Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne esmaymis arkadaş. Burda herkes görüşme diyor illa gorusecegim diyorsun.
bilmem soralım konu sahibine gelince ama analdığım kadaıryla kız babasının telefonunda gördü
valla ilgisi yoksa bile yüz vermese keşke bence 6 dk konuşmak bariz yüz vermek ama![]()
Babanın telefonunda Esmanın numarasını kendi numaranla değiştir. Esmayı aramak istediğinde karşısına sen çıkınca bakalım ne cevap verecek baban?..
ben bunu eski sevgilime yapmıştım çok iyi yöntem ama karşılaştığın şokta cabası göze alıyosa yüzleşmeyi yapsınBabanın telefonunda Esmanın numarasını kendi numaranla değiştir. Esmayı aramak istediğinde karşısına sen çıkınca bakalım ne cevap verecek baban?..
İyi fikir bunu deniycem, faceden engelle diyenler olmuş zaten kendimi de esmayı da babamın Faceinden engelledim bulamıyo yani o yüzden sürekli bakıyo
Biraz önce annemle konustuk sürekli arıyo felan dedim onu da senin gibi görüyo kızı gibi ondan arıyordur dedi.
Ben arkadaşımla illa görüşeceğim demiyorum. Kaybetmek istemiyorum dedim. Yazdığım mesajları iyi okuyun
Böyle bir babanın bunu takacağını hiç sanmıyorum. Ada'm evli , çocuğu var, kızının arkadaşına sulanıyor, affedersiniz poposundaki kıllar kadayıf olmuş. Nişanı kim takar.Esma nişanlanıyomuş baba beni nişanına bıraksana de![]()
Saçma olmuş. Anneni arasaymış yetermiş. Benim de bir sürü arkadaşım oldu. Babalarına merhaba deyip hemen odaya sıvışırdık.4 yıllık bi arkadaşlığımız olunca Anneler günü babalar günü Kandiller Bayramlarda annemi ve babamı hep arar o yüzden numarası her ikisinde de var.