- 15 Şubat 2015
- 13.357
- 47.121
- 798
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Bak cnm karsilikli tartisma bu
Sinirlilikle tokat atmis evt olmamaliydi cok yanlis ama konu sahibide sesini yukseltmis kavga gurultu yani
Bi tokatla bosanilcaksa kimse evlenmesin
Dayagi desteklemiyorum ama kadinlarda cok sertler eslerine karsi
Bende yasadim ayni seyleri esim annesibe yedirir hep ama karismiyorum artk bende bole hir gur ciksam benim de esimle aram bozulur belki o da sinirine hakim olamayip tokat atar yani diyecegim o ki cok sert cikmamak lazim bizim gucumuz erkeklere yetmez onlari sakince dize getirmeliyiz sikayetlerimizi dirdirla yaptiramayiz
Höstt ağzını topla be, annem dayağı hak ediyormuş. Seni annem hakkında konuşmaktan men ederim! Bu ne cürrettir böyle, 6 senedir bu forumdayım senin gibisini görmedim!Bak canim kendin demissin 1 haftalik dayagi vardi diye annen oyle cekilmez kadinmis ki hakediyor demekki senin tabirin bak bunlar eeee babanin masallahi varmis inan bana boyle erkek bulmak cook zorr ben esime bunlari yapsam kesinlikle siddete basvurur ki simdiye denk bole biseyini gormedim anliyacagin o erkeklerden baban gibi olanindan 100 de bir cikar masallah melek babaniza ama hayati zindandir emin olur oyle bi kadina sabir etmek icin tas olunmali
Bak canim kendin demissin 1 haftalik dayagi vardi diye annen oyle cekilmez kadinmis ki hakediyor demekki senin tabirin bak bunlar eeee babanin masallahi varmis inan bana boyle erkek bulmak cook zorr ben esime bunlari yapsam kesinlikle siddete basvurur ki simdiye denk bole biseyini gormedim anliyacagin o erkeklerden baban gibi olanindan 100 de bir cikar masallah melek babaniza ama hayati zindandir emin olur oyle bi kadina sabir etmek icin tas olunmali
aynen öyle canım , ama insan olmanın ne olduğunu kavrayamamış sadece kimin gücü yetiyorsa onu haklı gören hemcinslerimizde var işte.ne kadar utanç verici. Allah böyleleriyle arkadaşlıktan bile korusun bizi.Yani, kesinlikle haklısınız.
O aileye para yedirme mevzuusu bizde de yaşandı, babam da harika biri değil hiç de olmadı. Ama bu meseleler yüzünden tartışırken annemi tokat manyağı edip, şerefsizsin sen deyip kapıya koyduğuna hiç şahit olmadım.
Mesele insan gibi tartışabilmek.
Bak arkadasim haddini bil duzgun konus benimle kendin yazdin annem en gecimsiz kadindir diye tirsarim diye ben cekilmez deyince mi laf oldu kendin dedin bir haftalik dayagi var diye ben dayak hakediyor dedim diye mi laf oldu sen ne konustugunu bilmiyorsunHöstt ağzını topla be, annem dayağı hak ediyormuş. Seni annem hakkında konuşmaktan men ederim! Bu ne cürrettir böyle, 6 senedir bu forumdayım senin gibisini görmedim!
Çekilmez kadınmış! Kib.
benimde aklıma ilk çocuğu geldi canım,kızı bir gün eşinden dayak yese evede almaz bu zihniyet kocandır otur der .nasıl hak ediyor ya??? Siz kadın olduğunuza emin misiniz?Tamamen ataerkil düzende yetişmiş bir erkek gibi konuşuyorsunuz.
lütfen çocuğunuzu bu zihniyette yetiştirmeyin.
bir erkek bir kadından memnun değilse ondan ayrılır, aynı şekilde bir kadın da öyle.
dövmez yani.
medeni insanlar böyle yapar.
