirsiniz. Çanta olayından sonra annemin ağzını aradım kızı gibi görüyor ondan demişti annem benim gibi düşünmüyor yada düşünmek istemiyor bilmiyorum.

arnir siderolites
Kendi babasininda bu tarzda olduğunu ve yasini yazmış benim basimdada var boylesi diyerek eksik olmus yazisi o yüzden karisti hatlar sanırım
Ve ben bu kadar sakin kalamazdim pes doğrusu delil falan umrumda olmazdı esma denen kızı yolardim

evet kusura bakma ben de ne diyor dedim ben de aynen o kiza hadi artik babama karsiligini ode bak bekliyor adam diye mesaj atardim hic korkmaz ve cekinmezdim rezil ederdim

Bence burada fake bir konu var yani konu ancak bu kadar kangrene dönebilirdi konu sahibi tutuldu kaldı mantıklı gelmiyor bu hali bana
Annesi olayı kapatmaya çalışıyor , babası oldukça arsız esma zaten pislik ama gerçekten oldukça sakin konu sahibi , Allah başa vermesin Allah korusun , yaşanmadan bilinmeyecek bir olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…