- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Ben çocuk istismarı konusunda son derece hassasım yanlış anlaşıldım aslında dedesi yapmaz değil konu zaten çocuk istismarının da en çok yakınları tarafından gerçekleştiğini biliyorum demek istediğim sadece şu; bebeğin vajinası ya da poposu tahrik edici olabilir bu tür sapıklıklar için ancak meme ikincil cinsel organdır ve belli bir yaştan sonra gelişir bebeğin memesinin kadın memesi ile alakası yoktur.O yüzden ben bundan kıllanmam.Tutup babam sapık mı diye aklıma gelmez. He hoş mu elbette değil.Bir üye kayınannesinin bebeğini ç.ükünü yerim diye sevdiğinden bahsetmiş mesela bu kadın da mı sapık? Bence sapıklık değil cehalet bu tarz davranışlar.
Konu sahibi yerine koyuyorum kendimi ben cehaletine yorar anlatırdım babama bu şekilde sevme iyi değil diye ama tutup da babam sapık mı diye düşünmem.Aynı muameleyi çocuğun cinsel organına yapsa acabam olmaz yıkarım ortalığı öyle babayı da bir daha görmem.
Şu içerikte bir mesaj aramıştı gözlerim ve gördüm. Sonununa kadar doğru.Bebegin, cocuklarin özel bölgeleri sıkılarak, temas edilerek, orani burani yerim diyerek sevilmez. Kotu bir niyeti olmasa bile cocuga sonra mahremiyet egitimi veremezsiniz. Annem, dedem, babam memelerimi popomu elliyor demekki normal diye düşünür. Istismara acik hale getirirsiniz. Hele ki cinsiyet ayrimini anlamaya basladiktan sonra cocuk icin travma olur bu anılar. Hatta burada bir konu acildi babam beni cocuklugumda seviyor muydu, taciz mi ediyordu anlayamiyorum ve kendimi kotu hissediyorum demisti bir uye. Kaldi ki benim için cok rahatsiz edici bir görüntü bu.
Söz konusu çocuğunuz olduğunda kim olursa olsun karşınızdaki verdiği tavırları umursamayın yolun başındasınız. Eğer şuan taviz verirseniz alınıp küsecek trip atacak çocuğumu sevmiyor bak vs diye ilerde çoğu şeyde etrafınıza söz geçiremezsiniz buda sizin çocuğunuza verdiğiniz çoğu eğitimin çöpe gitmesine sebep olur. Sizi rahatsız eden her konuda uyarın gerekirse kavga bile edin tekrarı olursa tavrınızı koyun. Heleki konunuz bir evlat yetiştirirken dikkat edilmesi gereken en hassas nokta. Normalde mahremiyet eğitimi 3 yaştan sonra başlanıyor. Ama bizim ülkemizde çocuk çok temaslı ve değişik kelimelerle sevildiği için 3 yaşından sonra eğitimi çocuğa versenizde etrafınızdaki insanların davranışlarını yönlendirmeniz çok daha zor olur yolun başında herkese nerde durması gerektiğini söyleyin. Çocuğun özel bölgesinin yaşı yoktur. Mesela ben şuanda lak diye kucağımdan almak istediğinde ailemiz bi dk bi gel de bakalım gelmek isticek mi diyorum kollarını uzatıp istiyorsa öyle alıyorlar şuan bu kadarını anlayabiliyor 9 aylık. İlerde öpmek istediklerinde öpelir miyim bir kere diye izin isticekler oğlumdan yanaşır kafa sallarsa isterse öperler istemezse sıkıştırmalarına izin vermem. Devir kötü babanız kötü niyetli değildir belki ama babanız söz konusu değil birtek yarın öbür gün öğretmeni,arkadaşı,akrabası,bir yabancı,bakkal etrafındaki herkese karşı sergilemek istediği duruşu sergileyebilmesi için sizin uyarılarınıza uymak zorundalar.Valla verdim çünkü orada da paraya ihtiyacım olacak diye düşündüm. Ama böyle her bir uyarıda alınganlık yapacaklarsa kalkıp gitcem az kaldı yani. Sabır sınırlarımı zorluyorlar.
