'Bu konudaki kisilerin hepsi hayal ürünüdür, gerçekle hiçbir ilgisi yoktur' diyesim geliyor çünkü herkes bi garip..
Arkadaşinin annesi bu olayi bilecek ve bu durumda kizinin düştügü pozisyonu degil de sizi mi düşünüyomuş yani?
Normal bi anne bunu öğrendiği an yakip yikar ortaliği ve bu kadin sessizce bi nevi bu duruma hala müsade ediyor öylemi?
'kizimi elin kart zamparasi arasin dursun rahatsiz etsin, ama yeter ki o adamin kizi duymasin,çünkü üzülür' yok artik diyorum!
Ve bu kiz 17 dk lik bir görüşme yapmiş babanla, ne konuştun neden aradin diye nasil sormazsin.
Kiza verdigin izlenim neydi? Sana inandim, senin bi suçun günahin yok muydu? Eğer öyleyse seni kandirdiğini düşünüp daha da bi rahatlamiştir. Geçmiş olsun.
Ben hala bu kizin baban kadar suçlu olduğunu ve masum olmadiğini düşünuyorum.
Esma'nın söylediklerinin hepsinin uydurma olduğunu düşünüyorum. Resmen paçayı kurtarmak için "kıskançlık" hikayesi uydurmuşlar bence babanla. Koskoca adam ve en yakın arkadaşın her hafta dakikalarca seni mi çekiştiriyorlar Allah aşkına buna nasıl inandın ? Şuan kabul etmek sana acı vveriyor , olaya sen de inanmak istemiyorsun ama gerçeklerle yüzleşmen gerek SUDE.
babanın daha önceden benzer vukuatları var mı?Biliyorum ama Zor gerçekten..
Sordum ne konustunuz bu kadar diye niye konuşmuyorsun ısrar felan ediyormuş sürekli Sude mi söyledi gibilerinden beni kötülüyormuş. İnanasım gelmiyor ama sanırım doğru çünkü bir ara gerçekten çok soğuk mesafeli davranıyordu
ii de nie arıoEsmaya güvenme mi diyorsunuz?
Babamın benim Hakkımda söylediklerinin gerçek olduğunu düşünüyorum bu konuda yalan söylemez çünkü dediğim gibi o dönemde babam çok soğuk davrandı.
babanın daha önceden benzer vukuatları var mı?
annenin sessiz kalması da çok tuhaf.
baban çok fena bir insanmış ya.
kendi kızı hakkında söyledikleri yenilir yutulur değil.
bu kadar mı gözü dönmüş.
esma senden bişeyler saklıyor bence de.
kendini kurtarmak için eder yemin buna güvenme sen de.Bende bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama yeminler etti kafam çok karışık.
Babamın gençliğinde aldatma olayları varmış, annem hep susmuş çünkü çok pasif bi kadın hiç hakkını savunmaz
Normal bi baba olsa kötülemez iyi göstermeye çalışır bunu yapmasına hiç ama hiç anlam veremedim.
bakalım bi daha baban arayacak mı.Bende bu kadarla sınırlı olduğunu düşünmüyorum ama yeminler etti kafam çok karışık.
Babamın gençliğinde aldatma olayları varmış, annem hep susmuş çünkü çok pasif bi kadın hiç hakkını savunmaz
Normal bi baba olsa kötülemez iyi göstermeye çalışır bunu yapmasına hiç ama hiç anlam veremedim.
Neden herkesin içinde bagırmıyorsun Baba'nın yüzüne sen nasıl insansın kendi kızın için bu kelimeleri kullanıyorsun diye , iyi niyetli yaklaştıysan arkadaşıma benim arkadaşım sen ne karışıyorsun hediyeler alıyorsun de onun babası bana alıyor mu de, sanane benim arkadaş ilişkim diye annende varken söyle, bana bunu bunu demişsin de bakalım ne diyecek yalan derse çagır Esma'yı yüzleştir.Şu olaydan çok söyledikleri oturdu içime..
Ne çingeneliğim ne yılanlığım ne sinsiliğim ne kendime yetmezliğim ne kıskançlığım kalmış.
Kızlar bugün babamın telefonuna tekrar bakma fırsatım oldu. Dün esma aramış konusma süresi 2 dk, 11 temmuzda babam aramış 17 dakika Şok oldum.. Ve birde aklıma takılan bir konu vardı babam bana hediye çanta alacağı zaman 3 tane çanta yanyana koymuş whatsaptan fotoğraf göndermişti. Ben seçtim ortadakini beğendim demiştim onu almıştı. Fotoğraflarına baktım ve esmaya aldığı çantanın fotoğrafıda var aynı şekilde 3 çanta yan yana koymuş ve çekmiş.. ama bana gönderdiği foto da esmanın çantası yok. ona gönderdiği foto da benim çantam yok.
Sorun şu ki babam çantaları verdiği zaman Esma hiç haberi yokmuş gibi davrandı.. Oysa babam ona da fotoğraf yollamış oda kendisi seçmiş. Bunu bugün öğrendim. Kafam allak bullak.
Kusura bakmada tamamen yalan .İdda ediyorum hiç bir anne bunları bilipte kızına yazık kıza söyleme üzülmesin demez. İlişkini kes hemen bu aileyle der. Yemişim arkadaşlığını, böyle işmi olur der ve daha cabası. Ben arkadaşınında gönüllü olduğunu düşünüyorum maalesef..
Çok iğrenç bir durum bunu da yazmadan geçemiycem
BDV konuları tartışma, konu sahibesi talebi veya ekstrem bir durum olmadıkça kapatılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?