Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım anlıyorum ama malesefkı bız dogarkende anne ve babamızı secme hakkımız olmuyor allahtan sabır dılıyecen elden ne gelır olay nedır sen kac yasındasın calısıyomusun eyer yasanmıycak gıbıyse kendıne aıt bı hayat kur dıyecem ama şartlarını hayatını ve dahası sorunun ne oldugunu anlıyamadıgım içinde pekde bıseyde dıyemıyorum ama allahım sana sabır versın sen bellıkı ıyı dolmussun bak burada kımse kımseyı tanımıyor ama ölesı bı yerkı buraya derdını ayzdınmı rahatlıyosun helekı bıde senın le ilgilenıldımı terapı gıbı gelıyor sen derdını anlat bıze içini dök bızde sana aklımızın yettıgı yere kadar akıl verelım sana yol gösterelım
Biraz daha düzgün yazsanız. Sanırım çok sinirlisiniz
ben artk söylüyorum cevap veryrm ama yok anlasmak ve anlamak çok zor.Baba mağdureleriyiz ikimiz de sanırım :/
Benim de bi konum vardı babamla ilgili görmüşsündür belki.
Seni çok iyi anlıorum babandır kötü şey söyleme diolar ama insanın elinde olmuo gerçekten...
Krolukla anlattıkların bağdaşmıyor
Bende babamla sorunlar yaşıyorum ki elime üç kuruş haşlık verdiği yok ama keşke bizimde eşşek gibi çalışcağım bir işimiz olsaydı . Daha ne istiyorsun .
özel sektörde çalışsan daha beterlerini görecektin .
Annenizle babanızın arası nasıl? Ve kardeşleriniz de aynı durumda mı
annem babam aynı zihnyet sadece calısıp yemeyen varyemez die tabir edilen kesim.erkek kardesim erkek olduğu için saltanatını ilan etti.kızkardesm ve ben eziliyrz sürünyrz böyleyz işte
annem babam aynı zihnyet sadece calısıp yemeyen varyemez die tabir edilen kesim.erkek kardesim erkek olduğu için saltanatını ilan etti.kızkardesm ve ben eziliyrz sürünyrz böyleyz işte