Babamın ayakları çok kötü kokuyor

babamında kokuyordu mantar vardı duzenli olarak ayagına kına yakar bu şekilde kurtuldu çok iyi geliyo özellikle parmak aralarına kına yaksın. koku içinde iyi.
Aynen kina baya faydali ya

Zaten hicbisi yapmasa kendi kokusu ile ayak kokusunu bastirir

Yaz gunu falan dinlemesin, yaksin kinayi

He canım bide papatya ve tentirdiyotla bi karışım yapılıyor onu da araştır istersen

Başın sagolsun. Ama ben babamin ayaklari koktugu icin ondan igrenmiyorum,tiksinmiyorum. Bazi insanlar var öyle.

Allah kokaylık versin çok fena bişey. Bi arkadaş önermiş KINA yaksın ayaklarına diye. Kesinlikle denedim onayladım. İlk evlendiğimizde eşimin çok kokardı ayni gelince eve yayılırdı çok çektim ben beaa...
Ama şükür şimdi misss. Kına yaktım iki üç sefer geceden sabaha kadar. Çok komik gözüküyo tabi Ama eşimin çok terler ayakları bi kaç güne açıldı rengi. Hergün çorap değişiyo, ince sentetik çoraptan ziyade şu spor çoraplardan giysin bide atakkabıyı üst üste giymesin. Te teee o kaaa
Şimdiden miss kokulu evler canım.

Başın sagolsun. Ama ben babamin ayaklari koktugu icin ondan igrenmiyorum,tiksinmiyorum. Bazi insanlar var öyle.
babamla annem evliyken yani babamla aynı evde yaşıyorken benim babamın da ayakları kokardı, kendisi kokardı falan işinden dolayı. eve gelince direkt duşa girerdi ama bazen yorgun olurdu çok, girmezdi. öyle zamanlarda çok tiksinirdim mesela ben ama çocuktum, yaşım 12 falandı. çocuk kafası, nereden bilsin...

Offf cok fenadir ayak kokusu da gecmis olsun
Doktorun tedavisi ise yaramadiysa kina deneyin bir de, daha kotu olmaz herhalde.

Akşamları 2-3 litre sıcak suya 2-3 kaşık karbonat ekleyin
20 dk ayaklarını soksun o suya
Hem de rahatlatır
Su yapmayacak derecede olsun

Bir sprey var avonun onu bi bakin birde eczanede bir sprey vardi ama adini unuttum bu öyle bir sprey ki kendi kokusu ayak kokusunu bastırıyor bir de yine eczanede bir toz var kokan ayakkbiniza dokuyorsunuz.tavsiye olarak ta bu genelde ya mantardan ya da ucuz ayakkabidan olusuyor bir kez kokarsa bulasirsa diğer ayakkabilara geciyormus.i yüzden her ayakkabisina doksun bu tozu eger tozu kullahacaksa spreyi kullanacaksa da her gun sıkin ayağına (topuguna sıkin gibi oldu ) pamuk corap ince terletmeyen ,ayakkabilarda delikli nefes alan, yoksa boğularsunuz böyle kokudan .bunlar kesin çözüm bemce

Ayakkabısının köşesine papatya çayı koysun. Ya da güzel kokulu başka bir bitkide olabilir poşet çay şeklinde

Ay lisede benim kokardı Allahım nasıl iğrençti ya!!! O tül çoraplardan o zaman nefret etmiştim.

Babanın ayakları nemli mi kalıyor? Sadece kremi sürmesi yeterli olmaz. Hergün çorap değiştirecek , en az iki çift ayakkabıyı günlük dönüşümlü kullanacak , ayağını asla nemli bırakmayacak ayakkabı yada terlik içinde, çorapları pamuklu çorap olacak polyester falan olmayacak. Ek olarak kremleri kullanacak. Bu arada tırnak mantarı varsa o da koku yapar. Tırnak mantarının tedavisi de oldukça uzun. 6 ay devam etmesi lazım tedaviye

Mantara sirkenin iyi geldiğini duymuştum babanız her akşam ayağını sirkeli suda bekletsin sonra yıkasın bence faydası olur

crystal roll on var. dogal koku engelleyici. koltuk alti icin de kullaniliyor. gratislerde satiliyor. mineralmi ne... ben emzirirken kullandim hamileleigimde kullandim. simdi daha dogal diye karbonat kullaniyorum. bir deneyin.

Lavanta yagı sürse olurmu ki

Suyun icine elma sirkesi ve karbonat. Ayaklarini bunun icinde bir 20 dakika bekletsin. Mumkunse bunu hergun yapsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…