babamın evine dönüyorum yaktım gemileri



Kadinlar cok sert derken? Adam anasina babasina kufrederken peki kocacim, haklisin hayatim mi demeli? Gucumuz erkeklere yetmez demeyin. Sizinki yetmez. Ogrenmissiniz kir dizini otur, kocandir yapar cumlelerini kader deyip yasiyorsunuz.
 
Höstt ağzını topla be, annem dayağı hak ediyormuş. Seni annem hakkında konuşmaktan men ederim! Bu ne cürrettir böyle, 6 senedir bu forumdayım senin gibisini görmedim!
Çekilmez kadınmış! Kib.
 
O simdi sana vuruyor ya sen bosanirkende kafasini duvarlara vuracak bilesin! Benmki oyle oldu cunku cogu yasadigim sizinkine benziyor aile kaynaklı ama benm esin bi artisi daha vardı yıllarca beni yalniz bıraktı. Ne diyeyim evlenirken evlilik sorumluluğunu değil ana baba kardes sorumluluğu alan kocalar yeter artik ailenize de kendinize de haksizlik etmeyin. Yuvaniza kendiniz tekme vurmayin ya madem ana baba besleyeceksiniz o zaman evlenmeyn yada baskalari icin esinizi dövecek sövecekseniz. Ya anlamiyorum artik bi erkekte bi kadinda evlendiği zaman aileleri artik geride kalıyor artik olumlu olumsuz herseyde yanlarında karilari var ya aileleri kotu zamanda yoklar neden evlenince dusman gibi bakıyorlar eşlerine çokmu taviz veriyoruz acaba
 


nasıl hak ediyor ya??? Siz kadın olduğunuza emin misiniz?Tamamen ataerkil düzende yetişmiş bir erkek gibi konuşuyorsunuz.
lütfen çocuğunuzu bu zihniyette yetiştirmeyin.
bir erkek bir kadından memnun değilse ondan ayrılır, aynı şekilde bir kadın da öyle.
dövmez yani.

medeni insanlar böyle yapar.
 
aynen öyle canım , ama insan olmanın ne olduğunu kavrayamamış sadece kimin gücü yetiyorsa onu haklı gören hemcinslerimizde var işte.ne kadar utanç verici. Allah böyleleriyle arkadaşlıktan bile korusun bizi.
 
Höstt ağzını topla be, annem dayağı hak ediyormuş. Seni annem hakkında konuşmaktan men ederim! Bu ne cürrettir böyle, 6 senedir bu forumdayım senin gibisini görmedim!
Çekilmez kadınmış! Kib.
Bak arkadasim haddini bil duzgun konus benimle kendin yazdin annem en gecimsiz kadindir diye tirsarim diye ben cekilmez deyince mi laf oldu kendin dedin bir haftalik dayagi var diye ben dayak hakediyor dedim diye mi laf oldu sen ne konustugunu bilmiyorsun
 
benimde aklıma ilk çocuğu geldi canım,kızı bir gün eşinden dayak yese evede almaz bu zihniyet kocandır otur der .
 
Ben annem geçimsiz dedim, dayağı hak ediyor demedim. O benim annem, onu ben betimleyebilirim, ama sen asla! Duracağın yeri bil. Sana göre olan herkesçe geçerli olsa öyle olurdu dedim. Annem dayak yemeli demedim. Yazdıklarımı iyi oku.
 
Hayat mı boks maçı mı anlamadım valla. Gücü gücü yetene dalıyor, yetmiyorsa susup oturuyor. Koskocamn dövüş ringi mübarek! Sinirlerim attı iyice.
 
Cnm konu sahibi kendisi soyledi annemin 1 haftalik dayagi var diye kendisi dedi gecimsiz diye ben hakediyor dayagi deyince donuverdi annemde annem demeye
Benim cocugum cok kibar ve merhametli bi erkek olacak merak etmeyin annesi ona sevgi saygi herşeyi ogretecek
 

senin anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır.
pes et bence...
 
Evet hanımlaaarrrrr derdi olan bir kadının topiğini pek güzel hale getirmişsiniz.
Şiddet demişsiniz, şiddetin büyüğü küçüğü olmaz, isteyen şiddeti affeder isteyen affetmez ama dayağın hiçbir haklı gerekçesi yoktur, benim çok yakınım biri dayak atmayı o kadar benimsemişti ki yemeği beğenmezse eşini öldüresiye döver, 4 yaşındaki kızı ses yaptı diye gözünü morartır, tepesi attığında çocuklarının boğazına bıçak dayardı.

Erkekler şiddete meyilli ve kadınlar susmalı öyle mi? Dırdır yapmamalı yani, peki dayağa eli alışmış minicik çocuklarını dahi döven adamları, evlatlarının boğazına bıçak dayayanların ne gibi gerekçeleri var size soruyorum?
Çocuklarını bile kesecek kadar gözü dönen erkeklerin sırtını sıvazlayıp koçum benim sen aslansın ben kadınım ve güçsüzüm, yavrularımın gözlerini morartacak kadar dövmene rağmen senle yola devam edeceğim mi demeli kadınlar?
Yoksa bebelerini de alıp gitmeli mi?
Dayak dediğiniz şey bir kavga esnasında tek tokatla başlar, sindirdiğini fark ettikçe tokatlar çoğalır, yumruklara döner.
İster susun katlanın ister yolunuza eşsiz devam edin ama şiddete asla haklı gerekçe bulmayın.

Şimdi herkes bir silkelensin, konu sahibesine yorum yapsın.
 

Hemen boşan demeyelim adam yüzünü defalarca yumruklamış bir daha öldürmesini bekleyelim hem ölünce boşanma derdi de kalmaz !
 
Benim annem uysaldır kendi ailemden örnek veremem ama kv çok fenadır çeçerondur.. çoğu zaman bizim yanımızda bile adamın ağzına eder bırakır kp 40 yıllık evliliklerinde bırak vurmayı bağırmıyo bile kadına.. bu insanlıkla ve merhametle alakalı bi şey.. aynen size katılıyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…