Babamın ayakları çok kötü kokuyor

Ben de başlığı görünce karbonatlı suyu yazmaya girmiştim:)

Bir leğene dayanabileceği kadar sıcak su koyun içine de karbonat ve tuz bol bol. Su ılıyınca biraz daha sıcak eklersiniz. Yarım saat dursun öyle. Ama öncesinde yine yıkasın ayaklarını iyice. Sonra iyice kurutsun yoksa mantar olurmuş.

Sen tercihen gülsuyu falan da mı koysan

Eczanede saf karbonat satılıyor ingiliz karbonatı ismi. Onunla ayak banyosu yapsın. Normal karbonat da olur ama içinde tuz var. En guzeli ingiliz karbonatı. Koltuk altı ter kokusuna da iyi geliyor mesela.
Sallama çayların paketini kesip içindeki çayı boşaltın, ambalajın içine karbonat koyup ayakkabısının içine birer tane yerleştirin giymediği vakitlerde.

Ayak pudrasinida duydum nerden alinir eczanede varmidir?
Kozmetik marketlerinin ayak bakımı bölümlerinde oluyor. Kokunun nedeni ter ile oluşan ıslak ortam ve bakteriler. Bunun için standart deodorantla teri önleyip kuru kalmasından emin olmak için de pudralasın :) geçmiş olsun

Bide corap ve ayakkabıların içine serpiyorlarmış karbonatı 1 cay kaşığı kadar. Kokuyu azalıyormuş.

Karbonata alerjisi falan yoksa tabi

Gülsuyu deilde lavanta falan koyabilirim anca olur ahha :) sagol önerin için

Adını hatırlayamadım ama aktarlarda satılan beyaz bi toz var ayak kokusu için
Ayakkabının içine dökülüyor
Koku falan kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…