yaslar kac peki ?
Ben 22 yasındayım Arkadaşımda 21 yasında
Benim de çok yakın olduğum bi arkadaşım vardı lisede. Evlerinde çok kaldım beni ikinci kızları olarak görürlerdi. Aynen kızına hediye alsa bana da alırdı. Gezmeye gitsek evime asla kendi bırakmadan izin vermezdi babası vesaire. Hala çok çok yakın arkadaşım kardeşim hatta kızının düğününde beni diğer kızı olarak tanıttı olarak tanıttı herkese. Ama şu var sizde kız kardeşim varken arkadaşına alması anormal. Bide arkadaşımın babası beni asla aramazdı ben lisedeyken sosyal medya zaten yoktu. Ayrıca beni eve bırakırkende kesinlikle yalnız olmazdık ya arkadaşım ya annesi ya ananesi mutlaka biri olurdu Ada'mın niyeti beni yalnız koymamaktı sokakta yani. Öyle işte
O kizi evinizden uzak tut, disarida gorustugunde de kimseye duyurma baska biriyle bulustugunu soyle sorzn olursa ve hatta aranizin eskisi kadar iyi olmadigini gorusmediginizi falan. Yanliz benim kafama takilan babanin telefonundaki aramalar, senin arkadasinin numarasini nasil almis neden almis niye aramis ne konusmuslar sormadin mi bu ne diye ?
Facebook da aramasına şöyle bi kılıf bulunabilir. Hani seninle resmi varmı senin girdiğin ortamları merak edip arkadaşım üzerinden bakıyor olabilir anladın mı. Ama aramasını bilemicem ki. Arkadaşın bahsetti mi hiç arayıp ne konuşuyormuşSizinki gayet normal Babacan bi yaklaşım ama babamın ki öyle mi tam çözemiyorum ya.
Facebook'ta sürekli onu araması telefonda araması düşündürüyor
Hayır arkadasım da hiç bahsetmıyor ben tesadüf görüyorum onu aradığını, belki de kız telefonu açmıyor Onuda bilmiyorum sadece aranmış olarak gördüm konusma süresine bakmadımFacebook da aramasına şöyle bi kılıf bulunabilir. Hani seninle resmi varmı senin girdiğin ortamları merak edip arkadaşım üzerinden bakıyor olabilir anladın mı. Ama aramasını bilemicem ki. Arkadaşın bahsetti mi hiç arayıp ne konuşuyormuş
bizim rahmetli bi komsu teyze vardı hep hikayeleri vardı allah rahmet eylesin ona benzettim bigün bi kız okula çağırmak için arkadaşının evine gitmiş kız bekle geliyorum demiş babasi kalkmış kıza tecavüze yeltenmisArkadaşlar konu başlıktan anlaşılacağı gibi babamın arkadaşıma aşırı ilgisi. babam o varken bi farklı davranıyo. Geçen hafta arkadaşının çanta dükkanından bana hediye çanta almış bi benzerini arkadasımada almış görünce ne alaka dedim annem kız kardeşim dururken ona almış..
Bu arada Arkadasımın adı Esma . Geçen gün babamın telefonu kız kardeşimin elindeydi Facebook ta bakınıyordu aldım arama kayıtlarına baktım bir sürü Esma x aramış. Bir kaç defa telefon arama kayıtlarındada gördüm adını. Ben arkadaşımla birlikte bir yere gitsem babam 50 defa arar kendiside gelmek ister. Arkadaşımla evlerimiz çok yakın yürüme mesafesinde bize gelince babam ısrarla arabayla bırakmak istiyo. Kız yürüycem hemde çarşıda biraz işlerim var desede yok illa bırakmak istiyo 5 dklık yolu.
Bu ve bunun gibi birçok şey işte.
Ben mi yanlış anlıyorum diyorum acaba ama hayır kesinlikle kıskançlık felan değil bazen arkadaşımında rahatsız olduğunu hissediyorum sanki ama bişey diyemiyorum.
Uzun oldu kusura bakmayın ne yapıcağımı bilemiyorum.
Bence bunları babanla yüzleş. Belki de hiç tahmin etmediğin bişey vardır. Neden ona aldın çanta dşye sor. Neden baktın de. Neden aradın deHayır arkadasım da hiç bahsetmıyor ben tesadüf görüyorum onu aradığını, belki de kız telefonu açmıyor Onuda bilmiyorum sadece aranmış olarak gördüm konusma süresine bakmadım
Bence baskasınjn adına bi hat alın, babanıza ya mesaj cekın ya da bır erkege aratın. Korksuj bırax. Arkadasına da cok guvenme derım. Baban kac yasında? Maddı durumunuz nasıl? Arkdsının ailesi babanı annenı tanyrlar mıBiraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?