Babamın davranışlarından bıktım

Yavaş yavaş anlaşılıyor konun.Babayla çalışmak bazen bu şekilde dezavantaj olabiliyor.
Başka kardeşlerin de aynı yerde çalışıyorsa,birbirinize destek olsanız ?
Birebir babana karşı gelmeyin mesela.Birinize bağırdığı zaman,diğeri babayı ikaz etsin.

ailecek hepimiz tümgün aynı yerdeyz ikazdan anlamyo ruh hali değişken işte kızar aksam eve gidince bişey olmams gibi davranr

babam sağolsn okutmadğı için baska iş bulmamz zor olur zaten bulsakta izin vermez.gecen sene halkeğtme falan gidiyoduk zevkli gecyodu günler bu sene 24 saat aileyleyz.of ya anlasmak çok zor.ne istyolar cözemedim

Tüm babalar aynı demek ki benimki de olmayacak laflar eder konuşmayınca ısrarla Deniiizz diye sesleniyor.İlla konuşmaya çalışır.

Maaş almadığını ve başka işyerinde çalışmana izin verilmediğini düşündüm,yanılıyor muyum ?

Başka yerde çalışırsan hem yabancı yer diye izin vermezler hem de senin yerine yeni eleman almak gerekir,para gider.

Durum böyle mi ?

Ben anlayamadım. Şunu bi güzelce anlatsanız. Çalışıyor musunuz, nerde çalışıyorsunuz?

Ben anlayamadım. Şunu bi güzelce anlatsanız. Çalışıyor musunuz, nerde çalışıyorsunuz?

kendi mağazamz var.baya büyük babam tek idare edemeyeceğiiçin ailece calışyoruz.ve babamla anlasamyrz.çünkü çok sinirli çünkü sinir hastası çünkü dar zihnyetli.......ve ben boğluyorum burda müşterilerin yanında kızıyo bağryo çağryo. kızı olmasam kesnlkle yanında calısmam.esir muamelesi yapıyo insanlara

kendi mağazamz var.baya büyük babam tek idare edemeyeceğiiçin ailece calışyoruz.ve babamla anlasamyrz.çünkü çok sinirli çünkü sinir hastası çünkü dar zihnyetli.......ve ben boğluyorum burda müşterilerin yanında kızıyo bağryo çağryo. kızı olmasam kesnlkle yanında calısmam.esir muamelesi yapıyo insanlara

Sizin işiniz çok zor. Okurken ile ruhum daraldı. Böyle adamlara laf anlatılamıyor değil mi?
Sakın bir hata yapıp da sadece evden ayrılabilmek için evlilik falan yapmayın.

Sizin işiniz çok zor. Okurken ile ruhum daraldı. Böyle adamlara laf anlatılamıyor değil mi?
Sakın bir hata yapıp da sadece evden ayrılabilmek için evlilik falan yapmayın.

yok zaten öyle bi niyetm yok.3 yıl sonra üni sınavna girip bu evden kurtlmak tek hayalm

Hiç mi babanıza nasihat edebilecek, yaptığı yanlışı anlatabilecek kimse yok.
Annenize de çok kızdım doğrusu. O bari dengeleri sağlasa

Hiç mi babanıza nasihat edebilecek, yaptığı yanlışı anlatabilecek kimse yok.
Annenize de çok kızdım doğrusu. O bari dengeleri sağlasa

onlar tencere kapak. babam çalsanlarını da bktryo zaten. bazen iyi biri oluyo bazen canavar gibi.hareketleri tutarsz bişeye kızyo bizden çkarıyo.yok bacak bacak üstne atma kırarm bacaklarını yok şarkı acma yok nete girme bütün gün pc basnda baska ne yapablrm

açktan liseye devam edyrm ayrca kardesm seneye askere gdecek o gelene kadar bi yere gidemem malesef

Anladım...
Yapman gereken tek şey derslere odaklanman başka türlü kurtuluş yok kafanı boşaltıp sorunları görmezden gelip çalışman lazım kendi hayatını eline alabilmen için...

Anladım...
Yapman gereken tek şey derslere odaklanman başka türlü kurtuluş yok kafanı boşaltıp sorunları görmezden gelip çalışman lazım kendi hayatını eline alabilmen için...

haklsnz ama ders casacak vakt de yok. burası küçük bi şehir fazla aktvte imkanı yok.gecen ing.kursu aclms anneme gidicem dedim . cevabı:iyice aştın kendini.......yorumsuz....

Back
X