Babamın arkadaşıma ilgisi !

Şu olaydan çok söyledikleri oturdu içime..
Ne çingeneliğim ne yılanlığım ne sinsiliğim ne kendime yetmezliğim ne kıskançlığım kalmış.

Allah yardımcınız olsun gerçekten . En zor durumlardan biri. Bizlere ahlaklarıyla örnek olmaları gerekirken şu yaşattıkları insanın bütün psikolojisini bozuyor.

Anlatırken defalarca yemin etti
Bende eksik olduğunu düşünüyorum ama kafam çok karışık.

Bu sacma hikayeden babanizin Esma'ya asilmadigini veya karsilikli bir sey olmadigini nasil cikardiniz?

Sevgili olsalar da sizi aynen bu sekilde kotulerdi zaten.

Yani 17 dakika sizi kotulemesini dinlemesi 45 yasinda evli adamin, size mantikli geldi mi?

17 dakika ne konusmus olabilirler sizce? Siz yasitiniz birini dusunun, 20 kere gormus olun, 17 dakika ne amacla konusabilirsiniz?

Yani arkadaşın diyememis, ben sizinle ne konuşacağım surekli, bu durum hoşuma gitmiyor diye ve irtibatı koparamamış? Sen de buna inandın yani.
Bırakın bu işleri ya.

Bak tatlım burada en mağdur sensin en çok sana üzüldüm yapacağın şey şu tabi mumkunse al annemi karşına de ki anne bu adam kızı sürekli ariyo gördüm kıza bnm hakkımda bunu bunu demiş kıza çanta begendirmis anne bu adamin önünü alalım de zaten kızın ailesi size komsuymus kızın annesine annen gitsin desin ki konuyu ne kadar biliyo bi öğrensin baktı kadın bişiy bilmiyo uygun bi miktar citlatsin çıksın gelsin kadın tamamen biliyo açık açık desin benim kocam torun sevecek yaşta biliyorum iyi niyetinden yapıyo ama sizin kix tlf acmasin bizim adamla gorusmesin bu da kadın kadına aramızda kalsın işler daha ileri boyuta gitmesin kızına karşına alsın annen bak bana kızım desin bnm kocam seni ararsan açma bitti gitti sen merak etme ayıp olmax hefiye filan da kabul etme bn kaç yıllık karışıyim bana çanta almisligi yok nokta...

Esma tamaamen kendini aklamaya calismis ne munasebet babam yasind ada.la telefonda 17 dk resme sohbet edicem bir de canta vs aldiricam. Gecsin o isleri. O adamin soylediklerini de kafana takmamaya calis. Bana oyle geliyor ki bu esma vakasinda önüne gecmeniz lazim ki baska esma vakalariyla da karsilasmayin.

Evladım diyicem dayanamıyorum ben o arkadaşıda o arkadaşın anasında babamıda üst üste koyar anamın önüne atardım . Yok arkadasım genç kız adı çıkmasın vs geçiceksin bunları .bizde genç kız olduk asılsnda oldu bagıranda allah manyakla karşılaştırmadıgı sürece hıçbiri birşey yapamadı yapamazda.zarflarlar güzelim inceden yapanlar olur direk yapanlar olur.cvp alır otururlar oturmaları gereken yere anlını karışlarım adamın dersın susarlar ve sana daha saygılı davranırlar.en fazla dayak yerim ama tırnaklarımıda geçiririm .konuyu okuyabıldıgımce okudumm.çok sinirlendim o kızda anasıda babanda .......... sen anca esmaya sordumda vs de yık yak ortalıgı bakalım babanmı kalıyo esmamı ortada ...bu hikaye ya gerçek değil yada sen 22 değilsin ergenliğin geçmiş artık tırnaklarını çıkar o esmayı ve babanı tırmala

Konunun neden gerçek olmadığına inandınız hiç görüp duymuyoruz sanki haberlerden, çevremizden, neyse.

