Ahhaha :) Suan balkonda oturuyoruz babam ayaklarini mermere koymus havalandiriyo alt kattan dedikodu yapiyolar of ayak koktu diye şaka bir yana siz buldunuz mu bi cözüm:benim babam da aynı yaaa allah muhafaza ayaklarının o tarafa oturma yani bayılırsin
Benim babam insaatta calistigi icin çizme veya postal tarzi ayakkabilar giymek zorunda. Yeni aldigi ayakkabi bile hemen koktuaynı ayakkabıyı her gün giymesin gün aşırı giysin.
Evet mantar var doktora gitmisti krem verdiler duzenli kullandi ama biseye yaramadiAyaklarında mantar olabilir,bir doktora görünsün..
Komik dertmiş bu arada:))
Corap ince giyiyor ama calistigi işten dolayi kapali ayakkabilar giyiyor maalesefAyaklarında sorun yoksa ayakkabıdandır muhtemelen, hava aldıran ayakkabılar tercih etsin keten olabilir mesela.Ayrıcada ince terletmeyen çoraplar var onlar da iyi gelebilir.
Ben okula giderken bende de vardı bütün gün ayakkabilarla çok zor yani durdurmakAhhaha :) Suan balkonda oturuyoruz babam ayaklarini mermere koymus havalandiriyo alt kattan dedikodu yapiyolar of ayak koktu diye şaka bir yana siz buldunuz mu bi cözüm
En azından farkında. Bazıları kabulda etmiyor. Eşimin ayakları kokuyor söyleyince senin burnun kokuyor diye savunmaya geçiyor.Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Ayak tuzunu ilk defa duydum :) simdilik ilk yöntem sirkeli su olucak. Babam yarin evde onu denicez. Hergun yapicak bakalim insallah koku gider. Olmazsa baska yöntem artik :)En azından farkında. Bazıları kabulda etmiyor. Eşimin ayakları kokuyor söyleyince senin burnun kokuyor diye savunmaya geçiyor.
Ayak tuzu diye bir şey duymuştum. Ilık suya atıp ayakları orda dinlendiriyorsun.
Sirkeli su da iyi olabilir.Ayak tuzunu ilk defa duydum :) simdilik ilk yöntem sirkeli su olucak. Babam yarin evde onu denicez. Hergun yapicak bakalim insallah koku gider. Olmazsa baska yöntem artik :)
Bende internetten okumustum karbonatli suyu. Ama kimse denememis sanirim. Sirkeli suyu deneyenler cok o yuzden sirkeli su birinci yöntem olucak bizim icin. Bide sirkeli su bakterileri öldürüyormus bazi ev hanimlar temizlikte kullaniyormusBabalığın şanındandır ayak kokusu
Bitkisel olarak aklıma birtek karbonat geldi şuan.
Eve gelince ılık suya karbonat koyup ayaklarını bir müddet dinlendirirse koku azalır diye düşünüyorum
Bizde işe yaramıştı:)
Allah korusun canimYa aklıma ne geldi. En iyisi domestos. Bir leğen suya bir çorba kaşığı kat, vaban ayaklarını içinde bekletsin. Kokuya sebep olan bakteriler ölecektir. Zararlı dediğini duyar gibiyim. Elimizi sokuyoruz. Onunla temizlik yapıyoruz bizi öldürmedi babanada bir kereden bir şey olmaz! Ben bu şekilde ayak mantarımı iyileştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?