Babamın cinnet geçirmesinden korkuyorum

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba kızlar. Babam saçma sapan ama birbirimizle bağlantıli sebeplerle evdeki herkesle küstü. Kafasında sen bana bunu dedin o bana bunu yaptı gibi saçma sapan şeyler uydurup kavga çıkardı hatta bu kavga bayagı ileri gitti çıldırdı (tabiri caizse cinnet geçirdi ) o halinden inanılmaz derecede korktum çevresinde bizi öldürecek araç gereç olsa öldürürdü inanın. Her zaman böyle bir insan değildir. Arada bir böyle dönemleri oluyo hepimizle ya da birimizle küsüyor. Kustugu kişinin inadina davranıyor evde huzursuzluk çıkarıyor eve gelmiyor yemek yemiyor. Ama hepimizle iyiyken de gezdirir yedirir icirir. Ama bu sefer ciddi anlamda çok kinli ve öfkeli. Bizi oldureceginden bile korktuk. Allahtan başka duadan başka çare bulamadık bu manyak için (siz bulduysaniz çare onerebilirsiniz tabi) su an hepimizle küs. Bizim dışarı cikmamiz bile onun zoruna gidiyor daha da kinleniyor farkındayım. Bildiğiniz dua var mi inanin çok yoruldum artık huzursuzluktan. Yardımcı olursanız çok sevinirim iyi geceler

DUZENLEME: onu psikoloğa ikna etmemiz mümkün değil

Son düzenleme:
Doktor daha Allahın lütfu bize yardım eli. Psikolojisi bozuk babanızın acil olarak yardım alması gerek. Ruh hali normal değil çünkü

Ikna edemeyiz ki hayatta. Imkansiz yani onu psikologa goturmemiz

Bennim babami yazmissin sanki ama bizimkinin iyi yani kirar doker bagirir 5 dk sora unutur kin tutmaz...o unutur ama biz unutmayiz bizde korkuyoz bazen bise yapar bize diye dua ediyirum sinirli kisiyi yatistirma dualari yaz google ya buna benzer dualar cikiyor canim allah yardimcimiz olsun ..ne vardi bizle arkadas gibi olsalar bu yasa gelmisler sessiz sessiz huzuurluca takilsalar:(

Bennim babami yazmissin sanki ama bizimkinin iyi yani kirar doker bagirir 5 dk sora unutur kin tutmaz...o unutur ama biz unutmayiz bizde korkuyoz bazen bise yapar bize diye dua ediyirum sinirli kisiyi yatistirma dualari yaz google ya buna benzer dualar cikiyor canim allah yardimcimiz olsun ..ne vardi bizle arkadas gibi olsalar bu yasa gelmisler sessiz sessiz huzuurluca takilsalar:KK43:

Bizimki o kadar kinci ki anlatamam kafasından uyduruyor resmen saçma sapan şeyler. Ahh bi bilsemm

Psikologa ikna edemeyiz

O zaman konuşun.
Baba çok sinirlisin lütfen biraz kendine gel deyin bütün aile.Yanlışlarını söyleyin sakince konuşun gidin öpün.
Belli ki şu aralar siniri bozuk.
Hala sakinleşmezse zorla psikologa götürün.

Bir doktora danışarak, zararsız sakinleştiricilerden isteyebilirsiniz.
Böyle öfke dolu olduğu zamanlarda çayına karıştırın ve heran tetikte olun.
Aklıma başka bir fikir gelmedi...

ikna edemeyeceginizi biliyorum hatta boyle birsey deseniz buyuk ihtimal o korktugunuz cinneti gecirip saldirabilir alttan almak inatlasmamak sakinlestirmeye calismaktan baska yapilabilecek pek birsey yok sozunu dinleyecegi kirmayacagi bi aile buyugunuz varsa onunla konusun bi de belki ikna eder

Bizimki o kadar kinci ki anlatamam kafasından uyduruyor resmen saçma sapan şeyler. Ahh bi bilsemm
Kinciyse kotu canim peki hic konusmayi denedinmi gerci guzel guzel konusasin bile gelmez anliyirum

Farkına varmadan antidepresan türü şeyler içirseniz. Normal değil kafa olarak bariz, o gitmiyorsa siz gizliden sakinleştirin

Yalnız riskli olabilir.
Doğru olduğunu düşünmüyorum bunun.Birine habersiz ilaç vermek tehlikeli.En iyisi doktor gözetiminde olmalı bence.

L
O zaman konuşun.
Baba çok sinirlisin lütfen biraz kendine gel deyin bütün aile.Yanlışlarını söyleyin sakince konuşun gidin öpün.
Belli ki şu aralar siniri bozuk.
Hala sakinleşmezse zorla psikologa götürün.

Zaten en sonki cinnetini bu yüzden geçirdi. En cok ben ikna ederim hepimiz oturduk karsisina. Baba hadi x ile barışın artık ne olur dedim. Seni kıracak bir şeyler mi yapıyoruz dedim istemiyorum herkes ne hali varsa görsün dedi baba yapma nolur böyle hadi hrr şeyi konuşup halledelim diye ısrar ettigim o kadar hassas konuştum ki en son bana bağırdı tokat atti ne istiyosunuz lan siz benden diye hepimize saldırdı en son şekerlik elindeydi tutmasaydik birimize firlatacakti

Yalnız riskli olabilir.
Doğru olduğunu düşünmüyorum bunun.Birine habersiz ilaç vermek tehlikeli.En iyisi doktor gözetiminde olmalı bence.

Doktora anlatsam bu durumu yaşını hastaliklarini kilosunu boyunu falan söylesem ona göre ilaç vermezler mi. Ama ilacı nasıl icirebiliriz ki evde yemek bile yemiyor

Back
X