Babamın arkadaşıma ilgisi !

Kimse kusura bakmasın ama kaç zaman oldu hala susuyorsa arkadaşında zihniyeti geniştir.
benim babam bunu yapsa şüphelendiğim ilk an bakın ilk an diyorum kızı tuttuğum gibi imana getirirdim.
kabul edilemez bir durum.

Bir gün eve kamera yerleştirsen baban arkadaşın sen evdeyken , bakkala gidiyorum diye özellikle çıksan , elinde iyi bir kanıt olabilir o .Annen ve kız kardeşin de bu oyuna dahil olup o gün işleri çıksa mesela ..??

Arkadaşlar kızın babası şiddet uygulayan bir tip. Korkusundan pasif davranıyor.

Arkadaşlar kızın babası şiddet uygulayan bir tip. Korkusundan pasif davranıyor.
Erkeklerin zayıf mizaçlı olduklarına inanırım hep. Arkadaşımla ilişkin var bunu nasıl yaparsın al bunlar da kanıtlar deyip babasının yüzüne atınca sanmıyorum konu sahibinin dayak yiyeceğini.
Ne deyip dövecek ki? Bahane ne? 22 yaşındaki kızı mı dövecek babası?

Ohoo benim babam böyle şeyler yapacak ben burnundan getiririm valla. Şiddet filan bahane. Ya şuanda sana annene ailene olan psikolojik şiddet ne olacak?

Babanızın telefonuna neden program yüklemediniz bunca zaman? Telefonuna bakabildiğiniz vakitte programda yüklerdiniz. Whatsapp kullandığına göre en azından android bir telefona sahip. Birçok program var diye biliyorum sesi kaydedici. Böylece konuşmaları da tam olarak kanıtlanır Esma denilen kız hiçbir şekilde reddedemezdi.
Sizin yerinizde olsam şimdiye tüm kanıtları toplamıştım, her iki tarafında ailesini eve çağırmış tüm kanıtları ortaya dökerek bombayı ortaya atmıştım.. Sonra yesinler birbirlerini! Siz neden stres yapacaksınız ki bırakın onlar düşünsün. Suçlu olanlar, yüzsüz ve pislik olanlar onlar! Kız ailesine rezil olsun babanızda annenize ve arkadaşınızın ailesine! Bu ne iğrenç bir durumdur ya!
Arkadaşım olacak kız bana böyle bir şey yapacak onu rezil etmeden olayı kapatmazdım! Bana çektirdiğini çektirirdim ona da. Fazla sakinsiniz...
Şimdi gidip tekrar konuşup tehdit edeceksiniz ve kız susacak, konuşmalar bitecek. Kimse cezasını çekmeden, rezil olmadan olay kapanacak. Babanız yeni çapkınlıklarına devam edecek. Anneniz olaydan ya habersiz devam edecek ya da kendini kandırmaya devam edecek. Siz yaşadığınız stresle kalacaksınız.

Hayatım gidip babasına hesap sorsun demiyoruz da insan hiç mi arkadaşına belli etmez.

Orada ben de aynı şeyi düşünüyorum ama kıza söylese kız babasına söyleyecek. Belki de babasının hışmından korkuyor. Bilemiyorum yani hakikaten iki ucu b.klu değnek.

Evet hem de evire çevire döver. İsterse 40 yaşında olsun. Her baba bir olmuyor malesef. Kız açıkça söyledi babasının en ufak birşeyde şiddete yöneldiğini. O yüzden kızamıyorum ben.

Cok zor bır durum.Hem babanın Esmaya bır seyler soylemesı onunla bıseyler konusma cabası oldumu onuda bılmıyorsun.belkı facebook uzerınden falan yaza bılır bırseyler Esma da sana bunu dırek soyleyemez tabıkı olmamıshsa da bu olaylar yakındır.Kızı babandan uzak tut derım bu ısın sonu cok kotu(((

Yahu kolluk kuvvetleri neden var?

22 yasinda evire cevire dovulen bir genc kadin babasini gozaltina aldiramiyorsa darp raporu alip, zaten ne anlatmaya calistigimizdan suphe ederim.

Adam berbat bir baba, berbat bir koca. O halde tum aileyi kurtarmak icin daha iyi bir firsat mi var?

Evet babam çok serttir konuşulmaz bile hemen şiddete yönelir. Babama yapabileceğim birşey yok Esma da yarın sabah dönüyormuş akşam konuşacağım

O zaman Esma'yi da rahat birakin.

