Babamın gereksiz akrabaları

Dertlerderyaolmus12

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
17
14
3
36
Merhaba iyi geceler yıllardır babamın ailesi bizi maddi manevi sömürüyor.Ailesine çok bağlı ama babam ölse cenazesine gelirler mi şüpheliyim o derece değer vermezler.Biktim artık görmek istemiyorum.Dun gece kuzenimin nişanı vardı gitmezsen ayıp olurmuş.Şeytan görsün yüzlerini.Gittim nisana baş ağrısıyla geri döndüm.Asalak,sömüren iğrenç insanlar.Aslinda asıl problem onlara yüz verende ama hep aynı saçmalıklar.Asalak akraba en çekilmez şey boş mezar bulsalar atlayacaklar

Merhaba iyi geceler yıllardır babamın ailesi bizi maddi manevi sömürüyor.Ailesine çok bağlı ama babam ölse cenazesine gelirler mi şüpheliyim o derece değer vermezler.Biktim artık görmek istemiyorum.Dun gece kuzenimin nişanı vardı gitmezsen ayıp olurmuş.Şeytan görsün yüzlerini.Gittim nisana baş ağrısıyla geri döndüm.Asalak,sömüren iğrenç insanlar.Aslinda asıl problem onlara yüz verende ama hep aynı saçmalıklar.Asalak akraba en çekilmez şey boş mezar bulsalar atlayacaklar
E kurtulun
Ben ablamla gorusmuyorum 🤣🤣🤣

Babamın mezarına dedem getirmediler. Yolda ölür diye. 10 yıl oldu daha ölecek gavat

Bende 5 yildir gorusmuyorm ablamla .Akrabalrin yuzde 90 ile irtibati kestim.Kolay kolay denk gelmiyoruz coguyla kafam rahat😊
Konu sahibi bana sormuş ozlemion mu diye
Ben özlemiyorum 🤣

Sende var mı o minvalde biseyler?
neden gorusmuyorsunuz desem sınır ihlali olmaz umarım

Ben teyzemin ve kuzenlerimin çoğunun düğününe gitmedim .
Kimseye nefretim de yok. gitmek zorunda değilim, başka isim vardı gitmedim yani. Dert mi?
Siz de 'hayir gelmicem' diyin. Aileniz çok mu anlayissiz? Adet oldum, kıvranıyorum deyin, yarın yatağa o gün ayak altına sicak su torbası. Zorla götürecek değiller ya

Ben teyzemin ve kuzenlerimin çoğunun düğününe gitmedim .
Kimseye nefretim de yok. gitmek zorunda değilim, başka isim vardı gitmedim yani. Dert mi?
Siz de 'hayir gelmicem' diyin. Aileniz çok mu anlayissiz? Adet oldum, kıvranıyorum deyin, yarın yatağa o gün ayak altına sicak su torbası. Zorla götürecek değiller ya
Yeğenim benim düğünüme gelmese çok üzülürdüm
Sizde gerekceniz neydi, araniz mi iyi değil ?
Ben çok yakınim yegenimle, o sebepten epey bozulurum

Konu sahibi bana sormuş ozlemion mu diye
Ben özlemiyorum 🤣

Sende var mı o minvalde biseyler?
neden gorusmuyorsunuz desem sınır ihlali olmaz umarım
Ablam ama okadar zıtız ki .Karaktersiz en basta.Dedikodunun bini bin para.İnsan kardesinin ailesinn dedikodusnu yaparmi yapiyor iste.Menfaatci. Onceleri bekardm annem icn katlanyordum o eve gelp gidiyordu samimi degildm.Kendim evlendigimde ilk yanlsni bahane edip silip attm gorusmuyorum.Annem cok uzuluyo ama napalm onla gorusunce de ben uzuluyorum.Ablami degilde yegenlerimi cok ozluyorum elimde buyumuslerdi.Gecenlerde ailemn yanna gitmistm ablamn oglunu taniyamadim 5 yildr gormuyordum 🥺

Yeğenim benim düğünüme gelmese çok üzülürdüm
Sizde gerekceniz neydi, araniz mi iyi değil ?
Ben çok yakınim yegenimle, o sebepten epey bozulurum
Düğününe gelinmese üzülecek bir yeğen değilim ya 😂😂😂 okul için şehir disindaydim, gelme imkanim vardı ama gerek duymadım. Onlar da ablamın düğününe gelmedi mesela, onlar da şehir dışındaydı ,imkanları vardı ama gerek duymadilar😇
Sorun değil. Benim düğünüme de gelmese rahatsız olmam

Ablam ama okadar zıtız ki .Karaktersiz en basta.Dedikodunun bini bin para.İnsan kardesinin ailesinn dedikodusnu yaparmi yapiyor iste.Menfaatci. Onceleri bekardm annem icn katlanyordum o eve gelp gidiyordu samimi degildm.Kendim evlendigimde ilk yanlsni bahane edip silip attm gorusmuyorum.Annem cok uzuluyo ama napalm onla gorusunce de ben uzuluyorum.Ablami degilde yegenlerimi cok ozluyorum elimde buyumuslerdi.Gecenlerde ailemn yanna gitmistm ablamn oglunu taniyamadim 5 yildr gormuyordum 🥺
Ben biraz katı kalpliyim galiba
Yegenlerime de özlem duymuyorum
Herkes tercihini yaptı ☺️

Akrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa sevginin önce hak edilmesi gerekir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.
-Dostoyevski
Az evvel bunu yazdım sildim
Dostoyevski okumamistim kendi dusuncemdi.
Kardeşlik içinde aynısını düşünüyorum

Ben akrabadan çok hoşlanmam ne yalan söyleyeyim şimdi.
Sırf aramızda kan bağı var diye normalde sokakta görsem kafamı çevireceğim tarzda insanlara neden yakınlık göstermek zorundayız ki? Ha iyi olurlar amenna. Ama size zararı varsa hiç anlamı yok.

Şakası bir yana baba tarafından düzgün insanı olan çok azdır zaten 😂

Kocamın tarafından memnunum ben

Benim taraf çöplük
Dayi amca teyze hala olaylarını kastediyorum🙏
Bir taraf iyi ise bir taraf illa ki kotu oluyor. Ben esimin akrabalarini fazla tanimam ama gordugum kadariyla cok da matah degiller. Benim anne tarafim da baba tarafim da tuhaf. Kucukken anne tarafini cok severdim ama buyudukce ya onlar gariplesti ya da biz gercek yuzlerini gormeye basladik. Cekememezlikler, siyaset yuzunden tavir alma vs. Sacma sacma hareketler.

Akrabasıyla anlaşıp birbirini seven ballıdır, tektir o, bulunmaz hint kumaşıdır :D Bizde de öyle. Yemek dersen koşarlar, yardım dersen kaçarlar. Kan bağı çok gereksiz bir şey ama var işte. Ben mesela görüşmüyorum kafam rahat. Tabi rızkımı da yedirmiyorum bu noktada :)

Back
X