- 22 Eylül 2014
- 119
- 65
- 98
Şu olaydan çok söyledikleri oturdu içime..
Ne çingeneliğim ne yılanlığım ne sinsiliğim ne kendime yetmezliğim ne kıskançlığım kalmış.
Anlatırken defalarca yemin etti
Bende eksik olduğunu düşünüyorum ama kafam çok karışık.
Yani arkadaşın diyememis, ben sizinle ne konuşacağım surekli, bu durum hoşuma gitmiyor diye ve irtibatı koparamamış? Sen de buna inandın yani.Biliyorum ama Zor gerçekten..
Sordum ne konustunuz bu kadar diye niye konuşmuyorsun ısrar felan ediyormuş sürekli Sude mi söyledi gibilerinden beni kötülüyormuş. İnanasım gelmiyor ama sanırım doğru çünkü bir ara gerçekten çok soğuk mesafeli davranıyordu
Kesinlikle resmen film izliyorum baştan aşağı mantikli gelmiyor nerden tutsan elinde kalan bir konu gereksiz uzadi benceHer bdv'ye girdigimde ilk sayfada bu konuyu gormekten biktim:)
Kapanmiyor mu daha yaa @Mune ?
Evet. Ay ilk gun okudum meger sonrasi mi varmis. Arkadi yarin kusagi gibi. Beni hic sarmadi bu dizi:)Kesinlikle resmen film izliyorum baştan aşağı mantikli gelmiyor nerden tutsan elinde kalan bir konu gereksiz uzadi bence
Sanki okul tatilinde sıkılmış bir arkadaş var gibime geliyor.neyse televizyonda izlenecek dizi yok zaten :))))))Evet. Ay ilk gun okudum meger sonrasi mi varmis. Arkadi yarin kusagi gibi. Beni hic sarmadi bu dizi:)
Bu kadar uzamasi ve sonuca varilmamasindan ola bilirmi zaten ben boyle seyler olmuyor demiyorum neler goruyoruz ama anlatim sekli yok tatildeydi yok yarin konuscagim vd.hep bir uzatma varKonunun neden gerçek olmadığına inandınız hiç görüp duymuyoruz sanki haberlerden, çevremizden, neyse.
Esma kesinlikle tekin ayak değil yüz vermese bile senden saklaması başlı başına bir sorun bu kadar rahat olması ve konuyu kapatmaya çalışması bulunduğu durumdan memnun olduğunu gösteriyor. Annen de sessiz pasif bir kadınmış bence sen Esma ile bir daha hiç bir şekilde görüşme pahalı hediyeler için babanla görüşüp görüşmemesi kendi kararı annenin de nitekim göz yumması onun kararı sen elinden geleni yaptın daha fazla uzatıp sakız kıvamına getirmeye gerek yok.
Öyle hemen çözülseydi olay o zaman daha enteresan olurdu. Zaman alması konuyu fake yapmıyor.Bu kadar uzamasi ve sonuca varilmamasindan ola bilirmi zaten ben boyle seyler olmuyor demiyorum neler goruyoruz ama anlatim sekli yok tatildeydi yok yarin konuscagim vd.hep bir uzatma var
Konunun neden gerçek olmadığına inandınız hiç görüp duymuyoruz sanki haberlerden, çevremizden, neyse.
Esma kesinlikle tekin ayak değil yüz vermese bile senden saklaması başlı başına bir sorun bu kadar rahat olması ve konuyu kapatmaya çalışması bulunduğu durumdan memnun olduğunu gösteriyor. Annen de sessiz pasif bir kadınmış bence sen Esma ile bir daha hiç bir şekilde görüşme pahalı hediyeler için babanla görüşüp görüşmemesi kendi kararı annenin de nitekim göz yumması onun kararı sen elinden geleni yaptın daha fazla uzatıp sakız kıvamına getirmeye gerek yok.
Öyle hemen çözülseydi olay o zaman daha enteresan olurdu. Zaman alması konuyu fake yapmıyor.
Yazmayacaktım ama dayanamadım...
Aynı şeyi ben babamda yaşadım ve biz 5 kız kardeşiz babam bir dul kadın ve 5 çocuğuna maddi manevi yardım etmiş yıllarca sakladı, ben face konuşmalarını yakaladım ortaya çıkardık babamla yüzleştik inkar etti , kanıtlar çıkınca görüşmeyi kesti...Sadece biri ile ki bu kız evli her gün saatlerce görüşme mesajlaşmasını yakaladım hat dökümlerinden neymiş dertleşiyorlarmış...her ay kıza 100 tl pazar parası gönderiyormuş...
2 yıl mücadele ettik o kadar yıprandık ki annem de anlattık her seferinde bir kılıf uydurdu babam..
Ben elimden geleni yaptım gerisi anneme kalmış artık umursamıyorumNeedless sende öyle yap Allaha havale et ....
Kendiniz üzme lütfen..
Kisi kendinden bilir isi demissin o yuzden 9 senedir üyeyim en son 2 sene once konu actim istesem acar oyalarim bence sen iyi getirdin konuyuFake yazanlara ben artık cevap vermiyorum Ve hatta kişi kendinden bilir işi diye düşünüyorum. İsteyen istediğini düşünebilir ben yaşadığım olayı anlattım. Cani gönülden destek olan beni anlayan dinleyen çözüm bulmak isteyen herkese çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?