Babamın hareketleri

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.311
83
32
Bu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.

Bu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.
Konu bana da garip geldi ama mesela ben babamdan meme lafını bile duymamışımdır asla böyle bir şey konuşmaz yanımda ve kızıma da o şekilde davranmaz babanız normalde rahat bir insanmı bu konuda yada bahsettiğiniz gibi sizi şüpheye düşürecek başka davranışşarı da oldu mu daha önce

Ve. Maalesef ki bugün beylikdüzünde 2 yaşında bir bebek öz dedesi tarafından defalarca tecavüze uğrayarak öldürüldü bunları okudukça insan evladını herkesten sakınıyor. Bu haber beni çok derinden yaraladı tarifsiz bir acı.

Siz de göz kulak olun derim

Tamam öyle çocuk sevilmez ama kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum kanı kaynıyordur
Babanıza nasıl çocuk seviyorsun diye çıkışırsanız adam kırılabilir
Annenize uygun bi dille konuşun rahatsız olduğunuzu

Ben o aylarda göbüşünü , kolunu , bacağını , ayağını yeme taraftarıyım çok tatlıdır . Hatta üstüne tatlı niyetine gıdış yenilebilir . Ama Memiş , popiş vs biraz garip sanki . Ama siz de babanızı tanımalısınız . İlk defa mı bebek seviyor yanınızda ? Torun bu yani evlattan daha tatlı denilir ya .

Bebegin, cocuklarin özel bölgeleri sıkılarak, temas edilerek, orani burani yerim diyerek sevilmez. Kotu bir niyeti olmasa bile cocuga sonra mahremiyet egitimi veremezsiniz. Annem, dedem, babam memelerimi popomu elliyor demekki normal diye düşünür. Istismara acik hale getirirsiniz. Hele ki cinsiyet ayrimini anlamaya basladiktan sonra cocuk icin travma olur bu anılar. Hatta burada bir konu acildi babam beni cocuklugumda seviyor muydu, taciz mi ediyordu anlayamiyorum ve kendimi kotu hissediyorum demisti bir uye. Kaldi ki benim için cok rahatsiz edici bir görüntü bu.

Babaannesi kızımı "senin bilmem nerenin dudaklarını yerim" diye sevdiğinde öyle çok kızıp azarlamıştım ki, üstelik bunu erkekli kadınlı bir toplulukta yapmıştı. Ben böyle bir sevme biçiminden rahatsız olur ve kontrol altında tutardım şahsen. Gerekirse uyarın ve çocuğun teninin hassas olduğunu, etini sıkıştırıp sevmemesi gerektiğini söyleyin. Üzgünüm ama devir çok kötü bir devir. Yukarıda gerekirse çocukları babalarından bile korumak gerektiği yorumuna katılıyorum. Kötü bir eğilim varsa bile bunu şimdiye kadar farketmemiş, denk gelmemiş olabilirsiniz. Ya da tamamen iyi niyetli bir sevme tarzı olsa bile 4.5 aylık bir bebek memeleri sıkılarak sevilmez. Dikkatli olmanızı öneririm, sevgiler. 🙏🌸

Bebegin, cocuklarin özel bölgeleri sıkılarak, temas edilerek, orani burani yerim diyerek sevilmez. Kotu bir niyeti olmasa bile cocuga sonra mahremiyet egitimi veremezsiniz. Annem, dedem, babam memelerimi popomu elliyor demekki normal diye düşünür. Istismara acik hale getirirsiniz. Hele ki cinsiyet ayrimini anlamaya basladiktan sonra cocuk icin travma olur bu anılar. Hatta burada bir konu acildi babam beni cocuklugumda seviyor muydu, taciz mi ediyordu anlayamiyorum ve kendimi kotu hissediyorum demisti bir uye. Kaldi ki benim için cok rahatsiz edici bir görüntü bu.
Kesinlikle katılıyorum . Aman daha bebek birşey olmaz, anlamaz dememek gerekir. Bebekler herşeyi bilinçaltına kaydediyor ve ileriki yaşamlarında bunlar bir şekilde ortaya çıkıyor, düşüncelerini şekillendiriyor.

Sevme şekli çok doğru gelmedi bana. Bence gözünüz hep üzerinde olsun bebeğinizin ve babanıza da bu şekilde sevmesinden hoşlanmadığınızı uygun dille belirtin.

Babanıza özel bölge sözlerini söyleyerek sevmenin bebeğinizin istismara açık hale geleceğini anlatın. Gözlemleyin sonra da. Yani biraz abartılmış bir sevgi dede olarak. Bugüne kadar nasıldı babanız? Aldatmaya çok meyili var mıydı annenizi mesela?

Ne kadar gereksiz hareketler.
Baba da olsa dede de olsa babaanne de olsa ben çok bozulurum.
Bir de large geçinirim.

Back
X