Babamin bitmez tükenmez istekleri..

senin baban normal değil.
anormal dengesiz paragoz ve vicdansızın teki.
yazmayacaktım ama mecbur kaldım.
bu haliyle acınacak hürmet edilecek bir ebeveyn de değil kendisi.
ananın babanın hakkı var ise evladın da var.
hak kısmını tartmak biz fanilerin işi değil ayrıca.
sen kendini boşuna üzüyor hırpalıyorsun.
kimseye bir izahat yapmak durumunda değilsin.
burada iş biraz da annen de bitiyor.
sana yansıtmasa ve babanı biraz frenlese bu kadar yapamaz baban.
ee sen para verince de sana geri veriyormuş annen.
alsaydı madem.
kızım harçlık bırakmış deseydi de babanın çenesi kapansaydı.
hem almıyor hem sana lafları taşıyor.
burada annen hatalıç.
kaldı ki şu an zor durumdaymışssınız.
borçlarını bilmiyor mu annen?

Annemi daha once uyardim,soyleme uzuluyorum diye ama o da soyleyiveriyor iste
o halde anneniz de yapın istiyor
kimi insan çok paragöz bide kendinde isteme hakkını çok görür
babanız da öyle anneniz de öyle olabilir
üzülmeyin de vermeyin de vicdanınıza oynuyorlar

Liseye kadar okula gönderince okutmuş mu oluyor yani. Canim seni okutan kocan. Kocan üniversite okumana yardımcı olmasa desteklemese öğretmen olamaz su anki kazancini da kazanamazdin. Lise mezunu olarak kalsaydin para kazanabilecekmiydin ya da şu anki kadar kazanabilecekmiydin veya suan ki imkanlarin olacakmiydi. Demem o ki hiç de kimseye borcun yok varsa da kocana vardır.

Cocigunu liseye gonderemeyecek olan da bi zahmet çocuk yapmasın zaten. Ayrica 17 yaşındaki kızı okutmayip evlendiren ana babanın ana babalığını da sorgularim ben.

Annene de ki kocam ben destek olmasam yardım etmesem üniversiteyi bitiremezdin ogretmen olamazdin simdiki maasinda olmazdi o yüzden kimseye bes kuruş veremezsin diyor de de alsinlar agizlarinin payini.

Elbette biliyor ama "iki maasli olunca insan detayi sormuyor,baban da oyle yapıyor" deyip babamin dusuncelerini her firsatta iletiyor maalesef.

kesinlikle vermezdim annende beklenti içinde belli.sen onca sıkıntı çekerken bebek için kızım bir şeye ihtiyacın var mı dediler mi? ayrıca kocan okutmuş sağolsun bir mesleğin olmuş sayesinde kendini suçlu falan hissetme takılma

Konu sahibi borçlarınız bitip eliniz rahatladığında babanıza değil ÇYDD' ne yardım yapın.
İnanın daha hayırlı olur.
+1 kesinlikle hepimiz bu tip kurumlara yardım edelim ki o güzel kızlarımız saçma sapan yerlere muhtaç kalmasın. Okusun konu sahibimiz gibi iş güç sahibi olsun.

Bu arada kocan yönünden şanslıymışsın. Elini hiç bırakmamış.

Sizi çok iyi anlıyorum. Elbette babanıza para göndermeyin. Zaten borcunuz var.. Eee hamilesiniz, bebeğiniz de olacak..
Anneniz sizi aradığın da, sürekli hayıflanın. Çok borcunuzun olduğunu, ayın sonunu getirememekten bahsedin.. Hayatın çok zor olduğunda filan.. Hatta annenize, torununuza sponsor olun.. Yatağını, beşiğini, bebek arabasını onların alması gerektiğinden bahsedin.. Sürekli beklenti içerisin de olun.. Muhakkak ters tepecektir..Hatta paralar gidecek diye, aramaz sormaz..

Evet hayattaki tek sansim iyi insanlara az da olsa rastgelmem..
az ve öz

iyi taktik insallah ise yarar.

peki erkek kardeşiniz var mı? onlara da bu şekilde mi davranıyor??

Beklenti içinde olan anneniz olmasın, babanızın ağzıyla size duyuruyor gibi geldi bana.
Her kim olursa olsun hiç hoş değil, insan evladına karşılık bekleyerek mi bakar, olacak iş değil.

32 yaşında 10 yıllık evliyim, beyaz eşyalarını değiştiriyorlar dı içimden geldi bulaşık makinelerini eşimle biz aldık.
Geçen yıl evi tadilat yaptırdılar eşya v.s. aldılar yine kendi isteğimle yatak odası takımlarını ben aldım.
Bu işler gönül rızasıyla olur, içten gelerek yapılmayan işten hayır gelmez.
Kaldı ki bebek bekliyorsunuz olacak iş değil, duymazdan gelin en güzeli.

baban ayip etmiş üzüldüm sana... bizde bebek icin tedavi görüyoruz tüp bebek masraflarini aileleriniz karşıladı. eğer ailelerin maddi durumu iyiyse, ailelerin cocuklarina yardimci olmasi gerekir zor durumda kaldiklarinda.

ailenin maddi problerimi olsa belki yine hak verilir ama maddi durumu iyi diyorsun. en iyisi duymazdan gel boşver caninida sıkma bebegine odaklan sen. baban kendi kendine kursun kızsın dursun boşver. annenede söyle artik sana bu durumlari yansitmasin

ben onu okuttum bana ihtiyaci olan göndersin ne demek ya..
çocuklari okutmak anne babanin görevi..
görevi tabi yerine getircek karslığıında çocuklardan isteme hakkı yok.
baban koskoca memur adam ama affedersin cahil biri gördüm.. memur biri tabi çocuklarini okutacak para isteme hakkı yok.
maalesef günümüz insanlar çok degişik.. ben okuttum diye çocuklardan para istiyorlar.
vermek zorunda degilsin sen yazdiğini söleyeceksin arkadaşim.
beni sen mi okuttum ben cydd den okudum ne diyosun ünv bile kocam okuttu diyceksin.
söleyeceksin biz kendi işimize bakiyoruz kusura bakmayin de geç orali hiç olma!!!

bazı aileler böyle ben okuttum demesine gerek yok o evde kaldın mı onun parası kursağıdan geçtiği an otomatiknman sen aileye borçlusun. neden. çünkü seni büyüttüler sen istedin dünyaya gelmeyi senin kararında o yüzden karşılıını vermek zorundasın. bu düşünceler çıldırtıyor beni

Annene söyle işe girsin kontör,pazar harçlığını kendi kazansın bunu sana söylemesi babanı onaylıyor olması demek!!! babana gelince az yiyip, kısa giyinsin bir zahmet evinin ihtiyacını çocuğunun masrafını karşılasın...
Senin ailen bencil bir okadarda insafsız o nedenle yazdım yoksa ihtiyaç sahibi bir aile olsa şahsım adına söylüyorum evimde yemez aileme yaparım, böyle düşünen ailelere sadece acıyorum..
Allah yardımcın olsun.....

Çok çakalsınız çooookkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…