Sizin aile birliginizi aileden kimse korumuyor, alakasiz kiza mi kaldi korumak.

Ben Esma olsam once evinizi temizleyin derim.

Burda bazı şeyleri defalarca yazdım hala aynı sorular geliyor. İphone'da arama kayıt programı yok!!!! Olsaydı bu kadar beklemezdim emin olun.
Ne kadar kolay yorum yapıyosunuz şunu yap bunu yap niye bekliyosun diye. Yahu o işler öyle olmuyor işte! Annemi mi düşüneyim kardeşimimi Babamın göstereceği tepkiyimi? Bütün bunların sonunda Suçlu ben olcam!!
Ya bir de Allah rızası için Fake olduğunu düşünenler yorum yazmasın. ''Değerli'' vaktinizi harcamayın.
Konuyu takip edenlere bir sonuca ulaştığım zaman yazıcam bu akşam konusucaz

gerçekten neyi anlamıyorsunuz
merakınızdan bian önce olsun bitsin istiosunuz da
boyle olaylarda kız suclu cıkar
boyle iftiramı olur die velveleye vericekler ortalığı
o yuzden sağlam ve delilli cıkmak lazım karsılarına ebleh gibi kalsınlar
yoksa %100 kızı suclu cıkarırlar
basıma da geldi hem de biliyrm

Bekliyoruz haber ver mutlaka

Kızlar konuştum..
Babam seni arıyormu diye sordum.. Cevap hayır o günden sonra aramadı dedi.
Arama kayıtlarının fotoğrafını gösterdim. İnkar etti.. Bak esma sen benim kardeşim gibisin ben ne olduğunu biliyorum saklamana gerek yok anlat dedim. Anlatmak istmedi ama baya zorladım sonunda anlattı..
Şok oldum resmen, ama sonuç olarak bizim düşündüğümüz gibi değilmiş. Babam rahatsız ediyo ama sulanma asılma tarzında değilmiş gereksiz samimiyet muhabbet olarak.
Bi ara Esma'yla konuşmuştum babam seni niye arıyo dedikten sonra bi daha ararsa açma demiştim oda bir süre açmamış teli hatta engellemiş sonra babam mesaj atmış ne oldu neden açmıyorsun Sude mi açma dedi benimle konuşmamı dedi demiş, buda daha sonra aradığında açmış yok erkek arkadasım gördü yanlış anladı demiş beni arama abi ailemde yanlış anlıyo demiş vs. Hatta biz Esma'yla konuştuktan sonra söylemiştim Babamın soğuk mesafeli ilgisiz davrandığını. Babam benim Hakkımda olmadık şeyler söylemiş Ben esmayı kıskanıyomusum çanta olayında ona niye aldın diye kızmışım kıyamet koparmışım eve bırakma olaylarında babama hep kızıyormuşum esmayı kıskandığım için iftara çağırmamışım babam yılan sinsi demiş benim hakkımda ya olmadık şeyler şok oldum gerçekten kıza resmen beni kötülemiş.
Esmaya niye bana anlatmadın dedim aranıza girmek istemedim sonuçta baban bi ailesiniz dedi. Annesi de biliyormuş ona anlatmış oda kıza bişey söyleme üzülmesin demiş.
Hiç bisey düşünemiyorum.

Ekleme yapayım.
Evet bazı olaylarda babama söyleniyordum. Sırf esmanın rahatsız olduğunu hissettiğim için uzak dursun insanların hayatına müdahil olmasın diye bazı olaylarda kızdım ama asla böyle kıyamet koparma tarzında değildi. Ve bunları kıskanma olarak değil Esmanın rahatsız olduğunu hissettiğim için söylemiştim.

Annesi de biliyormuş ona anlatmış oda kıza bişey söyleme üzülmesin demiş.

Dünyanın bir yerinde böyle bir anne olduğunu düşünmek istemiyorum. Akıl var mantık var. Bir anne bilse sadece bunu mu der? Ortalığı yıkar. Babanızı da itin bir tarafına sokar. Bu ne ya? Yazık kıza da acıdım bir yol göstereni yok. Şu siteye yazsa sizinle de babanızla da bütün ilişkisini kessin derdim. Sadece babanızla kesse olacak gibi değil. Ne yapışık bir adam babanız ya. Yani direk şikayet edesim var adalet sistemine güvensem. Siteden bilgileriniz bulunur, ordan da babanızın bilgileri. Bir kızın da bu kadar sözlü tacize uğraması son bulur belki sonunda. Yeter kustum bu konuda aylardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…