Babamın davranışlarından bıktım

sagolera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
816
4
0
Sinop
kızlar başlık için k. bakmayn ama daha fazlasını hakediyo inanın.:59::59::59: bıktm ben bu adamdan bu sinir hastalarıyla yasamak ne zor. yeter yaa delirttiler beni artk.pskloljm bozuldu ciddi ciddi deliriyorum artık offf hayat çok zorr:5::5::5::5::5::5:

ne yapmadı ki.adamın tek derdi çalsmak.para para para.yeter ya biz de insanz.sabah 8 aksam 9.netatilimz var ne haftasonumuz.bi de adamdan azar işityoruz insan yanı demez yabancı vvar demez .off ya millet el bebek gül bebek yetstryo çocuğunu biz insan muamelesi bile göremyrz

:64::64::64:canım anlıyorum ama malesefkı bız dogarkende anne ve babamızı secme hakkımız olmuyor allahtan sabır dılıyecen elden ne gelır olay nedır sen kac yasındasın calısıyomusun eyer yasanmıycak gıbıyse kendıne aıt bı hayat kur dıyecem ama şartlarını hayatını ve dahası sorunun ne oldugunu anlıyamadıgım içinde pekde bıseyde dıyemıyorum ama allahım sana sabır versın sen bellıkı ıyı dolmussun bak burada kımse kımseyı tanımıyor ama ölesı bı yerkı buraya derdını ayzdınmı rahatlıyosun helekı bıde senın le ilgilenıldımı terapı gıbı gelıyor sen derdını anlat bıze içini dök bızde sana aklımızın yettıgı yere kadar akıl verelım sana yol gösterelım

:64::64::64:canım anlıyorum ama malesefkı bız dogarkende anne ve babamızı secme hakkımız olmuyor allahtan sabır dılıyecen elden ne gelır olay nedır sen kac yasındasın calısıyomusun eyer yasanmıycak gıbıyse kendıne aıt bı hayat kur dıyecem ama şartlarını hayatını ve dahası sorunun ne oldugunu anlıyamadıgım içinde pekde bıseyde dıyemıyorum ama allahım sana sabır versın sen bellıkı ıyı dolmussun bak burada kımse kımseyı tanımıyor ama ölesı bı yerkı buraya derdını ayzdınmı rahatlıyosun helekı bıde senın le ilgilenıldımı terapı gıbı gelıyor sen derdını anlat bıze içini dök bızde sana aklımızın yettıgı yere kadar akıl verelım sana yol gösterelım

tskkr ederim canm 22 yasndaym kendi işimiz maalesef baska yerde çalsmam söz konusu değil. babamlayasamak cok zor.off .herkesi bıktrdı kendinden.çok agresif.sinirli.sürekli iş yapcaksn.elinde sürekli bsey olcak.bi yerleri düzeltceksn temzlk yapcaksn yaa biz de insanz 24 saat temzlk mi olur?hata yapamazsn bağrr herksn içinde ofofff

Baba mağdureleriyiz ikimiz de sanırım :/
Benim de bi konum vardı babamla ilgili görmüşsündür belki.
Seni çok iyi anlıorum babandır kötü şey söyleme diolar ama insanın elinde olmuo gerçekten...

Krolukla anlattıkların bağdaşmıyor :9:

Bende babamla sorunlar yaşıyorum ki elime üç kuruş haşlık verdiği yok ama keşke bizimde eşşek gibi çalışcağım bir işimiz olsaydı . Daha ne istiyorsun .
özel sektörde çalışsan daha beterlerini görecektin .

Baba mağdureleriyiz ikimiz de sanırım :/
Benim de bi konum vardı babamla ilgili görmüşsündür belki.
Seni çok iyi anlıorum babandır kötü şey söyleme diolar ama insanın elinde olmuo gerçekten...
ben artk söylüyorum cevap veryrm ama yok anlasmak ve anlamak çok zor.

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar" başlığına taşınmıştır.

Krolukla anlattıkların bağdaşmıyor :9:

Bende babamla sorunlar yaşıyorum ki elime üç kuruş haşlık verdiği yok ama keşke bizimde eşşek gibi çalışcağım bir işimiz olsaydı . Daha ne istiyorsun .
özel sektörde çalışsan daha beterlerini görecektin .

ilahi güldürdnz beni:27:.daha neler var ama sinirden yazamyrm düzgün farkndaym.kafam bulandı müşteriye kart die müsvette verdim

Yavaş yavaş anlaşılıyor konun.Babayla çalışmak bazen bu şekilde dezavantaj olabiliyor.
Başka kardeşlerin de aynı yerde çalışıyorsa,birbirinize destek olsanız ?
Birebir babana karşı gelmeyin mesela.Birinize bağırdığı zaman,diğeri babayı ikaz etsin.

Seninkinin sağlığı yerinde en azından benim babam hem felçli hem eziyetçi...
Sinirlerini bozma dicem ama cidden çok zor olabildiğince takmamaya çalış sonunda bize olan oluo onlara bişey olduğu yok...

Annenizle babanızın arası nasıl? Ve kardeşleriniz de aynı durumda mı

annem babam aynı zihnyet sadece calısıp yemeyen varyemez die tabir edilen kesim.erkek kardesim erkek olduğu için saltanatını ilan etti.kızkardesm ve ben eziliyrz sürünyrz böyleyz işte

annem babam aynı zihnyet sadece calısıp yemeyen varyemez die tabir edilen kesim.erkek kardesim erkek olduğu için saltanatını ilan etti.kızkardesm ve ben eziliyrz sürünyrz böyleyz işte

Ah kıyamam size. Kızkardeşinizle ikiniz evden ayrılamaz mısınız? Sanırım kazandıklarınızla kendinizi geçindirebilirsiniz

Bu zormuş gerçekten.
Farklı bi işte çalışmak istediğinizi söyleseniz gelirinizi ayırsanız onlardan olmaz mı ki

Back
X