- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Aynen bebeğime istedigim ismi koydum diye 3 hafta suratlari asik dolastilar. Normalde evimde asla ses yukselmezdi ozellikle son 1 aydir surekli bağırdıgimi farkettim. Bir de sonra bagiriyorum diye vicdan azabi cekiyorum kotu evlat oluyorum diye.32 yasindayim evliyim hamileyim 3 vakte cocuk doğuyor buna ragmen 2 hafta önce bebegime koymaya karar verdigimiz isimi annemin ve babamin begenmemesi yuzunden az kalsin erken dogum yapiyordum. Yani yaşim 22 artik bana karisamazlar olayi amerikan dizilerinde var bir tek.
Madem paran var sec doktorunu ol ameliyatini. He deyip gec. Bende bebegimin ismini istedigim gibi koyuyorum :)
Bebeginiz ismi cok guzelmis yani neyini begenmemisler anlamadim neyse uzme kendi koy ismi nufusu cikinca annenlere gosterirsin.Ciddiyim.malesef. ettigimiz kavga yuzunden 2 hafta bebegin kalp atislari 180 190 civari gitti. Sonraki hafta perintolog muayenesinde bebegin kalbinde fiziki bir sey cikmayinca doktorum sinirdendir dedi.
Benimki de ayni babaniz gibi.Abartmiyorum klasik baba mı? Her baba her şeyi bağırarak mı anlatiyor? Düzgün okumadınız galiba ondan para vs istemiyorum annemi araya koyamam karışmaz çünkü
Bizimkilerde bir kac haftadir asik suratli. Demek ki bu modeller bu sekilde. Ama ben vicdan azabi çekmiyorum. Tamam aile cok önemli vs ama herkesinde bir yerden sonra haddi bilmesi gerekiyor.Aynen bebeğime istedigim ismi koydum diye 3 hafta suratlari asik dolastilar. Normalde evimde asla ses yukselmezdi ozellikle son 1 aydir surekli bağırdıgimi farkettim. Bir de sonra bagiriyorum diye vicdan azabi cekiyorum kotu evlat oluyorum diye.
Nufusa gerek yokBebeginiz ismi cok guzelmis yani neyini begenmemisler anlamadim neyse uzme kendi koy ismi nufusu cikinca annenlere gosterirsin.
Valla kavganız bile şeker geldi bana :) Aman her meseleyi büyütmeyin.Her ailede babayla olur öyle mevzular konular.He de geç.Baba bu yani karışacak tabi sen kendi bildigini yap.
Kusura bakmayın ama babanız gibi insanlardan nefret ediyorum ve benim babamın sizin babanızdan aşağı kalır yanı yok. Hatta fazlası var. Burada yok babadır, yok tüm babalar böyledir diyen insanlara da aldanmayın. Baba da anne de olsa yerini haddini bilecek! Siz kimseniz malı değilsiniz. Ki öyle baba kız ilişkileri var ki imrenilecek cinsten. Ben şahsen evde köşe kapmaca oynuyorum, uzak durmaya, sorulmadıkça konuşmamaya çalışıyorum. Ayrıca zaten siz kazanmışsınız kendi paranızı babanıza(!) tek kelime laf düşmez. Konuşturmayın olsun bitsin
Çok yüz göz olma o zaman.Çok açıklamada bulunma.Bildiğini yap.Bu tarz şeyler sonucu şiddet gördüğüm de oldu o yüzden şeker değil malesef.
Birgün hayatınızdan illaki çıkacak, öyle yada böyle, işte o zaman ah babam olsaydıda istediği kadar bağırıp çağırsaydı diyeceksiniz. Garati bir bilgi bu. Bugun kabul etmeyecek olsanizda tecrube ettiginizde ki edeceksiniz, o zaman bu actiginiz konuyu hatirlayin.
Çok yüz göz olma o zaman.Çok açıklamada bulunma.Bildiğini yap.
Genelde ölcez, ararsın babanı , bu da dert mi gibi yorumlar okudum. Evet herkes olcek bigün bunun vicdanıyla yanlışa doğru diyemeyiz. Konu sahibinin derdini de küçük görmemek gerek her dert kv li kocili olmuyor.. herkesin derdi kendine en büyük..
Anlattığın kadariyla bana da kötü gelmedi baban sadece fazla müdahaleci. Ters hedef yap gel babacığım beraber arastiralim de :)
Onun kalıpları değişmicektir bu saatten sonra.. iletişimi dengede tutcak olan sensin. Nekadar zıtlaşırsan okadar çekilmez herşey. Kendine işkence.. eğlenmeye çalış.. kitabına karışıyosa beraber okuyalim de. Okuyun hatta. Gibi gibi...
Sizde herseyi anlatmayin. Kafaniza yatan bir doktor oldugunda direk kesin ve net bir dille bu doktora ameliyat olucam ve de son kararim diyin.Avaz avaz bağırasim var cidden yıldım artık. 22 yasindayim burnumdan ameliyat olmam gerekiyor burnum eğri ve uç kısmı kırık. Bir tarafından kemik diğer tarafında da et olduğu için nefes almam zorlaşıyor. Bu yıl bir şeylere başlamadan halledeyim diye mezun olur olmaz ise başladım. Para biriktirip içim rahat şekilde ameliyat olmayı planlıyordum. Şimdi ben doktor araştırıyorum o doktorlarla görüşmeye gidiyorum babama da diyorum şu doktora gittim şunlari dedi şu fiyat verdi vsvs diye. Fiyatı duyunca iyi araştır her bulduğuna atlama vs diyor. Geçen bir doktordan randevu aldım su tarihte gideceğim dedim yerini sordu bulunduğum yerden 3 vasıtayla gidiliyor, uzak yani. Buna da kızdı. Her bulduğuna atliyosun vsvsvs diye. Ama ben anlatıyorum bu doktora arkadaşım da ameliyat oldu ameliyat olanlarla da konuştum diye ama yine aynı şeyleri söylüyor. Bugün yine evimize yakın bı hastane var orayla görüş dedi. Ben de tamam oradaki doktorları araştırıp giderim dedim. Sonuçta hastaneye göre değil doktora göre dedim. Bağırarak haberlerde görüyoruz kadını estetikle ne hale getirmişler kendi burun dogruna gidiyosun diye kızmaya başlıyor. (Burun dogruma gitsem eğri giderim zaten asjnajanaj) Her bu konu açılışında yıldım artık normal bı şekilde de değil sonuçta bağırış çağırış kavga ediyoruz.
Bu arada kendisi de Mart ayında ameliyat olacak ve olacağı doktor hakkında hiçbir yazı yok doktorun adı dahi çıkmıyor. Hiçbir sekilde araştırmadı doktoru.
Hayatımda her şeye çok çok fazla karışıyor. Dışarı çıkmama, gezmeme, para harcamama, okuduğum kitaba, giydiğim kıyafete. Hep. Ve bunları hep bağırarak ifade ediyor. Ben de git gide ona benzedim. Ufak bir seye bı karismasina tahammül edemiyorum artık.
Şimdi bu ameliyat için 5 kuruş para almayacağım kendisinden ama bunda dahi karışacak edecek bunaldım artik.
Hayatım sürekli birilerinin karışmasıyla mı devam edecek? Ben kendi kararımı veremeyecek miyim? Hep bağırarak mı sindirilecegim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?