- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
Aynen kina baya faydali yababamında kokuyordu mantar vardı duzenli olarak ayagına kına yakar bu şekilde kurtuldu çok iyi geliyo özellikle parmak aralarına kına yaksın. koku içinde iyi.
Başın sagolsun. Ama ben babamin ayaklari koktugu icin ondan igrenmiyorum,tiksinmiyorum. Bazi insanlar var öyle.
babamla annem evliyken yani babamla aynı evde yaşıyorken benim babamın da ayakları kokardı, kendisi kokardı falan işinden dolayı. eve gelince direkt duşa girerdi ama bazen yorgun olurdu çok, girmezdi. öyle zamanlarda çok tiksinirdim mesela ben ama çocuktum, yaşım 12 falandı.Başın sagolsun. Ama ben babamin ayaklari koktugu icin ondan igrenmiyorum,tiksinmiyorum. Bazi insanlar var öyle.
Tuz gölü nerde
Teşekkür ederim üzüldügünüz için :)Bu soru da şaka değil mi
Konudan bağımsız ama Cidden bilmiyorsanız ülkemizin geleceği adına üzüldüm
Ayakkabısının köşesine papatya çayı koysun. Ya da güzel kokulu başka bir bitkide olabilir poşet çay şeklindeIyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
crystal roll on var. dogal koku engelleyici. koltuk alti icin de kullaniliyor. gratislerde satiliyor. mineralmi ne... ben emzirirken kullandim hamileleigimde kullandim. simdi daha dogal diye karbonat kullaniyorum. bir deneyin.Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Bu yöntemi ben de duymuştum. Bizim komşu kocasına yapıyormuş her akşam. Sonra boşandılar işe yaradı mı bilmemAllah korusun canimbu yöntemide denemek lazim. Ama uzun süre ayaklarini tutmasin 5-10 dakika. Peki siz surekli yaptiniz mi bu yöntemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?