Babamın arkadaşıma ilgisi !

Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi sanki aynısı size yapılıyormuş gibi bir izlenim vererek tepkisini ölçebilirsiniz.

Babanızın bu tarz bir yönelimi olsa daha önceden hissederdiniz illa, bu arkadaşa spesifik bir ilgisi var belli ki.

Ben olsam Esmayı mümkün mertebe evime çağırmam, babamın telefonundan da numarasını değiştiririm. Numara değişince zaten kızın peşindeyse illaki size soracaktır. Siz de bir arkadaşının yaşça kendinden büyük bir akrabası taciz ediyormuş ondan numarasını değiştirmiş derseniz mesajı alacaktır.

Tabii numarayı ezberlemediğini varsayıyorum :D
Ben numara ezberlemeyi bırakalı bayaa oldu da :halay:

bencede sorun esma degil baba ama esmada anladysa gelmemeli size. kesinlikle disarda bulusun artik bide baska esmalar olmaz ins

Esma rahatsız oluyorsa evinize niye geliyor diyenler

ne yazikki kizlarimiz HAKKINI SAVUNMAYA KORKUYOR , BASTIRILMIS, HAKKINI KORUYUNCA KOTU BIR SY YAPTIGINI SANIYOR

bknz > isyerinde tacize ugruyorum konusu .
:(

konu sahibi Esma ile muhakkak konus . ben boyle boyle hissediyorum ne yapabiliriz diye .

Biraz önce babamın telefonuna baktım perşembe günü 4 dakika konuşmuşlar Cuma günü 6 dakika bu ne şimdi yaa ??

Bence baban bi bahane bulup ariyo kiz da ayip olmasin diye kapatamiyodur
Cok ayip cidden ust uste ariyo bi de

Benim arkadaslarim babamin nunarasini vs bilmez
Versem annemin nosunu veririm zaten
Onun yaptigi da biraz gereksiz düşmüş
her firsatta hal hatir sormaya ne gerek var
Sifati ne yani sizin arkadasiniz alt tarafı
Anneni babani ayri ayri aramasini cok sacma buldum
Baban da beni ariyo soruyo diye dusunup kendi kendine gelin güvey olmus heralde
Kiz iyiniyetli düşünmüş olabilir ama erkeklerin hali ortada
Kendisinin farketmemesi imkansiz bence bu olaylardan sonra hala gelmeye devam etmesin o da

Bence kizin numarasini silin ya da degistirin babanizin telinden
Kiz da engellesin olmadi

İletişimi kesmek zorundasin ailenden daha onemli degil ya annene de yazik
Kadinin psikolojisi de bozulmustur yok saymaya calisiyodur
Illa gorusmek istiyosan sen onlara git ya da biyerde bulusun babana söylemeyin

Son düzenleme:
kiz cok rahatsiz olsa hediyeyi kabul etmez telefonu acmaz yada engeller babanizi senle bile daha az konusur.cunku ortada tiksindirici bi durum var normal birinin ilgisi degil yani. sen anladiysan o ortamlarda bakislardan felan daha vok anlamistir. kiz ya git geller yasiyor yada aralarinda konusmlar gecti.senin yaninda rahatsiz olma numarasi bile yapiyor olabilir. uzak durmaniz lazm babanizada laf sokmaniz lazim . yeter baba arkadasimi bunaltma tarzi. cok az gorusmeniz lazm

Esma olmazsa aliye olucak aliye olmazsa meliha olucak...
Babanız niyeti bozmuş utanmadan bi de kızının arkadaşına tövbe yarabbim mübarek Ramazan günü...
Arkadaşlarınızın selameti için Babanızla kız arkadaşlarınızı tanıştırmayın bi araya getirmeyin düşüncesi bile korkunç

4 yıllık bi arkadaşlığımız olunca Anneler günü babalar günü Kandiller Bayramlarda annemi ve babamı hep arar o yüzden numarası her ikisinde de var.

arkadasinin agzini ara o zaman su gun babam seni kac defa aramis bir sorun mu oldu de o kadar yakin arkadasinda anlarsin normal olmayan tepkisi olursa

Esma rahatsız oluyorsa evinize niye geliyor diyenler

ne yazikki kizlarimiz HAKKINI SAVUNMAYA KORKUYOR , BASTIRILMIS, HAKKINI KORUYUNCA KOTU BIR SY YAPTIGINI SANIYOR

bknz > isyerinde tacize ugruyorum konusu .
:KK43:

konu sahibi Esma ile muhakkak konus . ben boyle boyle hissediyorum ne yapabiliriz diye .
çok yakında benzer bişey yaşadım
elle değil de sözlü taciz resmen ama o kadar ustalıkla yapıyorduki ben ters cevap verdiğimde suçlu hissettim
epey kendimle mücadele ettim haklı mıyım haksız mıyım diye sonra tavır koyabildim resmen
kızlar olarak nasıl pasifize edilmişiz ki önce kendimizi suçluyoruz tacizi farketsek bile

çok yakında benzer bişey yaşadım
elle değil de sözlü taciz resmen ama o kadar ustalıkla yapıyorduki ben ters cevap verdiğimde suçlu hissettim
epey kendimle mücadele ettim haklı mıyım haksız mıyım diye sonra tavır koyabildim resmen
kızlar olarak nasıl pasifize edilmişiz ki önce kendimizi suçluyoruz tacizi farketsek bile

Ben de benzer birsey yasamistim
Adam ofisinde sozlu ilgisini belli etmeye calisti sonra birden sarildi vs
Bi de doktor oldugu icin teselli etmeye mi calisiyo acaba diye dusundum ozel bi konu hakkinda konusuyoduk cunku
Insan şok oluyo ilk etapta yas farki cok olunca acaba ben mi yanlis anladim diye dusunuyosun ama sessiz kaldikca dozu artiriyolar ileri gidiyolar
Ileri gidince ancak tersleyebildim
geri cekilip bi daha muhatap olmamak en iyisi

Ben de benzer birsey yasamistim
Adam ofisinde sozlu ilgisini belli etmeye calisti sonra birden sarildi vs
Bi de doktor oldugu icin teselli etmeye mi calisiyo acaba diye dusundum ozel bi konu hakkinda konusuyoduk cunku
Insan şok oluyo ilk etapta yas farki cok olunca acaba ben mi yanlis anladim diye dusunuyosun ama sessiz kaldikca dozu artiriyolar ileri gidiyolar
Ileri gidince ancak tersleyebildim
geri cekilip bi daha muhatap olmamak en iyisi
aynen ileri gitmediği sürece resmen kondurulmuyor da

Back
X