- 10 Temmuz 2012
- 348
- 95
- 118
çok geçmiş olsun , ama tanık olmuş biri olarak söyleyebilirm ki tedavisi var, üzmeyin kendinizi atlatır hayırlısyle inşallah..
amin inşallah canım çok sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok geçmiş olsun , ama tanık olmuş biri olarak söyleyebilirm ki tedavisi var, üzmeyin kendinizi atlatır hayırlısyle inşallah..
tavsiyeniz için çok teşekkür ederim sağolunCanım geçmiş olsun. Bizim bir tanıdığımız tübeküloz du ama atlattı fazla duş almaması lazım ve gıdasına çok iyi bakması gerekiyormuş moralide iyi oldumu Allah'ın izniyle atlatıcağına eminim... ( Bal ve süt iyi gelir diye duydum)
tatlım öncelikle çok geçmiş olsun ama verem tedavisi mümkün olan bir hastalık. benim lise almanca öğretmnm bu hastalğa yakalnmştı 2 ayda tamamen iyleşti ve daha sonra kontrllrne gitti. korkma artık tedavsi kolay bir hastlk zor bir süreç tabi herkes için . bu arad sizde ailecek bir akciğer röntgeni çektirmeyi ihamal etmeyin.
moral çok önemli gerçekten allah şifa versin inşallah babanıza anne babanın sağlık sorunları çok kötü oluyo allah sevdiklerimizden savuştursun hastalıkları...
ben babamı çok seven biriyim ona birşey olmasına dayanamam.. inşallah atlatıcak iyi olucak babam.. çok sağolun
Allah şifa versinnn
Allah şifa versin Babacığınıza..