Babamın hareketleri

İnan kendi evinde kalması daha sağlıklı başına gelmeyen kalmadı kadının.

Ayrıca kızımla defalarca kaldım eşim şehir dışındayken. Gayet iyiyiz sıkıntı yok.
Yalnız kalabilinecek ortam var kalınamayacak ortam var. Küçük de bebegi var herkes aynı cesarete sahip değil. Şahsen ben eşim akşam maça gidiyor eve gelene kadar uyuyamıyorum. Herkes bir değil

Bu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.
Valla babanızdan şüpheleniyorsanız demek ki size o şüpheyi hissettirecek bir sebebi vardır yalnız bırakmayın a eğer klasik saçma geleneksel sevgi seklidir bizim toplumumuzda eğer böyle bir şeyde ki ben her durumda zaten çocuğuma yapılan yalnis davranışı uyarıyorum annem babam olsa bile. Bu şekilde sevmek doğru değil diyorum öyle söylemeyin ya da çocuğun özel bölgelerine dokunmayın diyorum. Daha geçen gün eşimin halası oğluma pipini yerim dedi kadın . Ben çok rahatsız oldum ve bu şekilde sevmiyoruz onlar onun özel bölgeleri annesi babası ve doktor dışında kimse dokunamaz dedim. Oğlumun yanında yaptım ki aynı şey ben yokken olursa o da engelleyebilsin. Engelleyecek cesareti olsun diye. Bu tür şeyleri çok yaşıyoruz ben de çocuğuma kendini korumayı ve bunu engellemeyi bu şekilde öğretiyorum. Yani önce siz engel olmalısınız

Kızınızı böyle sevmelerine izin vermeyin. Babanız bile olsa.. niyeti iyi bile olsa.. 4,5 aylık diye et bebek degil o, insan. Bir insan yetistiriyoruz.

Ya sana olmadı diye olmayacak anlamına mı geliyor? Eşim yanımdayken eve hırsız giriyor. Ben asla tek kalamam. Ne olur ne olmaz. Az saygı? Korkulara, hassasiyete az saygı...
Eşimiz yanımızdayken trafik kazası geçirebilir ya da maganda kurşunuyla da ölebiliriz. Bunlar tek başımızayken de başımıza gelebilir. Kader. Ama sürekli böyle düşünüp bu yaşta evde yalnız kalmaktan korkmak normal değil. Hep bu kafayla yaşıyorsanız acil terapiye ihtiyacınız var.

Böyle şüpheleriniz olan bir baba ve parmağınızı kıran şiddet bağımlısı bir kardeşle aynı eve geçmeyi mi tercih ettiniz? İşlemler kim bilir ne zaman biter.
Kardeşim Ankara’da belli ki okuduğunuz konuyu tam okumamışsınız şu an Ankara’da

Valla babanızdan şüpheleniyorsanız demek ki size o şüpheyi hissettirecek bir sebebi vardır yalnız bırakmayın a eğer klasik saçma geleneksel sevgi seklidir bizim toplumumuzda eğer böyle bir şeyde ki ben her durumda zaten çocuğuma yapılan yalnis davranışı uyarıyorum annem babam olsa bile. Bu şekilde sevmek doğru değil diyorum öyle söylemeyin ya da çocuğun özel bölgelerine dokunmayın diyorum. Daha geçen gün eşimin halası oğluma pipini yerim dedi kadın . Ben çok rahatsız oldum ve bu şekilde sevmiyoruz onlar onun özel bölgeleri annesi babası ve doktor dışında kimse dokunamaz dedim. Oğlumun yanında yaptım ki aynı şey ben yokken olursa o da engelleyebilsin. Engelleyecek cesareti olsun diye. Bu tür şeyleri çok yaşıyoruz ben de çocuğuma kendini korumayı ve bunu engellemeyi bu şekilde öğretiyorum. Yani önce siz engel olmalısınız
Annemle konuştum az önce de babamı uyardım alındı kavga ettik küstü gitti.

Kardeşim Ankara’da belli ki okuduğunuz konuyu tam okumamışsınız şu an Ankara’da
yoo yine aynı babanızın kardeşinizi savunduğuna kadar okudum halbuki.

Elle tutulur tarafları yok anlattıklarınızdan ama yanlarında kalmayı tercih ediyorsunuz inatla. Kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz.

İşte o da diyor ki kiraya vermeseydiniz de kendi evinizde yaşasaydınız keşke. 😁
Valla verdim çünkü orada da paraya ihtiyacım olacak diye düşündüm. Ama böyle her bir uyarıda alınganlık yapacaklarsa kalkıp gitcem az kaldı yani. Sabır sınırlarımı zorluyorlar.

yoo yine aynı babanızın kardeşinizi savunduğuna kadar okudum halbuki.

