Babamın arkadaşıma ilgisi !

'Bu konudaki kisilerin hepsi hayal ürünüdür, gerçekle hiçbir ilgisi yoktur' diyesim geliyor çünkü herkes bi garip..
Arkadaşinin annesi bu olayi bilecek ve bu durumda kizinin düştügü pozisyonu degil de sizi mi düşünüyomuş yani?
Normal bi anne bunu öğrendiği an yakip yikar ortaliği ve bu kadin sessizce bi nevi bu duruma hala müsade ediyor öylemi?
'kizimi elin kart zamparasi arasin dursun rahatsiz etsin, ama yeter ki o adamin kizi duymasin,çünkü üzülür' yok artik diyorum!
Ve bu kiz 17 dk lik bir görüşme yapmiş babanla, ne konuştun neden aradin diye nasil sormazsin.
Kiza verdigin izlenim neydi? Sana inandim, senin bi suçun günahin yok muydu? Eğer öyleyse seni kandirdiğini düşünüp daha da bi rahatlamiştir. Geçmiş olsun.
Ben hala bu kizin baban kadar suçlu olduğunu ve masum olmadiğini düşünuyorum.

Esma'nın söylediklerinin hepsinin uydurma olduğunu düşünüyorum. Resmen paçayı kurtarmak için "kıskançlık" hikayesi uydurmuşlar bence babanla. Koskoca adam ve en yakın arkadaşın her hafta dakikalarca seni mi çekiştiriyorlar Allah aşkına buna nasıl inandın ? Şuan kabul etmek sana acı vveriyor , olaya sen de inanmak istemiyorsun ama gerçeklerle yüzleşmen gerek SUDE.

Annesine olayın tamamını anlattığını düşünmüyorum , öyle olsa tabiki annesi de tepki verirdi. Kıskanma olayını anlatmış sadece. Ben esmayı kıskanıyomusum anneside babamın böyle dediğini söyleme demiş

Gunlerdir konuyu okuyorum ama hepsi hayal urunu bence yani ben olsam bir dakika durmam mantikli değil

Biliyorum ama Zor gerçekten..
Sordum ne konustunuz bu kadar diye niye konuşmuyorsun ısrar felan ediyormuş sürekli Sude mi söyledi gibilerinden beni kötülüyormuş. İnanasım gelmiyor ama sanırım doğru çünkü bir ara gerçekten çok soğuk mesafeli davranıyordu

babanın daha önceden benzer vukuatları var mı?
annenin sessiz kalması da çok tuhaf.
baban çok fena bir insanmış ya.
kendi kızı hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil.
bu kadar mı gözü dönmüş.
esma senden bişeyler saklıyor bence de.

konuyu uzaktan takip ettim. benim gozumde baban bir sapik. kendinden yasca kucuklere hatta arkadasina sulanan bir sapik. babam benum bir arkadasimla bukadar konussa kiyameti koparirim.
artik babanla konus. o esmayi da eve cagir yuzlerine yuzlerine konus.
takildigin nokta o sapik herifin senin hakkinda soyledukleri ise bence slnormal degilsin. adam normal olsa arkadasina sulanmaz ki sen sulanmiyor falan demissin ama bariz sulaniyor. 17 dk konusma nedir ya. 17 dk boyunc neden konusmuyor musun demis o da yalan soyluyor.

Esmaya güvenme mi diyorsunuz?
Babamın benim Hakkımda söylediklerinin gerçek olduğunu düşünüyorum bu konuda yalan söylemez çünkü dediğim gibi o dönemde babam çok soğuk davrandı.
ii de nie arıo
diğeri nie suruduruo ne konusulabilir ki
adam nıe ısrarla arıo sebep ne

Bende bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama yeminler etti kafam çok karışık.
Babamın gençliğinde aldatma olayları varmış, annem hep susmuş çünkü çok pasif bi kadın hiç hakkını savunmaz
Normal bi baba olsa kötülemez iyi göstermeye çalışır bunu yapmasına hiç ama hiç anlam veremedim.

kendini kurtarmak için eder yemin buna güvenme sen de.
arkadaşın bişeyler saklıyor.
baban tam tahmin edildiği üzere kart zamparanın teki kusura bakma da.
dediğim gibi sen işi bozdun.
ondan kinli sana.
tam da elde etmesine ramak kalmışken.
kim kime hediye çanta lır yahu bi beklentisi olmadan.
hangi kızın babası yapar bunu.
valla senin adına çok üzücü bir durum.
esma ile diyalogunu keseceksin.
babana annen bile ses çıkaramıyorsa sanırım senin de pek yapabileceğin bişey yok.
çok sert filan yazmıştın bi yerde.
karşısına geçip konuşulacak ta biri değil belli ki.

bakalım bi daha baban arayacak mı.
kayıtlarını incelediğiini esma söyleyecek belki babana , yine foto vs gösterdi sude bana diycek . ve farklı bi hat alıp konuşacaklar . ya da esma doğru söylüyor. bilinmez .

