Babamin bitmez tükenmez istekleri..

Hamile bir insana baban normal değil yazıp üzmek istemedim ama içimden geçenleri yazmışsınız.

seni üzen baban değil, bunları sana yansıtan annen. Sanırım o da aynı düşüncede ki sana söylüyor bunları, üstelik hamilesin.üzmemesi lazım seni ama...

bunu nerden cikardiniz.kiz cocugu babaya niye bakmakla mukellef degilmis.yapmayin ya.islam dininden bahsediyoruz heralde,bu soylediginizin akla mantiga sigari var mi?
maddi olarak kocası izin vermesse ailesine birsey vermez.tabiki kocası kazandıgı durumlarda. yoksa anne babasına bakması lazım maddi olark dedim.

Hamile bir insana baban normal değil yazıp üzmek istemedim ama içimden geçenleri yazmışsınız.
ya malesef yazmış oldum.
Mrs-cicek kusura bakma canım.
ilk mesajımda yazmak istemiyorum demiştim ben de.
kendini üzmesin diye hırpalamasın diye biraz da.

annene alti tane dogurtmasini biliyomus baban. bakmasinida okumasini da bilecek kusura bakmasin.
kusura bakma biraz sert konusmus olabilirim
valla çok doğru ee babasi boşuna mi memur olmuş tabi okutacak çocuklarini.. ne diye doğurdu 6 tanesini allah aşkına.. çocuklarinin parasını yemek için mi doğurmuş

bu AÇ GÖZLÜLÜKTENbaska bir şey degil ,
bende anneyim ve keyfim için yaptıgım çocugun herşeyini karşılakmak zorundayım , hemde eşşek gibii

valla senın yerinde olsam görüşmemi biraz keserim anne baba oldular diye hep haklı olacaklar diye birşey yok ,

bu arada annen babanı susturamıyorsa annende aynı fikirde ,

peki erkek kardeşiniz var mı? onlara da bu şekilde mi davranıyor??
Kizlara kotu davrandığı kadar olmasa da onlara karsi da cok iyi degil,2erkek kardesim var.
Ama ayrim yapardi fazlasiyla..onceki mesajlarimda da soylemistim..ilkokulda takdir getirmistim tum derslerim 5ti,karnemi gostermek istedim,yüzüme firlatip "kizsin sen,ne yapayim senin çalışkanlığıni" demisti bn de bir daha asla karnemi gostermedim, ki o da hic sormadi 12yil boyunca.

Cok uzuldum yasadiklariniza ne anne babalar var böyle.
Kirk yilin basi sehir dışında universite okuyan kardesime uc kurus para gondersem bin kere soz verdirtirim annemlere soyleme diye.
Dunya kadar ezilirler altinda gonderdigim 100 liranin. Misliyle hediye almaya calisirlar.
Sanki biraz da boyle olmali anne baba.
Siz kardesinize harçlık verin bence yine verebiliyorsaniz. Ama hicbir seye asla mecbur degilsiniz. Vicdan yapacak hicbir durum yok.

Öncelikle Allah yardimcinoz olsun

Acikcasi ben okutulan kiz yada erkek fark etmez cocuklarinin ailelerine belli bir sure destek olmalari taraftariyim mecburlar mi tabiki degiller ama vicdanen yapmalari gerekli diye dusunuyorum

Ha size gelince durum biraz farkli ilerliyor hem babanizin sizi okutmaya niyeti yokmus esiniz taragindan okutulmussunuz hemde maddi durumu gayet iyiyse yaptigi ozur dileyerek soyluyorum babanizin yaptigi ac gozluluk cevrede babaniza benzer cok ornek var ne yazik ki

Durumunuz iyi olsa babanizin durumu iyi olmada maddi olarak zorluk yasasalar kardesinize yardimci olun yada annenize destek olun derdim ama durum oylede degil

Bende ilkokuldan sonra babam tarafindan okuldan cikarildim ortaokulu liseyi gizli kapakli kendi cabalarim kendi imkanlarimla okudum hatta aciktan okumak icin odeyecwk harc param olmadigi icin onu bile cok gec okudum iki yillik bi bolum kazandim babam yollamafi falan suan cok iyi bi bolum kazanayim diye calisiyorum kazanirsam yollar mi yollarsa hangi sartlarda hangi harclikla okurum derdindeyim yasinda kucuk degil anlayacağınız

