• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın evlenmesini kabullenemiyorum

Merhaba kızlar. 24 yasındayım 1 yıllık evliyim. 3 yıl önce annemle babam boşandı ve ben 2 yıl annemle ananemde yaşadım bosanma sebepleri ise şiddet, anlaşamama ve babamın alkolik olmasıydı. Ve annemi ben boşanmaya zorladım çünkü artık dayanamıyordu çok mutsuz bir hayat ıçersindeydi sırf benim düzenim bozulmasın diye daha fazla evli kalmasına göz yumamazdım. 6 ay önce babam evlendi ve evlendiğini günden beri onla görüşmüyorum. Biz evimizi düzenimizi ona bırakıp gittik oda kucuk cocuklu bir kadınla evlendi ve annemin benim yasadığım evimizde sımdı onla yasıyor. Ve butun esyalarımızı annem almıştı annem sadakam olsun dedi giderken almadı esyaları... ama bu durum o kadar zoruma gidiyor ki. Bızım evımız bızım esyalarımız bızım anılarımız sımd baska cocuk baska kadın hıcmı aklına gelmıyorum hıcmı kötü hissetmiyor.. belki baska eve tasındaydı yeni esya yeni düzen kursaydı bu kadar canım acımazdı. Kadını bıde baya baya sülale içine sokmaya calısıyor heryere getiriyor. Ben daha karsılasmadım ve karsılasmakta asla istemiyorum. Bir düğün olsa baba tarafımda bi ton telaş yaşıyorum kadını alıp gelicek mi gelirse nasıl dayanırım onları öyle görmeye diye. Cocuga bıde baya baya babalık yapıyormus halbu ki bize yapmadı. Üstüne hamıleyım zaten daha duygusal bakıyorum sanıyorum. Ama keske yabancı bırını sokmasaydı hayatımıza. Ablam bu durumu cok cabuk kabullendı ama ben yapamıyorum daha hayatım boyunca babamı görmek istemiyorum. Ne yapmam gerek kızlar bu durumda kurtulmak için iyi mi yapıyorum kötü mü ne yapsam doğru ne yapsam yanlış bilemiyorum..
Bu babanızın hayatı. Annenizle ayrılmışlar ve tekrar evlenmiş. Eşini de elbette aile ortamına sokacak. Yeni bir aile kurdu sonuçta. Babanıza kızgın olabilirsiniz ama kadının suçu ne... Herkes kiminle nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşasın, düsünmeyin bunları. Hamileliğinize, bebeginize, ailenize odaklanın bence. Daha iyi hissedersiniz.

Ben de boşanmış bir anne,babanın çocuğuyum. 9 yasimdaydim bosandiklarinda. Babamın esi, ablamı ve beni babamdan kıskanırdı. Kızı değil de kumaydik sanki. Babam da ilgisizdir. Aramaz, sormaz. Herkes yerinde mutlu olsun der, geçerim. Başka türlüsü kendime zarar.

Bekar adamın evlenmesine karışamazsınız. Eğer eşyaları kullanmaları bu kadar zorunuza gidecekse bırakmasaydınız.kendiniz bırakmışsınız. Evlenmelerine bu kadar bozulacaksanız boşanmalarını neden desteklediniz? İkisi de bir ömür yalnız yaşasın diye mi? Bayağı bencillik akıyor konudan. Evlendiği kadını gittiği her yere götürmesi de çok normal. Onlar artık evli. Tıpkı sen ve senin eşin gibi. Kadına dış kapının mandalı muamelesi yapsın istiyorsun. Davranışların tutarsız

evlenir evlenir Allah Allah
o eşyaların üzerine oturması da kadının tercihi
bırakın babanız ne yaparsa yapsın
şükredin evlenmiş bide başınıza kalması vardı.. Sakın bakmam falan demeyin

aile içine tabi sokacak kadını buda doğal bişey

Back
X