Babamın hareketleri

Ben o sapik bu degil demedim diyemem de, kimin sapik olup olmadigini bilemem, kimisi dediginiz gibi bunu cahillikten yapiyor. Sadece alintiladigim mesaj hakkinda yorum yaptim. Memeler mahrem degildir demistiniz. Ikincil organ olarak gördüklerine de katılamıyorum maalesef. Normalde cinsel cagrisim yapmamasi gereken bir canlı bebek/cocuk. Poposu da vajinasi da kadın poposu ve vajinasi degil. Ama bu lanet olası sapiklar bizim baktigimiz gibi bakmiyor çocuklara. Nasil ki dondurma yiyen bir kadina nasil yamyam gözle bakip tahrik oluyorsa(cocuklugunda dondurma yerken sozlu tacize ugrayan birisi olarak yaziyorum) bebegede o sekilde bakiyor.

Şu içerikte bir mesaj aramıştı gözlerim ve gördüm. Sonununa kadar doğru.
Valla verdim çünkü orada da paraya ihtiyacım olacak diye düşündüm. Ama böyle her bir uyarıda alınganlık yapacaklarsa kalkıp gitcem az kaldı yani. Sabır sınırlarımı zorluyorlar.
Söz konusu çocuğunuz olduğunda kim olursa olsun karşınızdaki verdiği tavırları umursamayın yolun başındasınız. Eğer şuan taviz verirseniz alınıp küsecek trip atacak çocuğumu sevmiyor bak vs diye ilerde çoğu şeyde etrafınıza söz geçiremezsiniz buda sizin çocuğunuza verdiğiniz çoğu eğitimin çöpe gitmesine sebep olur. Sizi rahatsız eden her konuda uyarın gerekirse kavga bile edin tekrarı olursa tavrınızı koyun. Heleki konunuz bir evlat yetiştirirken dikkat edilmesi gereken en hassas nokta. Normalde mahremiyet eğitimi 3 yaştan sonra başlanıyor. Ama bizim ülkemizde çocuk çok temaslı ve değişik kelimelerle sevildiği için 3 yaşından sonra eğitimi çocuğa versenizde etrafınızdaki insanların davranışlarını yönlendirmeniz çok daha zor olur yolun başında herkese nerde durması gerektiğini söyleyin. Çocuğun özel bölgesinin yaşı yoktur. Mesela ben şuanda lak diye kucağımdan almak istediğinde ailemiz bi dk bi gel de bakalım gelmek isticek mi diyorum kollarını uzatıp istiyorsa öyle alıyorlar şuan bu kadarını anlayabiliyor 9 aylık. İlerde öpmek istediklerinde öpelir miyim bir kere diye izin isticekler oğlumdan yanaşır kafa sallarsa isterse öperler istemezse sıkıştırmalarına izin vermem. Devir kötü babanız kötü niyetli değildir belki ama babanız söz konusu değil birtek yarın öbür gün öğretmeni,arkadaşı,akrabası,bir yabancı,bakkal etrafındaki herkese karşı sergilemek istediği duruşu sergileyebilmesi için sizin uyarılarınıza uymak zorundalar.

Ve o yorumu yapan bunu normalleştiren üye birde öğretmen düşünün artık .

Hayatimda bir bebeğin bu şekilde sevildiğini görmedim kendi çevremde. Bana saçma geldi ama kotu niyet var mi bilemedim.
Bende anlamadım niye cinsel organlarına atifta bulunarak sevesin ki

Ama toplumumuz böyle galiba ya
Dotunu yerim
Kukunu isiririm
B.kuna kurban.
Hep böyle amiyane tabirlerle seviyorlar bebeleri

Hiç güzel yüzlü evladım ay parçası suratından opeyim diye seveni gormedim
Sokak röportajlarında da malum kisiye dotunun kılı olayım diyen vardi

Yok ya herkes boyle değil.
Sadece kendi ailem değil tanidigim kimsede gormedim bu şekilde cocuk seven. Eşimin ailesinde de o kadar torun oldu hiç böyle sacma bir sevme tarzi gormedim yine kimsede.

Yok ya herkes boyle değil.
Sadece kendi ailem değil tanidigim kimsede gormedim bu şekilde cocuk seven. Eşimin ailesinde de o kadar torun oldu hiç böyle sacma bir sevme tarzi gormedim yine kimsede.
Balkanlardan gelenler bizim yerlesikler kadar saçma sapan olmuyorlar zaten, BENCE

Annemle konuştum az önce de babamı uyardım alındı kavga ettik küstü gitti.
Açıkçası çok arada kaldım ama biz köye ziyarete gittiğimiz zamanlarda çok görüyordum öyle sevme şekilleri. Onların ifade edişi öyle olabiliyor içinizi karartmayın. Yine de babanızı bebeğin cinsel sağlığı için uyarmanız iyi olmuş. Torun olunca çok üzülüyorlar kısıtlandıkları zaman ;( annemden biliyorum

Ben konu sahibesini gerçekten anlayamadım, insan para için bile olsa böyle acaip bir ailenin yanına neden taşınır .. Valla 15.00euro degil 150.000euro verseler bunlarla yaşamam evdeki kardeş, baba, anne herkes bir acaip böyle insanlar nerde yaşıyor topluma ne şekilde uyum sağlıyor çok merak ediyorum

Ne ortamı yahu? Ben kaç kere yalnız kaldım oğlum bebekken, kimseler yemedi bizi.

Valla 'ortam' bu aileden 100 kat iyidir, şiddet var, acaip kafalar var ... çık dışarda tacize uğra bu manyak kızkardeşten dayak yemekten evladır. Ortamı bozanlardan biri bu aile sankim, hani marjinal bizdik diyerek noktalıyorum konuyu

Asla yargılamak niyetinde değilim ama ben meseleleri çok doğru anlattığından emin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…