Ama nasip olurda calisirsam ailwme elimden geldigince destek olmayi dusunuyirum cunku soyle bi durum var babamin maddi durumu gayet iyi olmasina ragmen aileyi maddi olarak baya sıkintiya koyuyor en elzem ihtiyaclari bile kizacak diye cekinerek soyluyoruz getirdikleri bitmesin isteyen biri

Yani anlayacaginiz onun icin degil ama annem kardeslerim icin yaparim
Siz maddi olarak sıkintidaymissiniz anladigim kadariyla eger oyle olmasaydiniz annenizin yada kardesinizin ihtiyaci oldugunu dusunuyorsaniz yardımci olun derdim ama bu durum tamamen sizin insiyatifinizle hareket edebileceginiz bi mevzu disaridaki gozler oldugunuz durumu uada olmasi garekeni tam manasiyla objektif olarak goremezler

Bu arada Allah bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

seni okutmuş bile olsalar
aile bahtını yapamaz ama tahtı için uğraşır
aileniz size yokluk içinde okutur ve siz zenginsinizdir anlarım ama bu durumda asla
bunu düşünmeyin

hamileleğinizin tadını çıkarın

ve anneniz tekrarlarsa
benim şuan bu kadar borç içinde olduğumu bile bile bana yardım etmek yerine elimde olmayan parayı istiyorsa canı sağolsun
deyin

abartmışlar

bnm babamda bazen şakayla baktık o kadar faydanız olsun der, ama ben yinede bozuluyorum bu cümleyi duyunca.
yaptıysalar bakıp okutacaklarda elbet, bu onların görevi bi yerde

Anlamadim bunlari yapan anneniz mi yoksa babani mi

Allah razi olsn sgl arkadasim..
Annem de kardesim de defalarca teklif etmeme ragmen kabul etmemis insanlar,inanin.Cunku ihtiyaclari yok ama bn de gonul hoslugu olsn diye yapiyorum..
Ya babam bildigin bnm cnm sıkılsin diye ugrasiyor,misal gecenlerde de erkek kardesim telefon degistirecek (ki bnm de esimin de cok cok ustunde bi modelle) kardesimi bana aratiyor,ustunu sen tamamla diyor ya telefon bana gore luks bisey hele onun istedigi..
Ve bnm esimin kullandigi tuslu samsungun E1205 modeli,adam asgari ucret aliyor ve bnm ona sozum vardi ilk maasimla sana telefon alicam diye, nasip olmadi henuz,once ehliyet istedi falan filan..
yani kimse kizmasin ama param olsa esime alirim telefonu,kardesime daha luksu olsun diye yeni tlfn icin para vermem..ışte bu yuzden uzuluyorum kafama takiyorum,yani ne yuzle bnm paramin hesabini yapip kardesimi bana aratiyosun,yardimci olmami istiyorsun,hele ki sen alabilecekken.

Kimse bana kizmasin lutfen !
Azicik hak etse basim gozum ustune..
Mesajlarimin hepsini okursaniz anlarsiniz beni..
Lise okumak istedigim icin CYDD nden Turkan Saylani okul mudurlerini babama arattigim icin dayak yemis balkondan asagiya atilmak istenen insanim..!
Bu yuzden de uzerimde hicbir hakki yok diye dusunuyorum.

Uzulerek soyluyorum ne yazik ki bazen gerekiyorsa aile ile dahi araya mesafe koymak gerekiyor

Bi kac yorumunuzu okudum gercekten uzuldum telefob mevzusunda ve diger mevzularda haklisiniz ailenizinde ihtiyaci yokmus madem annenizle bir daha konusursaniz anneniz halinizden anliyordur herhalde durumunuzun zatwn musait olmadigini soyleyeyin ama gerekirse babaniza acik acik vermedigini kendinizin ihtiyaci varken onlarin lüx ihtiyaclarina karsilayamayacaginkzi sozleyin

Sizden kistiklariyla yaptigi arabalara dairelere saysin bi zahmet biliyorum babanizi anlattiginiz kadariyla o insana birsey soylemek kolay degil soyleseniz dahi isler mi orasi var ama cocugunuz icin yapmak zorubdasiniz sizinde soylediginiz gibi maksadi sadece caninizi sikmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…