Ve o yorumu yapan bunu normalleştiren üye birde öğretmen düşünün artık .Siz bebeginizin memesine baktığınızda birsey hissetmiyor olabilirsiniz ancak pedofili sapiklar için bir bebegin memesi, poposu tahrik edici oluyor. Bu yuzden bebeklerin memesi ozel bolgedir. Kiz erkek cocuk farketmeksizin mahremiyet onemlidir. Bu sapiklar kiz erkek farketmeden tecavüz ediyor. Binlerce bebek istismari haberi bulabilirsiniz internetten. Cocuk istismarinda fail en yakin kisi yani cocugun guvendigi kisi oluyor. Dayi, amca, baba, dede, oz kardeş. Daha gecen gun oz abisinden hamile kalan bir kizcagizi gördüm youtubeda. annesi meyve suyuna ilac katmis ve abisinin tecavuzunu kolaylastirmis. Sonra kizi tum köye pazarlamislar. Bunu yasadiginda 12 yasindaymis. O cocuk 12 yasina gelene kadar kimbilir kac defa tacize uğramıştır. O sapik bir anda kardesime tecavüz edeceğim fikri ile güne baslamamistir emin olun
Cok uzgunum. Bu pis sapiklar aklimiza gelmeyecek herseyi tahrik edici buluyor. Onlarin kafasina erismemiz mumkun degil. O yuzden cocuklarin mahremiyetine once kendimiz saygi duymamiz gerekiyorVe o yorumu yapan bunu normalleştiren üye birde öğretmen düşünün artık .
Bende anlamadım niye cinsel organlarına atifta bulunarak sevesin kiHayatimda bir bebeğin bu şekilde sevildiğini görmedim kendi çevremde. Bana saçma geldi ama kotu niyet var mi bilemedim.
Bende anlamadım niye cinsel organlarına atifta bulunarak sevesin ki
Ama toplumumuz böyle galiba ya
Dotunu yerim
Kukunu isiririm
B.kuna kurban.
Hep böyle amiyane tabirlerle seviyorlar bebeleri
Hiç güzel yüzlü evladım ay parçası suratından opeyim diye seveni gormedim
Sokak röportajlarında da malum kisiye dotunun kılı olayım diyen vardi
Balkanlardan gelenler bizim yerlesikler kadar saçma sapan olmuyorlar zaten, BENCEYok ya herkes boyle değil.
Sadece kendi ailem değil tanidigim kimsede gormedim bu şekilde cocuk seven. Eşimin ailesinde de o kadar torun oldu hiç böyle sacma bir sevme tarzi gormedim yine kimsede.
Balkanlardan gelenler bizim yerlesikler kadar saçma sapan olmuyorlar zaten, BENCE
Bazen gol olmuyo işteEşimin balkanlarla alakasi yok karadenizlidir, o yuzden ornek verdim.
Açıkçası çok arada kaldım ama biz köye ziyarete gittiğimiz zamanlarda çok görüyordum öyle sevme şekilleri. Onların ifade edişi öyle olabiliyor içinizi karartmayın. Yine de babanızı bebeğin cinsel sağlığı için uyarmanız iyi olmuş. Torun olunca çok üzülüyorlar kısıtlandıkları zaman ;( annemden biliyorumAnnemle konuştum az önce de babamı uyardım alındı kavga ettik küstü gitti.
Siz parmağı kırılan üyesiniz değil mi?
Hani babanız kardeşinizi korumuştu.
Diğer taraftan babaaa çocuğu başka şekilde sev öyle denilir mi de. Bir de memeler kesinlikle sıkılmamalı.
Sapıkça mı değil mi onu siz bileceksiniz.
Çünkü evimi kiraya verdim senelik 15.000 Euro’ya.
Ne ortamı yahu? Ben kaç kere yalnız kaldım oğlum bebekken, kimseler yemedi bizi.
Ben konu sahibesini gerçekten anlayamadım, insan para için bile olsa böyle acaip bir ailenin yanına neden taşınır .. Valla 15.00euro degil 150.000euro verseler bunlarla yaşamam evdeki kardeş, baba, anne herkes bir acaip böyle insanlar nerde yaşıyor topluma ne şekilde uyum sağlıyor çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?