Ben annem geçimsiz dedim, dayağı hak ediyor demedim. O benim annem, onu ben betimleyebilirim, ama sen asla! Duracağın yeri bil. Sana göre olan herkesçe geçerli olsa öyle olurdu dedim. Annem dayak yemeli demedim. Yazdıklarımı iyi oku.Bak arkadasim haddini bil duzgun konus benimle kendin yazdin annem en gecimsiz kadindir diye tirsarim diye ben cekilmez deyince mi laf oldu kendin dedin bir haftalik dayagi var diye ben dayak hakediyor dedim diye mi laf oldu sen ne konustugunu bilmiyorsun
Hayat mı boks maçı mı anlamadım valla. Gücü gücü yetene dalıyor, yetmiyorsa susup oturuyor. Koskocamn dövüş ringi mübarek! Sinirlerim attı iyice.aynen öyle canım , ama insan olmanın ne olduğunu kavrayamamış sadece kimin gücü yetiyorsa onu haklı gören hemcinslerimizde var işte.ne kadar utanç verici. Allah böyleleriyle arkadaşlıktan bile korusun bizi.
Cnm konu sahibi kendisi soyledi annemin 1 haftalik dayagi var diye kendisi dedi gecimsiz diye ben hakediyor dayagi deyince donuverdi annemde annem demeyenasıl hak ediyor ya??? Siz kadın olduğunuza emin misiniz?Tamamen ataerkil düzende yetişmiş bir erkek gibi konuşuyorsunuz.
lütfen çocuğunuzu bu zihniyette yetiştirmeyin.
bir erkek bir kadından memnun değilse ondan ayrılır, aynı şekilde bir kadın da öyle.
dövmez yani.
medeni insanlar böyle yapar.
Ben annem geçimsiz dedim, dayağı hak ediyor demedim. O benim annem, onu ben betimleyebilirim, ama sen asla! Duracağın yeri bil. Sana göre olan herkesçe geçerli olsa öyle olurdu dedim. Annem dayak yemeli demedim. Yazdıklarımı iyi oku.
Anneme hakaret ettiğinin farkında değil kadın ya. Şok oldum şu anda.senin anlattıkların karşındakinin anlayabildiği kadardır.
pes et bence...
Su hemen bosan diyenlere hayret ediyorum kolay mi o kadar ya bebegi var bi tartismada hemen bitsin hersey boyle diyenlerin evlilikleri bal kaymak sanki
Sinirle hersey yapiliyor dayak kismina karsiyim evt ama sende cok ustune gitmissin erkekler siddet meyilli sesini yukseltmemek lazim ne olursa olsn tokat atmamaliydi ama bi tokatlada bosanilmazki
Sen ilimli ol tatli dilli ol sakin ol bak bakalim esin sana karsi daha ilimli olmuyor mu
Konuyu okudunuz mu?
Esi konu sahibini dovmus ve kufurler hakaretlerle adeta evden kovmus.
Bu mu duzelecek?
Benim annem uysaldır kendi ailemden örnek veremem ama kv çok fenadır çeçerondur.. çoğu zaman bizim yanımızda bile adamın ağzına eder bırakır kp 40 yıllık evliliklerinde bırak vurmayı bağırmıyo bile kadına.. bu insanlıkla ve merhametle alakalı bi şey.. aynen size katılıyorumAnnemle babam 25 senelik evliler. Bakın çeyrek asır olmuş, daha babam annemi hiç dövmedi.
Ki annem görüp görebileceğiniz en otoriter, en lider ruhlu, en geçimsiz insanlardan biridir. 18 yaşıma kadar annemden tırsarak yaşadım, o dereceYani sizin tam aksiniz olan birisi oluyor kendisi. Sizin hesabınıza göre babam annemi her tartışmada dövseydi, annemin haftalık 1 dayağı vardı kesin.
He babam da hanım evladı, light erkek falan değil, bildiğiniz Türk erkeği işte.
Babam adi birisi olmadığı için annemi dövmedi. Olay bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?