Dua değil bence bir psikologla görüşse fena olmaz...
Doktor daha Allahın lütfu bize yardım eli. Psikolojisi bozuk babanızın acil olarak yardım alması gerek. Ruh hali normal değil çünkü
Babanız sinir hastası bence,hemen bir psikoloğa gidin .
Bennim babami yazmissin sanki ama bizimkinin iyi yani kirar doker bagirir 5 dk sora unutur kin tutmaz...o unutur ama biz unutmayiz bizde korkuyoz bazen bise yapar bize diye dua ediyirum sinirli kisiyi yatistirma dualari yaz google ya buna benzer dualar cikiyor canim allah yardimcimiz olsun ..ne vardi bizle arkadas gibi olsalar bu yasa gelmisler sessiz sessiz huzuurluca takilsalar
Psikologa ikna edemeyiz
Kinciyse kotu canim peki hic konusmayi denedinmi gerci guzel guzel konusasin bile gelmez anliyirumBizimki o kadar kinci ki anlatamam kafasından uyduruyor resmen saçma sapan şeyler. Ahh bi bilsemm
Farkına varmadan antidepresan türü şeyler içirseniz. Normal değil kafa olarak bariz, o gitmiyorsa siz gizliden sakinleştirin
O zaman konuşun.
Baba çok sinirlisin lütfen biraz kendine gel deyin bütün aile.Yanlışlarını söyleyin sakince konuşun gidin öpün.
Belli ki şu aralar siniri bozuk.
Hala sakinleşmezse zorla psikologa götürün.
Yalnız riskli olabilir.
Doğru olduğunu düşünmüyorum bunun.Birine habersiz ilaç vermek tehlikeli.En iyisi doktor gözetiminde olmalı bence.
Bir şekilde gitmesini sağlayın örneğin dertlerini dökmen için diyebilirsin ya da ben gidicem diyip babanızla girebilir birileri.Böyle bir adam nasıl psikologa gelebilir ki?
Kinciyse kotu canim peki hic konusmayi denedinmi gerci guzel guzel konusasin bile gelmez anliyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?