onun sertligini yesinler kart horoz nolacakAnnem de çanta olayından sonra anladı zaten basit birşey de değil 100 küsürlük hediye çanta hemde durduk yere niye aldı diye ama babam birşey söylenecek bi Adam değil sert biraz
Arkadaşının hala size gelmesi de çok ilginç. Annesi bekar ona mı ilgi duyuyor acaba. Kızı yaşında birine göz koyduğuna inanmak istemedim.
Aldığında bizdeydik zaten ikimize aynı anda verdi ben o an şaşkınlıktan bişey diyemedim esma gidince annem sordu o da Sudeye alıyodum ona da aldım sözüm vardı felan dedi ( öyle bisey yok )Cantayi esmaya verdin mi peki
Kabul etmedigini hatta kizdigini söyleseydin
Ailesi cok sinirlendi deseydin
Ne haddine ya karisina almiyo ekalemin kizina aliyo
Terbiyesizlik resmen utanmasi da yok
Sen sakin kalmaya calis canim
Baban orta yas krizine filan girmis anlasilan
Hatta kizin sozlendiginden filan bahset
Size de kesinlikle gelmesin sen onlara git
Aldığında bizdeydik zaten ikimize aynı anda verdi ben o an şaşkınlıktan bişey diyemedim esma gidince annem sordu o da Sudeye alıyodum ona da aldım sözüm vardı felan dedi ( öyle bisey yok )
Gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
çok kötü bir durum. Ama arkadaşınızla evde görüşmekten vazgeçin. Hatta gerekirse hiç görüşmeyin. Ailenizden önemli değil ya. Zaten durum bu şekildeyse ve arkadaşınızda farkederse sizinle görüşmeyi kesecektir.Arkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?