Babamın hareketleri

Bu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.
Yorum yspamadım. Şüphe duyduğunuz ne varsa kaçın. Kadınlar hısseder. Anneler daha büyük hısseder. Sinir oldum

Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı. 🫣😓
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
4.5 aylık bebeğe nefismi uyanır sanmam babanın zihniyetini zaten bilirsin benim kayınvalidem de oğlumu c*kunu yerim diye seviyor bende mi iskillensem ya yerse 😪😅😅😅😅😋😋

Mahrem çok önemlidir. Dedesi dayısı amcası...vırt zırt asla kimse dokunamaz,üzerine espri çeviremez, babası da sadece tuvalette ve banyoda yardımcı olurken ..
Offf bu devirde çocuk yetiştirmek ne zor ya Rabbim sen herkesin evladını koru

4.5 aylık bebeğin memesi özel bolge değildir.Bence siz abartıyorsunuz.

Sacmalamayin. Benim de 4 bucuk aylik kizim var. Babam elime gecse her yerini oper isirir. Ciplak gorunce de o memişleri yerimmmm diyerek seviyo annem de babam da ben de esim de. Hani baska sapkin bi hareket gormedikce boyle dusunmeniz cok sacma. Paranoyak olmayın ya
Bu da çok normal değil sanki

Neden konuşmadınız neden uyarmadınız 🤬

Yazdım yazdım sildim Allah korkumdan o da . Hanım efendi biz çocuklarımızı korumakla yükümlüyüz karşımızdaki öz ve öz babamız da olsa farketmez.

Baba sen ne yaptın çocugun orası burası morarmış bagırdıgın içinde sıçrıyor uykusunda ağlıyor sevmeyi bilmiyorsan bir zahmet çocuga elleme derdim valla toplardım eşyamı başka yere giderdim.

Ben babama güvenmeme rağmen kızıma dedeyle yat bu gece dediginde baba hayır benimle yatacak ben babasıyla bile uyutmam dedim. Kırılır gibi oldu annem devreye girdi doğru şimdi beler duyuyoruz be birşey olsun ne de şüphe kalsın dedi babamda haklısınız ne diyim ki dedi çıkan haberlere isyan etmişti rahmetli

Anlıcanız hayır diyin izin vermeyin.

Hani memen nerdeymiş diye çocugu sevmeye çalışmak bir çeşit istismardır. Saçmalamayın bence heleki bu kadar hassas bir konuda saçmalamayın Adanada 9 aylık bebek tecavüze ugradı siz ne konuşuyorsunuz. Çıkın o alice harikalar diyarından kafalar ne güzel ya

Annemle konuştum az önce de babamı uyardım alındı kavga ettik küstü gitti.
Küserse küssün birdaha yapmaz haddinizde bilir .

Bakın sizin şu anda en önemli varlığınız canınızın parçası evladınız babanız anlayışlı olsa küsmezdi

Benim babam da kırılır gibi oldu benden bunu nasıl beklersiniz nasıl düşünürsünüz ben de senlik bir durum yokki kızıma bunun normal olmadıgını öğretmem lazım sen iyi niyetlisin peki ya başkaları orda anladı demek istedigimi kırılmadı hatta babamın bitişe şapır şapır bir öpüşü vardı küçükken onu bile yapmadı kızıma yani güzel bir sınır çektim ben aslında sadece beraber uyumak değil bu uyarım herşeyi kapsadı. Kızımı dizine değil yanına oturtu mesela benim kızı

Küssün boşverin akıllı anlayışlı olsa size hak verirdi

Eşimiz yanımızdayken trafik kazası geçirebilir ya da maganda kurşunuyla da ölebiliriz. Bunlar tek başımızayken de başımıza gelebilir. Kader. Ama sürekli böyle düşünüp bu yaşta evde yalnız kalmaktan korkmak normal değil. Hep bu kafayla yaşıyorsanız acil terapiye ihtiyacınız var.
Ya terapi ile ne alakası var. Sadece gece koca evde tek kalamıyorum bu. Herkesin belli başlı korkuları olabilir. Bu korku psikolojik de olabilir, etrafa bağlı da. Mesela benim evimin bulunduğu mahalle çok da güvenilir olmuyor. Ben tek olsam neyse ama bebeğim de varken korkum illaki oluyor. Tek taraflı düşünmemek gerek. Tek başıma gayet iyi geziyorum ama 4 duvar içinde gece saatinde tek kalamıyorum bu yani

Ben babanızın niyetinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Fakat çocuklara bu tip saçma hareketlere sinir oluyorum. Zorla sıkıştırıp öpmek falan da hepsi dahil.
Yeğenimi yiyesim geliyor ama minicik öpmek dışında birsey yapamıyorum. Huzursuz olabilir, korkabilir.

Annemle konuştum az önce de babamı uyardım alındı kavga ettik küstü gitti.
Siz gülme emojisimi bıraktınız benim verdigim örneğe iğrenç bir insansınız hatta belki pedofoliyı normal gören bir sapık olabilirsiniz zira ben bir bebegin tecavüze uğradığını duysam gülmem gülemem hayat ışığım insanlığa karşı umudum söner sizin gibi insanlar yok olsun zararsınız başka bir vasfınız yok.

