- 3 Ocak 2023
- 266
- 688
- 18
- Konu Sahibi Dertlerderyaolmus12
- #21
Nickim bu konu ile uygun olacağı için yorum bırakıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğiniz gibi çok az galiba babam ailenin en büyüğü olduğu için kol kanat germiş onlarda iyice yıkılmaya yer arıyorlar.Akrabasıyla anlaşıp birbirini seven ballıdır, tektir o, bulunmaz hint kumaşıdırBizde de öyle. Yemek dersen koşarlar, yardım dersen kaçarlar. Kan bağı çok gereksiz bir şey ama var işte. Ben mesela görüşmüyorum kafam rahat. Tabi rızkımı da yedirmiyorum bu noktada :)
Ben akrabadan çok hoşlanmam ne yalan söyleyeyim şimdi.
Sırf aramızda kan bağı var diye normalde sokakta görsem kafamı çevireceğim tarzda insanlara neden yakınlık göstermek zorundayız ki? Ha iyi olurlar amenna. Ama size zararı varsa hiç anlamı yok.
Şakası bir yana baba tarafından düzgün insanı olan çok azdır zaten![]()
Babanızda mutlaka niyetlerini az çok biliyordur ama kalabalık bir ailede büyüdüğü için yalnız kalma korkusu ile '' yesinler, gelsinler ne olacak '' düşüncesi oluşuyor. Annemden biliyorum bende. Kendi öz dayılarım sömürdüler kadını. Ama o kardeşim ne yapayım düşüncesinde. Dediğim gibi onlar kalabalık ortamda büyüdüklerinden yalnız kalmak işkence gibi geliyor. Ben tek çocuk büyüdüm mesela kimseyi aramam etrafımda. Hani koymazda hiç. Aksine kendimi daha mutlu hissederim ama annem öyle değil bayramda gitmek ister, bir araya gelmek ister, mevlüt okunacaksa çağırmak ister. O yüzden bir şey demiyorum bazen.Dediğiniz gibi çok az galiba babam ailenin en büyüğü olduğu için kol kanat germiş onlarda iyice yıkılmaya yer arıyorlar.
oğlunun cenazesine gelmediği için. Babannemde 1 gün durdu gitti. Şimdi anneme yalvarıyor bana bak diye. 5 tane oğlu var ortada kaldılar. Zamanında kıymet bilseydiniz olmazmıydı. Hep çıkarcılık hep işi düşünce maduru oynamak. Zamanında para niye getirmedin die evden kovmayı biliyolardı. Bu adamın 3 çocugı var ailesi var. Zor geçiniyo biz nie para umuoz demiyolardıNeden böyle ağır konustunuz
Aynen dediğiniz gibi her şey et tırnaktan ayrılmaz kafasında ama zarar veriyorsa uzak durmak gerek.Amcam memlekete gelmişti bir yaz yol param yok diyen babam,babannem ve küçük amcamdan ayrı ayrı yol parası aldı biz bunu gittikten sonra öğrendik utanma falan asla yokBabanızda mutlaka niyetlerini az çok biliyordur ama kalabalık bir ailede büyüdüğü için yalnız kalma korkusu ile '' yesinler, gelsinler ne olacak '' düşüncesi oluşuyor. Annemden biliyorum bende. Kendi öz dayılarım sömürdüler kadını. Ama o kardeşim ne yapayım düşüncesinde. Dediğim gibi onlar kalabalık ortamda büyüdüklerinden yalnız kalmak işkence gibi geliyor. Ben tek çocuk büyüdüm mesela kimseyi aramam etrafımda. Hani koymazda hiç. Aksine kendimi daha mutlu hissederim ama annem öyle değil bayramda gitmek ister, bir araya gelmek ister, mevlüt okunacaksa çağırmak ister. O yüzden bir şey demiyorum bazen.
Hah o noktada ben devreye girerim mesela vururum yüzüne yaptıklarını kim olursa olsun :) Yapmışlığım çoktur. Şimdi beni görünce susarlar. İsteyecekleri şeyi sırf bana sinir oldukları için yine isteyemezlerAynen dediğiniz gibi her şey et tırnaktan ayrılmaz kafasında ama zarar veriyorsa uzak durmak gerek.Amcam memlekete gelmişti bir yaz yol param yok diyen babam,babannem ve küçük amcamdan ayrı ayrı yol parası aldı biz bunu gittikten sonra öğrendik utanma falan asla yok![]()
Bu soruyu bilerei sordumoğlunun cenazesine gelmediği için. Babannemde 1 gün durdu gitti. Şimdi anneme yalvarıyor bana bak diye. 5 tane oğlu var ortada kaldılar. Zamanında kıymet bilseydiniz olmazmıydı. Hep çıkarcılık hep işi düşünce maduru oynamak. Zamanında para niye getirmedin die evden kovmayı biliyolardı. Bu adamın 3 çocugı var ailesi var. Zor geçiniyo biz nie para umuoz demiyolardı
Kk ortamına alıştım. Linç orgazmı yasayanların oldugu biyerBu soruyu bilerei sordum
Çünkü kimse sormadan linclemis yargilamis eksiyi basmış yorumunuza
Begenmedimler havada ucusuyo yani
Kusura bakmayın ama galiba 96 dogumlusunuz isminizin yanında öyle yazıyor sizden büyük insanlar olduğu için anne babanız tepki göstermedi mi ve asıl mesele nasıl lafinizi geçirdiniz onlara?Hah o noktada ben devreye girerim mesela vururum yüzüne yaptıklarını kim olursa olsun :) Yapmışlığım çoktur. Şimdi beni görünce susarlar. İsteyecekleri şeyi sırf bana sinir oldukları için yine isteyemezlerUtanması olan insan zaten sevdiğiniz insan olur bunları yapmaz utanmıyor ki yapıyor
![]()
Çok haklısınız aile demek bir olmak demek toplanıp birini sömürmek değil uzak durmak en iyi yolHiç lafınızı çekinmeyin çat çat konuşup söyleyin. Hak ediyorlar. Her ailede var böyleleri. Hiç iyi olmanızı istemezler her olumsuz durumda sizi kötülerler. İçtenlik yok ama hep sizi kullanma durumu.
Babanız hayatta iken onlara patır patır söyleyin. Babanızın yaptığı iyilikleri de yüzlerine vurun. Anlasınlar.
Bunlar nasılsa tepki vermezler diye alışmışlar. Ben resmen silkeledim hepsini.
Yazik gerçekten inanın bizimkilerin aynısı değer görmek için insanlara kötü davranmak gerekiyor galiba.Başı eğik celladı çok olurmuş iş ona döndü.Valla benim rahmetli babamda böyleydi kardeşlerim yeğenlerim derdi başka birşey demezdi. Hatırlıyorum bizde yokken bile herşeyi onlara alıyordu. Sonra ne mi oldu babam ölüm döşeğinden ambulans ile hastahaneye götürülürken o çok sevdiği yeğenleri kendi
Arabası ile ambulansın arkasından gittikleri için annemden ozamanlar 200 TL almışlardı. Amcamda bizi her arabası ile hastahaneye ziyarete götürürken yol parası alıyordu.babamın öldüğü gün hepsi öldüler benim için.