Esma kesinlikle tekin ayak değil yüz vermese bile senden saklaması başlı başına bir sorun bu kadar rahat olması ve konuyu kapatmaya çalışması bulunduğu durumdan memnun olduğunu gösteriyor. Annen de sessiz pasif bir kadınmış bence sen Esma ile bir daha hiç bir şekilde görüşme pahalı hediyeler için babanla görüşüp görüşmemesi kendi kararı annenin de nitekim göz yumması onun kararı sen elinden geleni yaptın daha fazla uzatıp sakız kıvamına getirmeye gerek yok.

Bu kadar uzamasi ve sonuca varilmamasindan ola bilirmi zaten ben boyle seyler olmuyor demiyorum neler goruyoruz ama anlatim sekli yok tatildeydi yok yarin konuscagim vd.hep bir uzatma var

Bu kadar uzamasi ve sonuca varilmamasindan ola bilirmi zaten ben boyle seyler olmuyor demiyorum neler goruyoruz ama anlatim sekli yok tatildeydi yok yarin konuscagim vd.hep bir uzatma var
Öyle hemen çözülseydi olay o zaman daha enteresan olurdu. Zaman alması konuyu fake yapmıyor.

Bende aynı seyi düşünüyorum. Ben elimden geleni yaptım Artık daha fazla üstüne gidersem suçlu ben olucam. Annemde görmek istemeyip sustuğu için hak ediyor artık ona da üzülmüyorum. Tek isteğim bian önce şu aileden kurtulmak.

Öyle hemen çözülseydi olay o zaman daha enteresan olurdu. Zaman alması konuyu fake yapmıyor.

Fake yazanlara ben artık cevap vermiyorum Ve hatta kişi kendinden bilir işi diye düşünüyorum. İsteyen istediğini düşünebilir ben yaşadığım olayı anlattım. Cani gönülden destek olan beni anlayan dinleyen çözüm bulmak isteyen herkese çok teşekkür ederim.

Yazmayacaktım ama dayanamadım...
Aynı şeyi ben babamda yaşadım ve biz 5 kız kardeşiz babam bir dul kadın ve 5 çocuğuna maddi manevi yardım etmiş yıllarca sakladı, ben face konuşmalarını yakaladım ortaya çıkardık babamla yüzleştik inkar etti , kanıtlar çıkınca görüşmeyi kesti...Sadece biri ile ki bu kız evli her gün saatlerce görüşme mesajlaşmasını yakaladım hat dökümlerinden neymiş dertleşiyorlarmış...her ay kıza 100 tl pazar parası gönderiyormuş...
2 yıl mücadele ettik o kadar yıprandık ki annem de anlattık her seferinde bir kılıf uydurdu babam..
Ben elimden geleni yaptım gerisi anneme kalmış artık umursamıyorum Needless sende öyle yap Allaha havale et ....
Kendiniz üzme lütfen..

Teşekkür ederim bende artık umursamamaya karar verdim. Şu güne kadar annem kardeşim üzülür diye onları düşünüyodum artık hiç biri umrumda değil.. Zaten bugüne kadar yaptığı herşey için Allah'a havale ettim bugünden sonrada öyle.. Sadece bian önce evlenip gitmek istiyorum.

Kisi kendinden bilir isi demissin o yuzden 9 senedir üyeyim en son 2 sene once konu actim istesem acar oyalarim bence sen iyi getirdin konuyu

Arkadaşının seninle bile görüşmesi biraz garip değil mi bu durumda ben olsam hiç bir şey demeden seninlede bir süre görüşmem bu durumda sende yanlış bır sey yaptıgı ıcın babandan dolayı canın yanar.Bu da senı sorumlu hıssettirir ve babanla konuşman gerekir ve kız arkadaşını ondan sogutacak bir kaç mühendislik yapman da gerekebilir.Arkadaşının ve senin dostlugun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…