- 15 Şubat 2015
- 13.376
- 47.267
- 798
Ben çocuk istismarı konusunda son derece hassasım yanlış anlaşıldım aslında dedesi yapmaz değil konu zaten çocuk istismarının da en çok yakınları tarafından gerçekleştiğini biliyorum demek istediğim sadece şu; bebeğin vajinası ya da poposu tahrik edici olabilir bu tür sapıklıklar için ancak meme ikincil cinsel organdır ve belli bir yaştan sonra gelişir bebeğin memesinin kadın memesi ile alakası yoktur.O yüzden ben bundan kıllanmam.Tutup babam sapık mı diye aklıma gelmez. He hoş mu elbette değil.Bir üye kayınannesinin bebeğini ç.ükünü yerim diye sevdiğinden bahsetmiş mesela bu kadın da mı sapık? Bence sapıklık değil cehalet bu tarz davranışlar.
Konu sahibi yerine koyuyorum kendimi ben cehaletine yorar anlatırdım babama bu şekilde sevme iyi değil diye ama tutup da babam sapık mı diye düşünmem.Aynı muameleyi çocuğun cinsel organına yapsa acabam olmaz yıkarım ortalığı öyle babayı da bir daha görmem.
Ben o sapik bu degil demedim diyemem de, kimin sapik olup olmadigini bilemem, kimisi dediginiz gibi bunu cahillikten yapiyor. Sadece alintiladigim mesaj hakkinda yorum yaptim. Memeler mahrem degildir demistiniz. Ikincil organ olarak gördüklerine de katılamıyorum maalesef. Normalde cinsel cagrisim yapmamasi gereken bir canlı bebek/cocuk. Poposu da vajinasi da kadın poposu ve vajinasi degil. Ama bu lanet olası sapiklar bizim baktigimiz gibi bakmiyor çocuklara. Nasil ki dondurma yiyen bir kadina nasil yamyam gözle bakip tahrik oluyorsa(cocuklugunda dondurma yerken sozlu tacize ugrayan birisi olarak yaziyorum) bebegede o sekilde bakiyor.