Annesine kıskanma olayını anlatmış daha fazlasını bildiğini sanmıyorumDünyanın bir yerinde böyle bir anne olduğunu düşünmek istemiyorum. Akıl var mantık var. Bir anne bilse sadece bunu mu der? Ortalığı yıkar. Babanızı da itin bir tarafına sokar. Bu ne ya? Yazık kıza da acıdım bir yol göstereni yok. Şu siteye yazsa sizinle de babanızla da bütün ilişkisini kessin derdim. Sadece babanızla kesse olacak gibi değil. Ne yapışık bir adam babanız ya. Yani direk şikayet edesim var adalet sistemine güvensem. Siteden bilgileriniz bulunur, ordan da babanızın bilgileri. Bir kızın da bu kadar sözlü tacize uğraması son bulur belki sonunda. Yeter kustum bu konuda aylardır.
O kadar konuşası varsa arasın hanımını konuşsun. Bence ikisinden biri yalan söylüyor
O kadar konuşası varsa arasın hanımını konuşsun. Bence ikisinden biri yalan söylüyor
baban kiza asiliyorKızlar konuştum..
Babam seni arıyormu diye sordum.. Cevap hayır o günden sonra aramadı dedi.
Arama kayıtlarının fotoğrafını gösterdim. İnkar etti.. Bak esma sen benim kardeşim gibisin ben ne olduğunu biliyorum saklamana gerek yok anlat dedim. Anlatmak istmedi ama baya zorladım sonunda anlattı..
Şok oldum resmen, ama sonuç olarak bizim düşündüğümüz gibi değilmiş. Babam rahatsız ediyo ama sulanma asılma tarzında değilmiş gereksiz samimiyet muhabbet olarak.
Bi ara Esma'yla konuşmuştum babam seni niye arıyo dedikten sonra bi daha ararsa açma demiştim oda bir süre açmamış teli hatta engellemiş sonra babam mesaj atmış ne oldu neden açmıyorsun Sude mi açma dedi benimle konuşmamı dedi demiş, buda daha sonra aradığında açmış yok erkek arkadasım gördü yanlış anladı demiş beni arama abi ailemde yanlış anlıyo demiş vs. Hatta biz Esma'yla konuştuktan sonra söylemiştim Babamın soğuk mesafeli ilgisiz davrandığını. Babam benim Hakkımda olmadık şeyler söylemiş Ben esmayı kıskanıyomusum çanta olayında ona niye aldın diye kızmışım kıyamet koparmışım eve bırakma olaylarında babama hep kızıyormuşum esmayı kıskandığım için iftara çağırmamışım babam yılan sinsi demiş benim hakkımda ya olmadık şeyler şok oldum gerçekten kıza resmen beni kötülemiş.
Esmaya niye bana anlatmadın dedim aranıza girmek istemedim sonuçta baban bi ailesiniz dedi. Annesi de biliyormuş ona anlatmış oda kıza bişey söyleme üzülmesin demiş.
Hiç bisey düşünemiyorum.
E çantayı ona da seçtirdiğine dair elinde belge vardı, ona dair ne dedi?
Asıl önemli olan kanıt o değil miydi?
Baban çekiştirdi diyelim o çantayı neden aldırmış. Neden whatsappta seçmiş o çantayı yani?
Kız asıl buna cevap vermeliydi
Onuda gösterdim babam alalım demiş hatta sen Sudeye de beğen demiş fotoğraftan haberim yok dedi whatsappta engellemiş çünkü bunu biliyodum zaten
Sen inandin mi peki.Kızlar konuştum..
Babam seni arıyormu diye sordum.. Cevap hayır o günden sonra aramadı dedi.
Arama kayıtlarının fotoğrafını gösterdim. İnkar etti.. Bak esma sen benim kardeşim gibisin ben ne olduğunu biliyorum saklamana gerek yok anlat dedim. Anlatmak istmedi ama baya zorladım sonunda anlattı..
Şok oldum resmen, ama sonuç olarak bizim düşündüğümüz gibi değilmiş. Babam rahatsız ediyo ama sulanma asılma tarzında değilmiş gereksiz samimiyet muhabbet olarak.
