Ayak pudrasinida duydum nerden alinir eczanede varmidir?Ayakkabıyı muhakkak değiştirmeli her sabah temiz ayaklarını bolca deodorantlayıp ayak pudralarından kullanmalı
Iyi aksamlar herkese. Sorun şu ki babamın ayaklari cok kötü kokuyor. Eve geldiginde koku heryere yayiliyor. Hergün ayaklarini yikiyor işten gelince ama yine ayni degisen bisey yok. Doktora da gitti ama verdikleri krem işe yaramadi. Babam çorabini kirli camasir sepetine atsa diger.kirli camasirlarada koku bulasiyor. Banyoya girilmiyor çünkü kokunun kaynagi 1-babam 2-çorabıbabamda bana internetten arastir bitkisel cözüm varmiymis dedi. Bende buraya yazmak istedim aranizda veye cevrenizde bu sorunu yasayip kurtulan var mi? Benim arastirdigima göre sirkeli su, karbonatli su iyi geliyormus siz bu yontemler hakkinda ne dusunuyorsunuz?
Kozmetik marketlerinin ayak bakımı bölümlerinde oluyor. Kokunun nedeni ter ile oluşan ıslak ortam ve bakteriler. Bunun için standart deodorantla teri önleyip kuru kalmasından emin olmak için de pudralasın :) geçmiş olsunAyak pudrasinida duydum nerden alinir eczanede varmidir?
Sadece bir kere yapmam yeterli oldu. Sık sık tekrarlayan mantara elveda dedim.Allah korusun canimbu yöntemide denemek lazim. Ama uzun süre ayaklarini tutmasin 5-10 dakika. Peki siz surekli yaptiniz mi bu yöntemi
Gülsuyu deilde lavanta falan koyabilirim anca olur ahha :) sagol önerin içinBen de başlığı görünce karbonatlı suyu yazmaya girmiştim:)
Bir leğene dayanabileceği kadar sıcak su koyun içine de karbonat ve tuz bol bol. Su ılıyınca biraz daha sıcak eklersiniz. Yarım saat dursun öyle. Ama öncesinde yine yıkasın ayaklarını iyice. Sonra iyice kurutsun yoksa mantar olurmuş.
Sen tercihen gülsuyu falan da mı koysan
İşte giydigi ayakkabiya mi koyucak karbonatıBide corap ve ayakkabıların içine serpiyorlarmış karbonatı 1 cay kaşığı kadar. Kokuyu azalıyormuş.
Karbonata alerjisi falan yoksa tabi
Tuz gölü nerdeTuzgölü ne yakınsanız gitsin yürüsün gölde hic koku kalmaz:)
Sen nerdesn:)Tuz gölü nerde
Gülsuyu deilde lavanta falan koyabilirim anca olur ahha :) sagol önerin için
İşte giydigi ayakkabiya mi koyucak karbonatı
Bu gercekmiydi :))Ahhaha :) Suan balkonda oturuyoruz babam ayaklarini mermere koymus havalandiriyo alt kattan dedikodu yapiyolar of ayak koktu diye şaka bir yana siz buldunuz mu bi cözüm
Yok şaka bi yana dedim ya :)) ama alt kat komsu balkona ciksa koku gider heralde öle dusunuyorum. 1o metre öteden koku geliyi banaBu gercekmiydi :))
Başın sagolsun. Ama ben babamin ayaklari koktugu icin ondan igrenmiyorum,tiksinmiyorum. Bazi insanlar var öyle.Keske hayatta olsaydi da ayaklari koksaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?