- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım foruma yeni üye oldum. bir derdim var yardım edin napcam ya 

babam 43-44 yaşlarında birisi.. cok değişik huyları var .. ve biraz eli sıkıdır. annemle zor geçinir. anneme hep cok para harcıyosun cok yiyosun içiyosun felan der ve bizim evde hep paradan dolayı kavga cıkar..
Babamın en sevmediğim yönleri çok var.. ve bazen ondan o kadar nefret ediyorumki

mesela benim yanımda çok küfür eder ve banada cok küfür söyler
haklı olsamda 
ama baba işte bişey diyemiyorum ve artık bıkmış bir vaziyetteyim artık bende 18 yaşımdayım. benimde artık bazı şeyleri kaldıramayacak gücüm var. mesela ben kanepede uyudugum için kanepeyi açmam lazım biraz hızlı çekiyorum birden " o öylemi açılır senin mala yazıgın gelmiyomu bir dahamı koltuk aldırtcaksın bana " felan bir ton laf işitiyorum 

Başka bi örnek ise mesela ben hastalandım diyorum baba doktora götür diyor annenle git işmi yok bi de senimi götüreyim diyor. ama kendisi hasta olunca hemen konşuyor hastaneye
artık boğazıma kadar geldi dayanamıyorumm 

napcam kızlar yardım edin lütfen. 

babam 43-44 yaşlarında birisi.. cok değişik huyları var .. ve biraz eli sıkıdır. annemle zor geçinir. anneme hep cok para harcıyosun cok yiyosun içiyosun felan der ve bizim evde hep paradan dolayı kavga cıkar..
Babamın en sevmediğim yönleri çok var.. ve bazen ondan o kadar nefret ediyorumki

mesela benim yanımda çok küfür eder ve banada cok küfür söyler

Başka bi örnek ise mesela ben hastalandım diyorum baba doktora götür diyor annenle git işmi yok bi de senimi götüreyim diyor. ama kendisi hasta olunca hemen konşuyor hastaneye