Babamın arkadaşıma ilgisi !

Annesine kıskanma olayını anlatmış daha fazlasını bildiğini sanmıyorum

O kadar konuşası varsa arasın hanımını konuşsun. Bence ikisinden biri yalan söylüyor

bence de hiç normal tepkiler değil ortada bir yalan var ya birlikte söylüyorlar ya da herkes işine nasıl gelirse öyle anlatıyor. eğer bu kız cidden rahatsız olsa ısrara gerek kalamdan aramaları konuşmaları kabul ederdi. baktı elinde kanıt var kıvırmış

E çantayı ona da seçtirdiğine dair elinde belge vardı, ona dair ne dedi?
Asıl önemli olan kanıt o değil miydi?
Baban çekiştirdi diyelim o çantayı neden aldırmış. Neden whatsappta seçmiş o çantayı yani?
Kız asıl buna cevap vermeliydi

O kadar konuşası varsa arasın hanımını konuşsun. Bence ikisinden biri yalan söylüyor

Esmaya güvenme mi diyorsunuz?
Babamın benim Hakkımda söylediklerinin gerçek olduğunu düşünüyorum bu konuda yalan söylemez çünkü dediğim gibi o dönemde babam çok soğuk davrandı.

Kafasına silah dayamadılar ya ne konuştu 17 dakika o zaman?
Rahatsız olan insan alo müsait değilim der kapatır, öyle dakikalarca konuşmaz.
Kırmamak için demeyin, gayet de kırabilirdi. Biri bana istemediğim halde yaklaşsa, kuzenim dahi olsa kırarım, kaldı ki arkadaşımın babası! Kim oluyor o? Hiçbir şeyim olmayan biri gayet kırarım.
Bilemiyorum, bazı parçalar eksik, oturtamadım ben.

baban kiza asiliyor

Onuda gösterdim babam alalım demiş hatta sen Sudeye de beğen demiş fotoğraftan haberim yok dedi whatsappta engellemiş çünkü bunu biliyodum zaten

Onuda gösterdim babam alalım demiş hatta sen Sudeye de beğen demiş fotoğraftan haberim yok dedi whatsappta engellemiş çünkü bunu biliyodum zaten

Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası.
Tamam engellemiş diyelim sonra neden açıp telefonda seni çekiştiriyor? Yada neden çantayı kabul ediyor. Orada düzgün bir insan olsa, prensip gereği bu tip hediyeler alamıyorum bilmem ne amca, sizi babam gibi severim ama ailem de hoş görmez dese baban bir daha arayamazdı da.
İşi buraya sessizliğiyle taşıyan bu kız.
Baban zaten baş suçlu da kız da sağlam pabuç değil.

Sen inandin mi peki.
Baban herkesle boyle samimi midir?
Ya da burda dedigin gibi herkese gereginden fazla ilgili midir?
Hediyeler alacak kadar.
Kizi olarak sana soylediklerine bakarak ben asla mumkun gormuyorum.
Niyeti belli basindan beri.
Sen araya girmeseydin iyiydi baban icin
Ofkesi bundan.
Sasirmis.
Allah islah etsin

Esmaya güvenme mi diyorsunuz?
Babamın benim Hakkımda söylediklerinin gerçek olduğunu düşünüyorum bu konuda yalan söylemez çünkü dediğim gibi o dönemde babam çok soğuk davrandı.

Evet güvenmeyin.
Babanızında sizin hakkında söyledikleri içler acısı. Evlat ya .
Ben, bir insanın beni aramasını istemezsem bunu başarırırm, engellerim. Hiçbişey fayda etmediyse meşgule alırım sürekli . Bunun ayıp, kırılır vs gibi bahanesi olamaz.
O kadar saçma ki babası yaşında adamla konuşacak ne buluyor ?
Babanıza da açık açık söyleyin bağırın çağırın.
Ben yaptım .Ki benim babamda sizinki gibi gayet serttir. Az çok benzer bir durumdu, açtım ağzımı yumdum gözümü herkese.

Birde hediye alıyor ya Muhtaç biri olsa yardım etmek istemiş dersin, bu hareketi hiçbir yere oturtamıyorum.

Allah bir an önce herşeyin ortaya dosdoğru çıkmasını nasip etsin . Varsayımlar insanı deli ediıyor.

İnanın bilmiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum esma belki eksik anlatıyo olabilir ki muhtemelen öyle buda adı lekelenmesin diyedir. Evet babamın niyetini anladığım için hep uzak tutmaya çalıştım ama o beni kıskanıyo olarak nitelendirmiş çok şaşırdım üzüldüm açıkcası elalemin kızı için benim Hakkımda neler söylemiş. Ne yılanlığım kalmış ne kendime yetmezliğim. Hergün yüzyüze baktığım Adam ne yapayım şimdi

Şu olaydan çok söyledikleri oturdu içime..
Ne çingeneliğim ne yılanlığım ne sinsiliğim ne kendime yetmezliğim ne kıskançlığım kalmış.

Kusura bakmada tamamen yalan .İdda ediyorum hiç bir anne bunları bilipte kızına yazık kıza söyleme üzülmesin demez. İlişkini kes hemen bu aileyle der. Yemişim arkadaşlığını, böyle işmi olur der ve daha cabası. Ben arkadaşınında gönüllü olduğunu düşünüyorum maalesef..
Çok iğrenç bir durum bunu da yazmadan geçemiycem

Anlatırken defalarca yemin etti
Bende eksik olduğunu düşünüyorum ama kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…