Annen kabullendikten sonra gerisi önemsiz.
Durumdan rahatsız olan insan 17 dk konuşmaz. Hele annesinin tepkisi hiç normal değil. Bir anne evladını bir daha ne sizin eve gönderir, ne iletişim kurdurur ne seninle görüşmesine müsade etmez, etmemeli.
Senin yapacak bir şeyin yok. Sen kendini sakınmaya bak.
Geçmiş olsun baban sapık.

Esma böyle birşey var da neden sana dememiş önceden? Söylemeyi bırak saklamaya çalışmış hep. Sen konuyu açtıkça kapamış. Şüphelendiğinin farkında üstelik ve hep konuyu kapıyor. Sen ısrar etmesen anlatmayacak haspam. Aklı başında birisi arkadaşının babası böyle şeyler yapsa ortalığı ayağı kaldırırdı. Boru mu ya, arkadaşımın babası beni habire taciz etçek, telde orada burada bana askıntı oalcak, evime bırakacak, pahalı hediye alacak ve ben de susacağım. Bir de rahatsız olacağım ama hediyesini alacağım, telefonuna bakacağım. Rahatsız olan kişi o çantayı kafasında paralar, aradığında ortalığı ayağı kaldırır. Yuhh yani yuhhh, adamı salak yerine koyuyor kız resmen.

Ayrıca annesine ne anlatmış, babası böyle böyle diyor kızı hakkında demiş de annesinin tek cevabı sudeye anlatma mı olmuş? Ya o anne yerinde olsam kızım bu adam sana neden çanta alıyor, neden seni arayıp kızını kötülüyor, la bu adam ne ayak der ortalığı ayağı kaldırırdım. Kimin kızını arkadaşının babası arayıp böyle şeyler der ayol, normal mi bu şimdi?

Mide bulandırıcı şeyler oluyor. Aman haaa bu kıza güvenme, tetikte ol.

Annen de biliyor ve susuyor ya pesss...

Şu olaydan çok söyledikleri oturdu içime..
Ne çingeneliğim ne yılanlığım ne sinsiliğim ne kendime yetmezliğim ne kıskançlığım kalmış.
Neden herkesin içinde bagırmıyorsun Baba'nın yüzüne sen nasıl insansın kendi kızın için bu kelimeleri kullanıyorsun diye , iyi niyetli yaklaştıysan arkadaşıma benim arkadaşım sen ne karışıyorsun hediyeler alıyorsun de onun babası bana alıyor mu de, sanane benim arkadaş ilişkim diye annende varken söyle, bana bunu bunu demişsin de bakalım ne diyecek yalan derse çagır Esma'yı yüzleştir.

Birde şöyle bişey var hadi sen arkadaşını kıskandın baban neden soguk davransın hangimiz arkadaşımızı kuzenimizi kıskanıyoruz diye babalarımız soguk davranıyor, daha fazla senin üstüne düşmesi gerekmez mi, baban senin bilmenden rahatsız olmuş o yüzden surat asmış tabi keyfi kaçtı.

Baban antrapoza girmiş 40 dan sonra azanlardan gördüğüm kadarı ile. ama o kız da masum degil. o izin vermese baban bu kadar ileri gidemez. hiç bir arkadaşımın babasını bırak kendi öz akrabalarımla bu kadar uzun ve sık telefon konuşmalarım olmadı. ayrıca bana arkadaşımın babası çanta alsa hediye annemler ortalıgı ayaga kaldırır o adamın işi ne niye almış diye. ki bende kabul etmem zaten.
bence kızın ailesinin bi cacıktan haberi yok olsa kızın tele bile el koyarlar. ki kıskançlık olayını bile ailesi kıza madem seni kısaknıyor neden o adamla kızından samimisin derlerdi. bence kız para sömürüyor.sırf para için adamla gezip tozan hediyeler aldıran insanlar var çok gördüm. sana tavsiyem o kızın ailesiyle samimiysen bu kayıtları onlara da göster özellikle annesine ve de annemin durumda olmak istemezsiniz degil mi. diye sonra da o kızı sil gitsin hayatından

Bana konu baştan aşağı yalan geldi
Olaylar karşısında bu kadar sakin oluşun, annene anlattıktan sonra baban onu kızı olarak görüyor diye tepki vermesi, esmayla konuşmak için bu kadar beklemen, babanın esmayla seni çekiştirdiğini duyduktan sonra içime oturdu kırıldım.s diyip banana hiç bi tepki göstermemen, kızın annesinin bütün bunları bilip söylediği tek şey aman kız üzülmesin söylemeyelim demesi... Ben bu kadar mantıksız olaylar zinciri görmedim.. İşin saçma yanı neden fake bi konu açarsın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…