Konu bana da garip geldi ama mesela ben babamdan meme lafını bile duymamışımdır asla böyle bir şey konuşmaz yanımda ve kızıma da o şekilde davranmaz babanız normalde rahat bir insanmı bu konuda yada bahsettiğiniz gibi sizi şüpheye düşürecek başka davranışşarı da oldu mu daha önceBu konuyu çok garipseyerek açıyorum. Nolur beni yanlış anlamayın lütfen.
Eşim Almanya’ya taşındı. Ben kızım ve köpeğim annemlere taşındık işlemlerimiz süresince annem ve babam ile yaşayacağız.
Olay şu ki benim babamın kızıma olan sevgi şeklinden rahatsız oldum. Babam kızımı bağırarak ve çok dokunarak seviyor. Kızım 4.5 aylık. Ya noolur yanlış anlamayın ama kıııızz diye bağırarak seslenip elleye elleye seviyor. Bir kere o memeler ne diye memesini falan sıktı.
Yahu ben mi abartıyorum ya da okuduğum haberlerden miçok etkilenmişim nolduysa kızımı yalnız bırakmaktan korkar oldum.
Nolur bana saçmalama falan diyin paranoyak oldum.
Kesinlikle katılıyorum . Aman daha bebek birşey olmaz, anlamaz dememek gerekir. Bebekler herşeyi bilinçaltına kaydediyor ve ileriki yaşamlarında bunlar bir şekilde ortaya çıkıyor, düşüncelerini şekillendiriyor.Bebegin, cocuklarin özel bölgeleri sıkılarak, temas edilerek, orani burani yerim diyerek sevilmez. Kotu bir niyeti olmasa bile cocuga sonra mahremiyet egitimi veremezsiniz. Annem, dedem, babam memelerimi popomu elliyor demekki normal diye düşünür. Istismara acik hale getirirsiniz. Hele ki cinsiyet ayrimini anlamaya basladiktan sonra cocuk icin travma olur bu anılar. Hatta burada bir konu acildi babam beni cocuklugumda seviyor muydu, taciz mi ediyordu anlayamiyorum ve kendimi kotu hissediyorum demisti bir uye. Kaldi ki benim için cok rahatsiz edici bir görüntü bu.
Yazık deli galiba.Babaannesi kızımı "senin bilmem nerenin dudaklarını yerim" diye sevdiğinde
Yav dudakları deyince, ağzı sandım ilkin.Yazık deli galiba.
Bir insanın bu kadar arsız olabileceğini sanmıyorum ya muhtemelen deli ajajajjajajYav dudakları deyince, ağzı sandım ilkin.
Sonra dank etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?