- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Bak limoncu sen enisteyi begenmiyorsun bak neler var.allah konu sahibinin yardimcisi olsun.helal olsun valla anlından öpüyorum eger dönersende cok cok com iyi düsün bu adamdan hayır gelmez
Allah yardımcınız olsun.Ailem şehir dışında, farklı şehirlerdeyiz ..
Aynı şehirde olmadığımız için mecbur sabahı beklicem
Yoksa durmaz çoktan giderdim...
Sadece kendime eşofman üç beş iç çamaşırı aldım bavulu kızımın eşyalarıyla doldurdum
Gurur yapmıyorum ama bu evdeki herşeyden tiksiniyorum alasım yanımda götüresim yok
Almadım almıcam..
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ama malesef benim gidecek yerim yok. Eşim aynen senin tarifinde bir insan. Kendi ailesinin yanında o kadar mutlu ki. Güler konuşur şakalar yapar ama eve gelince bu o adam mı der şaşırırsın. Bana iki kere falan tokat atmışlığı vardır. Tartaklar çoğu kez. Dövmüyor ama teşebbüs eder. Bir cümle kuruyum eğer ona göre yanlışsa küfür hakaret havada uçar. Benim de 2.5 yaşında kızım var. Babam yok annem var ama annem eşimi sevmiyor bu yüzden kızıma hakaret ediyor ve yeriyor. Ben boşanma eşiğinden döndüm bu sebeple. Ama imkan dahilindeyse dönme kararından. Sanırım söylediğimiz şeyler iyiliklerine de olsa nasıl batıyorsa gözlerine tüm öfkelerini üstümüze kusuyorlar. Rabbim yolunu açık etsin. Rabbim yardımcın olsun.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum
Dayağı hakettiğimden dır dır ettiğimden bahsedilmiş güldürdünüz beni inanın...
Ben dır dır etmeyi bilmem çoğunluk susan taraftım bu konudada üzerine gitmedimki ..
Gayet sakindim neden benden bilet mevzusunu sakladın neden paylaşmadın dedim sadece ve bi anda hakaret küfür edip saldırıya geçince hazırlanmaya başladım ...
Eşim olucak şahıs yeğeninide aldı gitti evden ben görümcemle tek kaldım ve herşeyi en baştan anlattım ona..
Beni yanlış anlamamasını bilet konusu değil aslolan bambaşka , sorun senin kardeşin ve aramızda iletişimsizlik geçimsizlik 2 aydırda patlak veren tokat küfür hakaret var dedim detaya girmicem burda ona en başından gözyaşlarım eşliğinde detaylıca anlattım ve ağzı açık dinledi sonunda da hak verdi ve gitmemem için geri dönmem için her yolu deniyor eşim yerine o yalvarıyor bana ne acı ...
Eşim çocuk akıllıdır şimdi gelir yine özür diler ama ben kararımdan dönme niyetinde değilim bıçak kemiğe dayandı ...
Bu işe ailemi karıştırdı onları arayıp götürün kızınızı ne demek !!
Kızıma kıyamadım kavgadan sonra çok huzursuzdu zor sakinleştirip uyuttum şuan uyuyor gece beşiğinde uyusun sabah 10 gibi yola çıkıcam hayırlısıyla...
Yazik senin doguracagin cocuga...Bak arkadasim haddini bil duzgun konus benimle kendin yazdin annem en gecimsiz kadindir diye tirsarim diye ben cekilmez deyince mi laf oldu kendin dedin bir haftalik dayagi var diye ben dayak hakediyor dedim diye mi laf oldu sen ne konustugunu bilmiyorsun
Ay arkadasim sen ciddi misin ya? Bi tokatla gayet guzel bosanilir ne demek erkekler siddete meyilli sesini yukseltme? Yazik senin kizin olursa ileride kocasi tekme tokat dover evinden kovarsin bosanmak kolay mi diye. Yazik !!Su hemen bosan diyenlere hayret ediyorum kolay mi o kadar ya bebegi var bi tartismada hemen bitsin hersey boyle diyenlerin evlilikleri bal kaymak sanki
Sinirle hersey yapiliyor dayak kismina karsiyim evt ama sende cok ustune gitmissin erkekler siddet meyilli sesini yukseltmemek lazim ne olursa olsn tokat atmamaliydi ama bi tokatlada bosanilmazki
Sen ilimli ol tatli dilli ol sakin ol bak bakalim esin sana karsi daha ilimli olmuyor mu
zaten bu kafadaki anneler yüzünden kızları koca dayağına rağmen boşanamıyor, ortada kalıyor.Ay arkadasim sen ciddi misin ya? Bi tokatla gayet guzel bosanilir ne demek erkekler siddete meyilli sesini yukseltme? Yazik senin kizin olursa ileride kocasi tekme tokat dover evinden kovarsin bosanmak kolay mi diye. Yazik !!
Hoduk erkekleri yetistiren anneler kim bulduk iste. Ileride kizi konu acar annem babam arkamda degil eve donmeme izin vermiyolar bosanma otur kocanla diyolar diye aglar... Erkek doguracakmis o da gelecegin dayakcisi iste karisi kasini kaldirsa basacak tokati. Cok uzuldum.zaten bu kafadaki anneler yüzünden kızları koca dayağına rağmen boşanamıyor, ortada kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?