Babamın arkadaşıma ilgisi !

Ayyy fenaymışsın sen yaa :)))

Annesi olayı kapatmaya çalışıyor , babası oldukça arsız esma zaten pislik ama gerçekten oldukça sakin konu sahibi , Allah başa vermesin Allah korusun , yaşanmadan bilinmeyecek bir olay
Bi dakika ben bu detayı görmemişim anne neden konunun üstünü kapatıyor biliyorda mı kapatıyor kabullenilmiş çaresizlik gibi yoksa kocasına konduramıyor mu ?

Kolayı var madem bu kadar babanın telefonu elinde self servis den kayıtlarını bulursun bir şifreye bakar. Ayrıca birsey yapacak olsan bu kadar beklemezsin sana yolunu söyledim ki bu durumda ben olsam kıyamet kopardı yani

Bi dakika ben bu detayı görmemişim anne neden konunun üstünü kapatıyor biliyorda mı kapatıyor kabullenilmiş çaresizlik gibi yoksa kocasına konduramıyor mu ?
Yani kadın sürekli konu sahibine baban kızı gibi görüyor felan deyip duruyor , bence kabullenmek istemiyor Needless kızı olarak anlıyorsa annesi eş olarak çok daha önce hissetmeli bunu, anne olayı kapatmaya çalıştığı için bu kızda temkinli yaklaşıyor olaya diye düşünüyorum aslında ani hareket etmemesi çok da mantıksız değil

konu sahibinin babasi 45 yasinda senin babanin konuyla ne ilgisi var
Bı alakası yok. Babamın da yaşına ragmen aynı sekılde davrandıgını ve bunun oyle konusmakla duElıcek bısey olmadıgınu yazmıştım. Ancak iyi bir ders verilirse reİl olursa korkar geri cekılır dedim. Sizin için bş daha aynı seylerı buraya yazdım

bosverin haa esma ha ayse babaniz yoldan cikmis. esmada artik babanizdan aldiklarinin karsiligini versin yazik adam bekliyor kac zamandir herkes hakettigi hayati yasar

Nasıl yaniiii ne versin Esma evli barklı adama? adam neyi bekliyor ?? Bu kadar saçma ve igrenc bir yorum olabilir mi ??

Needless baban çok mu sert, şiddet uygulayan bir adam mı? Neden bu kadar pasifsin? Neden sesin çıkmıyor? İş esmayı rezil etmekle bitmiyor ki. Babanı ne yapacaksın?

Esma gider Ayse gelir, yorum sahibi hakli bu konuda.

Esma ile iliskileri bitse ne olacak, siz gorusmediniz tamam, babaniz gorusmedi artik tamam.

Ama babaniza ne olacak? Annenize ispatlayabiliyorsunuz konunun Esma ile konusmakla alakasi yok ki.

17 dakika kizi gibi konusmus mu diyecek anneniz. O halde arnir hakli, Esma gider Ayse gelir.

evet adam bir şey beklemiyor biz de burada adamın ne kadar iyi bir insan ve baba oldugunu kanusuyoruz 70 sayfa

Hahaaahh kızla babası yaşındaki adamın artık sevişmesi gerektiğini, "yazık adam kaç zamandır bekliyor ,Esma aldıklarının karşılığını artık versin " diye yorum yapan şahıs aklı sıra bana dalga yollu durum analizi yapiyor.
70 sayfalık yorumu bilmem ama sen benim tek bir yorumumu cozememissin.

İyi güldüm akşam akşam.

Ayy iğrençlik diz boyu nerden baksan. Allah sabır versin valla arkadaş diye koynunda yılan beslemişsin. Babana zaten hiç girmiyorum. Bence oyalanmadan kızla konuş. Ya bu işi insan gibi bitir ya da telefon dökümlerini ve elindeki başka belgeleri ortaya dökeceğini söyle. Bence o saatten sonra gözü yemez artık rezil olmayı bir gram aklı varsa. Annene olayı anlat dicem ama bana da aslında biliyor gibi geldi. Kabullenmiş demekki o konuda yapacak bir şey göremedim.

Needless baban çok mu sert, şiddet uygulayan bir adam mı? Neden bu kadar pasifsin? Neden sesin çıkmıyor? İş esmayı rezil etmekle bitmiyor ki. Babanı ne yapacaksın?

Evet babam çok serttir konuşulmaz bile hemen şiddete yönelir. Babama yapabileceğim birşey yok Esma da yarın sabah dönüyormuş akşam konuşacağım

Evet babam çok serttir konuşulmaz bile hemen şiddete yönelir. Babama yapabileceğim birşey yok Esma da yarın sabah dönüyormuş akşam konuşacağım

Peki babanın durumunu akrabalarınıza ispat etsen? Kimliğini açık etmeden bunu yapabilir misin? Babanın mutlaka bir yaptırım görmesi gerekiyor. Esmayı gömmek çözüm değil. Esma gider belma gelir.

Ne numara engellemek, ne silmek , konuşmak , uyarmak ... hiçbiri çözüm değil. Eve kızı çağırıp tüm aile bir aradayken herşeyi bir bir anlatın. Eğer elinizde arama kaydı görüntüleri varsa gözlerine sokun. İçinizdeki herşeyi dökün. Haklı olan sizsiniz onlar değil.
Utanması gereken de onlar.
İnanın çok rahatlayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…