- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi pembetilki
Bu da senin mesajın, NİSAN ayında
Boğazına bıçak dayayan adam çok iyi babaydı hani. Çocuğu ona emanet edecektin. Kocan mı kullanmış oluyor bu durumda, sen mi?
Mal paylaşmadan hakkımı almadan ayrılmam diyen de sensin.
Boğazına bıçak dayayan adamla 4 ay aynı evde kal, burnunu sürtmeye çalış, çocuğu ona bırakma planları yap, o...pu dedi diye ailen gaza gelip seni alıyor.
Darp raporu aldığında, boğazına bıçak dayandığında neredeydi ailen?
Yok asla vazgrcmiycem bosanicam bitti kafamda artik. Nerden baslasam diye dusunuyorum. Duzenimi kurana kadar babasiyla mi kalsa diyorum acaba. Babasini cok seviyo. Babasi da ilgili bi baba. Öğretmen oldugu icin deresmen saatleri uygun.
Boğazına bıçak dayayan adam çok iyi babaydı hani. Çocuğu ona emanet edecektin. Kocan mı kullanmış oluyor bu durumda, sen mi?
Memuriyeti gitmesin diye bir şey yapamaz diyen de sensin.Kendi kredisini oduyo oldugumiuz evimizde kiraci var suan esyali kiraya verdik. biz kirada oturuyoruz. Kiraciya 1200den kiraya verdik suan biz 600tl oduyoz. Daha kârlıdiye tasinmamistik. Bisey yapabilecegini ben de sanmıyorum ama insan tedirgin oluyo
Mal paylaşmadan hakkımı almadan ayrılmam diyen de sensin.
Boğazına bıçak dayayan adamla 4 ay aynı evde kal, burnunu sürtmeye çalış, çocuğu ona bırakma planları yap, o...pu dedi diye ailen gaza gelip seni alıyor.
Darp raporu aldığında, boğazına bıçak dayandığında neredeydi ailen?