babamın bugün verem hastası olduğunu öğrendim..

benim yillardir tanidigim bir arkadasimdada vardi.. ama yillardir kötü biseyini görmedim iyiydi yani
simdide iyi.. ilac aliyordu yanlis hatirlamiyorsam

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun ama verem tedavisi mümkün olan bir hastalık. benim lise almanca öğretmnm bu hastalğa yakalnmştı 2 ayda tamamen iyleşti ve daha sonra kontrllrne gitti. korkma artık tedavsi kolay bir hastlk zor bir süreç tabi herkes için . bu arad sizde ailecek bir akciğer röntgeni çektirmeyi ihamal etmeyin.

Canım geçmiş olsun. Bizim bir tanıdığımız tübeküloz du ama atlattı fazla duş almaması lazım ve gıdasına çok iyi bakması gerekiyormuş moralide iyi oldumu Allah'ın izniyle atlatıcağına eminim... ( Bal ve süt iyi gelir diye duydum)
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim sağolun

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun ama verem tedavisi mümkün olan bir hastalık. benim lise almanca öğretmnm bu hastalğa yakalnmştı 2 ayda tamamen iyleşti ve daha sonra kontrllrne gitti. korkma artık tedavsi kolay bir hastlk zor bir süreç tabi herkes için . bu arad sizde ailecek bir akciğer röntgeni çektirmeyi ihamal etmeyin.

çok teşekkür ederim.. evet pazartesi günü bizde gidicez film çekilcekmiş sanırım..

moral çok önemli gerçekten allah şifa versin inşallah babanıza anne babanın sağlık sorunları çok kötü oluyo allah sevdiklerimizden savuştursun hastalıkları...

ben babamı çok seven biriyim ona birşey olmasına dayanamam.. inşallah atlatıcak iyi olucak babam.. çok sağolun

Rabbim babana acil şifalar versin canım 2ay önce de kardeşimden şüphelendi doktorlar daha altı yaşında bünyesi çok zayıf doktor yemesi lazım gıda önemli dedi iki hafta hastanede yattı şükür tahlilleri yapıldı bisi çıkmadı ama çok ilgilendi doktorlar Allah razı olsun onlardan

Geçmiş olsun.Verem tedavisi olan bir hastalıktır. İlaçları var ve düzenli olarak kullanılması gerekiyor. Bol temiz hava iyi geliyor. Yeme içmede çok çok önemli. Düzenli ve güzel beslenmesi gerekli. Besin değeri yüksek gıdalar tüketmeli. Ciğer filan yemeli.Ve de meyan kökü ( aktarlarda var ) kaynatılıp soğuduktan sonra bol bol içerse faydası olur.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun babanızın yanında olun.
Ben hastalıkların iyileşmesindeki en büyük etken hep moralin yüksek tutulmasıdır diye düşünürüm...

ben babamı çok seven biriyim ona birşey olmasına dayanamam.. inşallah atlatıcak iyi olucak babam.. çok sağolun

Allah şifa versin. Verem artık eskisi gibi büyütülcek büyük bir hastalık degil inan canım. 80 yaşında dedem bile birkaç ay içerisinde bu hastalığı atlattı. Zaten bulaşıcı olduğu için genç yaşlı farketmiyor. Birkaç ay ilaç tedavisi ve gözetim ile çook kolay atlatılcak bir hastalık.

Geçmiş olsun canım Allah gani gani şifa versin babana.
Sıkma canını moral çok önemli baban için. Ona destek ol her daim yanında olduğunu hissettir.
Çok zor bi durum ama imkanı var neyseki.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

ALLAH şifa versin morla ve yiyecekler çok önemli sanırım veremde güçlü yemesi lazımmış duyduğuma göre ve artık tedavisi olan bir hastalık çok geçmiş olsun ALLAH dermansız dert versin AMİN

Geçmiş olsun çok üzüldüm, Allah şifa versin

Gecmiş olsun benımde 2008 de en yakın arkadasım verem olmuştu,beraber atlattık yanlıs hatırlamıyorsam 6 ay tedavi süreci var hergun sabah sağlık ocağına giderdik dr kontrolunde 11-12 hap ıcerdı arka arkaya sonradan ıyılestı..Allah daha kötü hastalıklar vermesin..

Back
X