Babamın arkadaşıma ilgisi !

Valla bu gozler onu gordu ya. Kizinin arkadasiyla babanin iliski yasadigini kkdan okudum. O yuzden babanin olmadigi yerlerde gorusun. Hic karsilastirmayin onlari..

bnce esmayla aranı soğut çağırdğnda bi bahane bul gtme. geleceği zamanda işim var de.. ihtimal vermiyorum ama riski ortadan kaldır

farkında olduğunu ve rahatsız olduğunu babana hissettir belki utanır eğer sana arkadasını sorarsada tersle!

Yarabbi ne günlere kaldik artık kimseye guven kalmadi.cocuklarimizi nasil koruyup,buyutucez bilmiyorum.
Tabiki gorusme evde arkadasinla,disardada gorusursen evde bahsetme.ben olsam ne kadar sert olursa olsun terslerdim herhlade babami sen hayirdir ,hediyeler ,eve birakmak istemeler falan sen kizin gibi goruyorsun biliyorum ama ailesi yanlis anliyabilir derdim.belki anlar o zaman.

Kızın ve sizin de selametiniz için bence mesafe koyun kızla.
Ya da eve davet etmeyin.
Zaten kız anlamıştır belki de. Veya allah korusun babanız harekete geçer falan.
Rezil olursunuz kıza da yazık olur.

Esma da sana karsi sogukluk var mi ya da mesafe?anladiysa eger mesafe koyar gibime geliyo.baban niyeti cidden bozmus

Banada doğru geldi babanın ilgisi aşırı fazla insan kızının arkadaşına en fazla evinde iyi olur normal baba,arkadaşlığınızı kesin ya da babanıza kestiğinizi söyleyin ...

Bizlerde anneyiz ya da olacağız nasıpse bundan önceki dönemler bız ortaokul lisede iken anne babamız komşuya yatılı gitmeye izin vermezdi biz kaçar giderdik aynı apartmandaydik çok iyi anlaşırdik kizla derlerdi ki sizde evlat sahibi olunca anlarsınız diye doğruymus ben 5.5 yaş kızımı kimseye bırakmam güvenmem yarabbim büyüyunce napacagim nasıl koruyacağım diye düşünüyorum şimdiden zaman kötüydü kötü düşünceler hep vardi artik daha fazla okuma yazma bilmeyen nerdeyse kocaman amcalar face de pustluk pesinde gözler fildir fildir minicik kızlara neler yazıyorlar bir sosyal deneyde büyük birisi kendini 9 yaşındaki bir kiz gibi gösterip bir sosyal aga katılmış bir sürü kişiye 9 yaşındayım demesine rağmen bir sürü adam yazismaya devam etmiş bir kaç kişi sen Küçüksun deyip konuşmayı sonlandirmisdurum vahim rabbim evladı olana evlat sahibi olcak olana kolaylik versin

yaslar kac peki ?

Bizede anne babamız yatılı kalmamıza izin vermezdi o zaman aklımız ermediği için kendimizce kızardık daha sonradan yaşadığımız yerde berbat iğrenç bi olay yaşandı o günden sonra birdaha asla arkadaşta yatılı kalmayı istemedik aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor

Ayni sey size yapılsa babanız ne tepki verirdi acaba?Yada nasıl hissederdi?Herhalde karsisinda ki kisiyi en iyi ihtimalle hastahanelik felan ederdi diyeceğim de ondan bile emin olamadım.Yalnız karşı tarafın babası,varsa ağabeyi için eminim bu fikrimde. Arkadaşınla aranı boz diyemem lakin oda hissetmis, hiç konuşmayı denediniz mi? Direk girin demiyorum konuya ama örnek vererek bir şeyler söyleyin tepkilerini gözlemleyın, zaten uzun zamandır arkadasmissiniz da samimiyetiniz ileridir, dökülür belki.

Telde esma x gerçekten esma nın numarasımı? Ve konuşma süreleri ne kadar? Eğer oysa Telde görüşecek ne konu buluyorlar ki konuşma süreleri uzunsa arkadasım falan deme kes arkadaşlığını bence

Telde esma x gerçekten esma nın numarasımı? Ve konuşma süreleri ne kadar? Eğer oysa Telde görüşecek ne konu buluyorlar ki konuşma süreleri uzunsa arkadasım falan deme kes arkadaşlığını bence

Evet esmanın numarası konusma sürelerine hiç bakmadım ona bir dahakine bakayım

Aslında konuşmayı çok istiyorum ama ne diyeceğim Nasıl gireceğim hiçbir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…