Babamın bitmeyen sozleri

askceyda

NİKAH TARİHİMİZ (03.09.2015)
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
137
62
103
34
Merhaba arkadaşlar sben 4 yıllık evliyim birde 3 yaşında oğlum var eşimle severrk evlendik . Babam benim evlenmemi istemedi neyse uzun hikaye ....
Babamın 4 katlı evi var arabası var koyde evi var , dün onu hastaneye götürdüm kontrole eve geldik sonra . Konu konuyu açtı derken benim kızım da gitti culsuzun biriyle evlendi dengini bulamadı ,ne vardı evlenecek anlamıyorum ki dedi sürekli aşağı liyor , eşimle aramızı bozuyor kizlar ne yapacağımı şaşırdım siz ne diyorsunuz

Babanız çok yaşlıysa takmamaya çalışın. Yaşlılar böyle oluyo sanki biraz.
Eşinizin durumu çok mu kötü neyini begenmıyor
Size sadık evıne yuvasına çoluk cocuguna yetsın huzurunuz yerınde olsun çok takmayın gerısını he dıyın geçin yanı.
Babalar bıraz böyle oluyor damatları begenmıyor kolay kolay

Herkes dengini bulsa sorun kalmaz zaten. Kimse dengini bulamıyor.

Babanıza eşinizin kaderinizde yazılı olan kişi olduğunu söyleyin kader değişmez deyin maalesef çoğu zaman bilmeden konuşuyoruz...

oyle demese ıyıymıs
bunu hep dıyorsa baba o benım esım ha bana demıssın ha esıme uzuluyorum ben kımseye laf soyletmem herkesın hataları var hayatda dıye konusun bence

demınde bır konudan gelıyorum abla kız kardesıne kızıyordu esının ne oldugunu bıle bıle savunuyor dıye :)
evlı oldugunuz surece esınızın yanında durmalısınız bunu gostermelısınız

Canım çok teşekkür ederim evet sürekli söylüyor kizlar eşim ile aramız çok iyi çok şükür geçinip giiyoruz hiç bi kötü huyu yok çok şükür ... Ama babam anlamıyor kaç kere söyledim anlamıyor

Canım kendiinin evi var üç katlı arabasi var memlekette evi var ... Ama doymuyor neymiş bizimde olacakmış
Babanız iyiliğiniz için demiştir mutlaka. Baba evinde rahatı gördü, kocaya gidince daha kötü şartlara gitti diye. Herkes bulunduğu yaşantısından daha iyisine gitmeli ama olmuyo maalesef. Baba evinden daha kötü yere gideceksen hiç gitme en iyisi bence de.

4 yıl olmuş hala neden böyle yapıyor ki şimdi boşansanız sanki denginizi bulacaksınız bunu söyleyinde biraz aklı başına gelsin

Canım benim babama da o evler zembille inmedi kendisi kazandı yaptı, benim çocuğum olduğu için çalışamıyorum, biz de yaparız inşallah zamanla

4 yıl olmuş hala neden böyle yapıyor ki şimdi boşansanız sanki denginizi bulacaksınız bunu söyleyinde biraz aklı başına gelsin
Hiç sormayın bekarken de zaten çok rahat değildik, dışarıya çıksak saat verirdi 2 saat sonra gelin diye , cocukulugunuzu yasatmadu bize maaşımızı alır eline sayardık gerçekten inanın yalan yok yani

Hiç sormayın bekarken de zaten çok rahat değildik, dışarıya çıksak saat verirdi 2 saat sonra gelin diye , cocukulugunuzu yasatmadu bize maaşımızı alır eline sayardık gerçekten inanın yalan yok yani

o zaman babanız birazcık mal mülk seviyor. sizin durumlarını nasıl evinizde zorlk çekiyorsanız ondan da söyleniyor olabilir

Canım benim babama da o evler zembille inmedi kendisi kazandı yaptı, benim çocuğum olduğu için çalışamıyorum, biz de yaparız inşallah zamanla
Babanız çalışmış yapmış, şimdi de sizin rahatınızı düşündüğü için böyle söylüyor. Olan olmuş zaten bu saatten sonra yapacak bi şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…