- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ayyy fenaymışsın sen yaa :)))Ben esma olsam da o fotoları göstersen babamlasın muhabbetini 1 ay sonra yapsan
Senin anneni arardım sudeyi evli bir adamla gördüm bana iftira atmak için de böyle bir tezgah kurmuş, niye 1 ay beklemiş ki derdim. Ağlardım.
Kendini savunacak potansiyel yok sende, bir cacık olmaz bu işten.
Kız seni tek parmağıyla haklar.
Bi dakika ben bu detayı görmemişim anne neden konunun üstünü kapatıyor biliyorda mı kapatıyor kabullenilmiş çaresizlik gibi yoksa kocasına konduramıyor mu ?Annesi olayı kapatmaya çalışıyor , babası oldukça arsız esma zaten pislik ama gerçekten oldukça sakin konu sahibi , Allah başa vermesin Allah korusun , yaşanmadan bilinmeyecek bir olay
Yani kadın sürekli konu sahibine baban kızı gibi görüyor felan deyip duruyor , bence kabullenmek istemiyorBi dakika ben bu detayı görmemişim anne neden konunun üstünü kapatıyor biliyorda mı kapatıyor kabullenilmiş çaresizlik gibi yoksa kocasına konduramıyor mu ?
Bı alakası yok. Babamın da yaşına ragmen aynı sekılde davrandıgını ve bunun oyle konusmakla duElıcek bısey olmadıgınu yazmıştım. Ancak iyi bir ders verilirse reİl olursa korkar geri cekılır dedim. Sizin için bş daha aynı seylerı buraya yazdımkonu sahibinin babasi 45 yasinda senin babanin konuyla ne ilgisi var
bosverin haa esma ha ayse babaniz yoldan cikmis. esmada artik babanizdan aldiklarinin karsiligini versin yazik adam bekliyor kac zamandir herkes hakettigi hayati yasar
konu sahibinin babasi 45 yasinda senin babanin konuyla ne ilgisi var
evet adam bir şey beklemiyor biz de burada adamın ne kadar iyi bir insan ve baba oldugunu kanusuyoruz 70 sayfaNasıl yaniiii ne versin Esma evli barklı adama? adam neyi bekliyor ?? Bu kadar saçma ve igrenc bir yorum olabilir mi ??
evet adam bir şey beklemiyor biz de burada adamın ne kadar iyi bir insan ve baba oldugunu kanusuyoruz 70 sayfa
Needless baban çok mu sert, şiddet uygulayan bir adam mı? Neden bu kadar pasifsin? Neden sesin çıkmıyor? İş esmayı rezil etmekle bitmiyor ki. Babanı ne yapacaksın?
Evet babam çok serttir konuşulmaz bile hemen şiddete yönelir. Babama yapabileceğim birşey yok Esma da yarın sabah dönüyormuş akşam konuşacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?