Siz bebeginizin memesine baktığınızda birsey hissetmiyor olabilirsiniz ancak pedofili sapiklar için bir bebegin memesi, poposu tahrik edici oluyor. Bu yuzden bebeklerin memesi ozel bolgedir. Kiz erkek cocuk farketmeksizin mahremiyet onemlidir. Bu sapiklar kiz erkek farketmeden tecavüz ediyor. Binlerce bebek istismari haberi bulabilirsiniz internetten. Cocuk istismarinda fail en yakin kisi yani cocugun guvendigi kisi oluyor. Dayi, amca, baba, dede, oz kardeş. Daha gecen gun oz abisinden hamile kalan bir kizcagizi gördüm youtubeda. annesi meyve suyuna ilac katmis ve abisinin tecavuzunu kolaylastirmis. Sonra kizi tum köye pazarlamislar. Bunu yasadiginda 12 yasindaymis. O cocuk 12 yasina gelene kadar kimbilir kac defa tacize uğramıştır. O sapik bir anda kardesime tecavüz edeceğim fikri ile güne baslamamistir emin olun

Siz bebeginizin memesine baktığınızda birsey hissetmiyor olabilirsiniz ancak pedofili sapiklar için bir bebegin memesi, poposu tahrik edici oluyor. Bu yuzden bebeklerin memesi ozel bolgedir. Kiz erkek cocuk farketmeksizin mahremiyet onemlidir. Bu sapiklar kiz erkek farketmeden tecavüz ediyor. Binlerce bebek istismari haberi bulabilirsiniz internetten. Cocuk istismarinda fail en yakin kisi yani cocugun guvendigi kisi oluyor. Dayi, amca, baba, dede, oz kardeş. Daha gecen gun oz abisinden hamile kalan bir kizcagizi gördüm youtubeda. annesi meyve suyuna ilac katmis ve abisinin tecavuzunu kolaylastirmis. Sonra kizi tum köye pazarlamislar. Bunu yasadiginda 12 yasindaymis. O cocuk 12 yasina gelene kadar kimbilir kac defa tacize uğramıştır. O sapik bir anda kardesime tecavüz edeceğim fikri ile güne baslamamistir emin olun
Ben çocuk istismarı konusunda son derece hassasım yanlış anlaşıldım aslında dedesi yapmaz değil konu zaten çocuk istismarının da en çok yakınları tarafından gerçekleştiğini biliyorum demek istediğim sadece şu; bebeğin vajinası ya da poposu tahrik edici olabilir bu tür sapıklıklar için ancak meme ikincil cinsel organdır ve belli bir yaştan sonra gelişir bebeğin memesinin kadın memesi ile alakası yoktur.O yüzden ben bundan kıllanmam.Tutup babam sapık mı diye aklıma gelmez. He hoş mu elbette değil.Bir üye kayınannesinin bebeğini ç.ükünü yerim diye sevdiğinden bahsetmiş mesela bu kadın da mı sapık? Bence sapıklık değil cehalet bu tarz davranışlar.

Konu sahibi yerine koyuyorum kendimi ben cehaletine yorar anlatırdım babama bu şekilde sevme iyi değil diye ama tutup da babam sapık mı diye düşünmem.Aynı muameleyi çocuğun cinsel organına yapsa acabam olmaz yıkarım ortalığı öyle babayı da bir daha görmem.

Dun akşamdan beri sosyal medyada paylasilan olay var, soz konusu olay kesinlesmemekle birlikte bu konudaki gibi, ayni akraba yakinlik derecesindeki kişi suclaniyor.
Bebegin genel adli muayene raporunda, vajinal aciklik, perinal bolgede fiili livata ile uyumlu yirtik var deniliyor.
Kimseye guvenmeyin demek gercektwn üzücü ama guvenmeyin, o çocuğu dunyaya getirdiyseniz herturlu guvenliginden sorumlusunuz.
Ve kimse durup dururken șüphelenmez.
Gerekirse evi terkedin, yapamiyorsaniz, bebegi ilgili sahistan uzak tutun

Mide bulandirici kusura bakmayin , kimse bebeginin orasini burasini yemeden Adam gibi sevsin. Kim olursa olsun benim bebegimi Ben de dahil oyle sevemez

Sacmalamayin. Benim de 4 bucuk aylik kizim var. Babam elime gecse her yerini oper isirir. Ciplak gorunce de o memişleri yerimmmm diyerek seviyo annem de babam da ben de esim de. Hani baska sapkin bi hareket gormedikce boyle dusunmeniz cok sacma. Paranoyak olmayın ya
Yapılan çok yanlış bir de örnek göstermişsiniz. Bebeklerin de bir mahremi var. Ne eşiniz, ne babanız böyle birşey yapamaz, yapmamali. Onlar kötü niyetli olmasalar bile bebek sevgiyi bu şekilde kodlar ve kotu niyetli biri aynısını yapınca yadırgamaz tepki vermez.

Back
X