• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın bu huylarından bıktım

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım foruma yeni üye oldum. bir derdim var yardım edin napcam ya :43::43:

babam 43-44 yaşlarında birisi.. cok değişik huyları var .. ve biraz eli sıkıdır. annemle zor geçinir. anneme hep cok para harcıyosun cok yiyosun içiyosun felan der ve bizim evde hep paradan dolayı kavga cıkar..

Babamın en sevmediğim yönleri çok var.. ve bazen ondan o kadar nefret ediyorumki :47::47:

mesela benim yanımda çok küfür eder ve banada cok küfür söyler :43::43: haklı olsamda :43::43: ama baba işte bişey diyemiyorum ve artık bıkmış bir vaziyetteyim artık bende 18 yaşımdayım. benimde artık bazı şeyleri kaldıramayacak gücüm var. mesela ben kanepede uyudugum için kanepeyi açmam lazım biraz hızlı çekiyorum birden " o öylemi açılır senin mala yazıgın gelmiyomu bir dahamı koltuk aldırtcaksın bana " felan bir ton laf işitiyorum :43::43:

Başka bi örnek ise mesela ben hastalandım diyorum baba doktora götür diyor annenle git işmi yok bi de senimi götüreyim diyor. ama kendisi hasta olunca hemen konşuyor hastaneye :( artık boğazıma kadar geldi dayanamıyorumm :43::43::43::43: napcam kızlar yardım edin lütfen. :43::43:

atsan atılmaz satsan satılmaz babadır ne yapacaksın canım
en iyisi okumak niyetiyle evden uzaklaşmak olur şu durumda herhalde

Baban herhalde hep böyleydi.
Şimdi sen büyüdüğün için hareketleri gözüne batıyor.
Ve baban da senin büyüdüğünün farkında değil.

Dengeyi biraz annenin bulması lazım.
Sen annenle dertleş,babanın sana davranışlarının gururuna dokunduğunu anlat.
Annen de babanı sen yokken güzelce uyarsın.

Yazık yaa çok yazık cocuğuna iyi örnek olacağı yerde, küfür mü ediyor birde.. Üzülme canım sen, hiçkimsenin hayatı dört dörtlük değil.. Senden daha beter durumda olanlar var, dayak yiyenler, okutulmayanlar, evi ailesi olmayanlar vs..neler var neler.. Yine başında iyi de kötü de olsa baban var, şükret.. Ve idare etmekten sabretmekten baska yapicak bişey yok:(

merhaba arkadaşlar 18 yaşındayım foruma yeni üye oldum. bir derdim var yardım edin napcam ya :43::43:

babam 43-44 yaşlarında birisi.. cok değişik huyları var .. ve biraz eli sıkıdır. annemle zor geçinir. anneme hep cok para harcıyosun cok yiyosun içiyosun felan der ve bizim evde hep paradan dolayı kavga cıkar..

Babamın en sevmediğim yönleri çok var.. ve bazen ondan o kadar nefret ediyorumki :47::47:

mesela benim yanımda çok küfür eder ve banada cok küfür söyler :43::43: haklı olsamda :43::43: ama baba işte bişey diyemiyorum ve artık bıkmış bir vaziyetteyim artık bende 18 yaşımdayım. benimde artık bazı şeyleri kaldıramayacak gücüm var. mesela ben kanepede uyudugum için kanepeyi açmam lazım biraz hızlı çekiyorum birden " o öylemi açılır senin mala yazıgın gelmiyomu bir dahamı koltuk aldırtcaksın bana " felan bir ton laf işitiyorum :43::43:

Başka bi örnek ise mesela ben hastalandım diyorum baba doktora götür diyor annenle git işmi yok bi de senimi götüreyim diyor. ama kendisi hasta olunca hemen konşuyor hastaneye :( artık boğazıma kadar geldi dayanamıyorumm :43::43::43::43: napcam kızlar yardım edin lütfen. :43::43:

yalnız değilsin...Bende 18 yaşındayım eli sıkı olmasa da kaba bi babam var evet baş etmeyi öğreniyorum
Ama tek çarem üniversiteyi şehir dışında okumak.Sana da tavsiye ederim.Çünkü sevgili,arkadaş değil ki değiştiresin.

Canımm bak benim babamda öylee cimrinin biridir.
Hemde var olduğu halde..
Eve alır yicek vs ama git 5 lira vermez..
Adam sigarasını sayıyoo öyle diyimm eksilse anlıyo..
Biz onu öle kabullendik artık yapcak bişe yok..
Eşim bile şaşırıyor bazen 1 kuruşunun hesabını yapar..
Onunda ağzının ayarı yoktur küfreder.. sinirlidir.. bağrır vs..
Annenle hallet bazı problemlerini ben ve kardeşim hep böyle büyüdük..
Ben asla bilmem ki babama gidip ben hastayım dediğimi yada okuldan şuunu istiyorlar para lazım harçlık ver yada şunu alıcam hiç demedim..
Çünki vermez biliyorum niye diyim..
Annemle hallederdik bu gibi sorunlarımızı..
Sonrada ben sana bakmadımdıı yedirip içermedimmi derlerrrrr
Ahh ahh herşey ondan ibaret mi
Anlasalarrrr..

Bu saatten sonra babanızı değiştiremezsiniz.
Sadece onu öyle kabul edip, yapabileceğiniz birşey olmadığını kabul edip öyle yaşamaya devam etmek.
Söylediklerini ona belli etmeden umursamamak

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.. bazı arkadaşlar üniversiteyi şehir dışında okumamı söylemişler. benim öyle bi hedefim yok ben polislik istiyodum ama bu sene olmadı. zaten bunun için bile babamdan ne kadar küfür beddua yedim ALLAHım bilir :43::43:

biliyorum babam artık bu saatten sonra değişmez ama laf vurmasın. beni hep diğer kızlarla kıyaslar ve en kötü lafıda dün söyledi bana :( " SEN 5 KURUŞ ETMEZSİN" dedi. bunu duyduğum anda yıkıldım kızlar :43::43: ne diyeceğimi bilemedim." sen hayırlı bir evlat değilsin. allah bana hayırlı bir evlat vermedi" bunları bile yüzüme karşı söyledi. :43::43: herşeyi ALLAHıma bıraktım :(

Back
X