Elle tutulur tarafları yok anlattıklarınızdan ama yanlarında kalmayı tercih ediyorsunuz inatla. Kendi seçimlerinizi yaşıyorsunuz.
1. Kardeşim burada olsa zaten kalmam.
2. Yurt dışına çıkacağım için para için kalmayı kabul ettim
3. Eğer zaten 1 yanlış hareket daha görürsem seçimimden dönemeyecek değilim. Çözümsüz bir durum değil sonuçta prangalarla bağlamadılar beni evlerine.

1. Kardeşim burada olsa zaten kalmam.
2. Yurt dışına çıkacağım için para için kalmayı kabul ettim
3. Eğer zaten 1 yanlış hareket daha görürsem seçimimden dönemeyecek değilim. Çözümsüz bir durum değil sonuçta prangalarla bağlamadılar beni evlerine.
Siz bilirsiniz :)

Sacmalamayin. Benim de 4 bucuk aylik kizim var. Babam elime gecse her yerini oper isirir. Ciplak gorunce de o memişleri yerimmmm diyerek seviyo annem de babam da ben de esim de. Hani baska sapkin bi hareket gormedikce boyle dusunmeniz cok sacma. Paranoyak olmayın ya

Babanızı illaki siz daha iyi tanırsınız illaki kötü niyetli değildir. Ama O MEMİŞLERİ YERİM diye sevmesi bence çok çirkin. Benim 1 yaşında kızım var babam çok sever ama altını bezleyecegimiz zaman ya da üstünü giydirecegimiz zaman odadan çıkar. Hatta 8 yaşındaki oğlum bile bakmaz çıkar.

Korkunç.
Eşten,dosttan korkar yavrumuzu sakınır olduk.Bu zamanları da gördük ya.Allah sonumuzu hayır etsin.

Bu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.
Babanızı en iyi siz tanırsınız. Eğer bir rahatsızlık hissediyorsanız uygun dille uyarın, cildi hassas diyebilirsiniz belki. Kötü niyet var mıdır yok mudur inanın bilemedim ama rahatsızlık duyuyorsanız mutlaka belirtmelisiniz bence

Herkes ailesinin tavrını bilir önce nedenini anlatsaydiniz. Yani çocuğun mahremiyet eğitimi, başkaları da onu öyle sevebilir ve o bunun normal olduğunu düşünür. Biz onu böyle seversem mahremiyet eğitimi veremeyiz diye anlatıp uyarsaydiniz keşke ama olan olmuş. Babanızın gönlünü alın derim ama eğer kendi yaşadığınız şeyler yuzunden babanizndan korumak istiyorsanız zaten gönül almayı hak etmiyor

Benim çevremde de bebeği yerim o memişi yerim o göbüşü yerim o ayakları şeklinde seven insanlar var. Yeğenlerimin bende her yerini öperek sevmeyi seviyorum eller ayaklar göbek bacaklar gider öyle yani öperim. Bence zamanın kötü olması sizi paranoyak etmiş

Çocuğun istismarı olaylarında genellikle sucu isleyen ya ailedendir yada aileye cok yakın birisidir (baba,dede,amca,abi,komsu ...) bu istatistiksel bir gerçektir. Kaldı ki şu son zamanlarda öz annelerin dahi ağzı süt kokan çocuklarının istismarına göz yumdugunu, istismar ettiğini gördük. Artık durum bu kadar igrenclesmisken temkinli olmakta fayda var. Uygun bir dille anlatın anlamiyorlarsa kalacak başka bir yer bulmaya çalışın lütfen. Paranoyaklik falan degil bence cocuklarımızı gözümüzden dahi sakinmamiz gereken bir cagda yaşıyoruz maalesef.

Küsecek birsey yok baba hergun neler okuyoruz senden şüphem yok ama artık devir eskisi gibi değil bu tarz sözcükler onun istismar ile sevgiyi ayırt etmesini zorlaştırır diyebilirsiniz. Hem öyle bir niyeti yoksa babanıza kötü hissettirmezsiniz hem önünü kesmiş olursunuz bu tarz sevmelerin.

Sacmalamayin. Benim de 4 bucuk aylik kizim var. Babam elime gecse her yerini oper isirir. Ciplak gorunce de o memişleri yerimmmm diyerek seviyo annem de babam da ben de esim de. Hani baska sapkin bi hareket gormedikce boyle dusunmeniz cok sacma. Paranoyak olmayın ya

Çocuğunuz biraz daha büyüdüğünde "oy memişlerini yerim" diyen biri çıksa karşısına mesela parkta, okulda bunu sevgi gösterisi sanacak biliyorsunuz değil mi? Lütfen böyle şeyleri normalleştirmeyin, devir kötü

Yani her insanin sevme şekli farkli olabilir sirf sevme seklinden dolayi birilerine sapik damgasi yapistirmak doğru değil ama o kadar sey goruyoruz ki insanin artik acaba diyesi geliyor bence gozlemleyin sahsen ben bi sorun oldugunu sanmiyorum sapik adam dikkat cekecek sekilde boyle sevmez gizli gizli yapar diye dusunuyorum

Back
X