Bi ara Esma'yla konuşmuştum babam seni niye arıyo dedikten sonra bi daha ararsa açma demiştim oda bir süre açmamış teli hatta engellemiş sonra babam mesaj atmış ne oldu neden açmıyorsun Sude mi açma dedi benimle konuşmamı dedi demiş, buda daha sonra aradığında açmış yok erkek arkadasım gördü yanlış anladı demiş beni arama abi ailemde yanlış anlıyo demiş vs. Hatta biz Esma'yla konuştuktan sonra söylemiştim Babamın soğuk mesafeli ilgisiz davrandığını. Babam benim Hakkımda olmadık şeyler söylemiş Ben esmayı kıskanıyomusum çanta olayında ona niye aldın diye kızmışım kıyamet koparmışım eve bırakma olaylarında babama hep kızıyormuşum esmayı kıskandığım için iftara çağırmamışım babam yılan sinsi demiş benim hakkımda ya olmadık şeyler şok oldum gerçekten kıza resmen beni kötülemiş.
Esmaya niye bana anlatmadın dedim aranıza girmek istemedim sonuçta baban bi ailesiniz dedi. Annesi de biliyormuş ona anlatmış oda kıza bişey söyleme üzülmesin demiş.
Hiç bisey düşünemiyorum.
Esmaya güvenme mi diyorsunuz?
Babamın benim Hakkımda söylediklerinin gerçek olduğunu düşünüyorum bu konuda yalan söylemez çünkü dediğim gibi o dönemde babam çok soğuk davrandı.
bence de hiç normal tepkiler değil ortada bir yalan var ya birlikte söylüyorlar ya da herkes işine nasıl gelirse öyle anlatıyor. eğer bu kız cidden rahatsız olsa ısrara gerek kalamdan aramaları konuşmaları kabul ederdi. baktı elinde kanıt var kıvırmış
İnanın bilmiyorum ne düşüneceğimi bilmiyorum esma belki eksik anlatıyo olabilir ki muhtemelen öyle buda adı lekelenmesin diyedir. Evet babamın niyetini anladığım için hep uzak tutmaya çalıştım ama o beni kıskanıyo olarak nitelendirmiş çok şaşırdım üzüldüm açıkcası elalemin kızı için benim Hakkımda neler söylemiş. Ne yılanlığım kalmış ne kendime yetmezliğim. Hergün yüzyüze baktığım Adam ne yapayım şimdiSen inandin mi peki.
Baban herkesle boyle samimi midir?
Ya da burda dedigin gibi herkese gereginden fazla ilgili midir?
Hediyeler alacak kadar.
Kizi olarak sana soylediklerine bakarak ben asla mumkun gormuyorum.
Niyeti belli basindan beri.
Sen araya girmeseydin iyiydi baban icin
Ofkesi bundan.
Sasirmis.
Allah islah etsin
Amin..Allah bir an önce herşeyin ortaya dosdoğru çıkmasını nasip etsin . Varsayımlar insanı deli ediıyor.
Evet güvenmeyin.
Babanızında sizin hakkında söyledikleri içler acısı. Evlat ya .
Ben, bir insanın beni aramasını istemezsem bunu başarırırm, engellerim. Hiçbişey fayda etmediyse meşgule alırım sürekli . Bunun ayıp, kırılır vs gibi bahanesi olamaz.
O kadar saçma ki babası yaşında adamla konuşacak ne buluyor ?
Babanıza da açık açık söyleyin bağırın çağırın.
Ben yaptım .Ki benim babamda sizinki gibi gayet serttir. Az çok benzer bir durumdu, açtım ağzımı yumdum gözümü herkese.
Kusura bakmada tamamen yalan .İdda ediyorum hiç bir anne bunları bilipte kızına yazık kıza söyleme üzülmesin demez. İlişkini kes hemen bu aileyle der. Yemişim arkadaşlığını, böyle işmi olur der ve daha cabası. Ben arkadaşınında gönüllü olduğunu düşünüyorum maalesef..
Çok iğrenç bir durum bunu da yazmadan geçemiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?