Babamın her şeyime karışması

Birgün hayatınızdan illaki çıkacak, öyle yada böyle, işte o zaman ah babam olsaydıda istediği kadar bağırıp çağırsaydı diyeceksiniz. Garati bir bilgi bu. Bugun kabul etmeyecek olsanizda tecrube ettiginizde ki edeceksiniz, o zaman bu actiginiz konuyu hatirlayin.

Aynen bebeğime istedigim ismi koydum diye 3 hafta suratlari asik dolastilar. Normalde evimde asla ses yukselmezdi ozellikle son 1 aydir surekli bağırdıgimi farkettim. Bir de sonra bagiriyorum diye vicdan azabi cekiyorum kotu evlat oluyorum diye.

Ciddiyim.malesef. ettigimiz kavga yuzunden 2 hafta bebegin kalp atislari 180 190 civari gitti. Sonraki hafta perintolog muayenesinde bebegin kalbinde fiziki bir sey cikmayinca doktorum sinirdendir dedi.
Bebeginiz ismi cok guzelmis yani neyini begenmemisler anlamadim neyse uzme kendi koy ismi nufusu cikinca annenlere gosterirsin.

Konu sahibi sende her seyi babans soyleme bir de bende diyer arkadaslar gibi babanin kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum

Her şeyi anladım da okuduğun kitaba niye karışıyor ya nasıl karışıyor yani.. bence babam bu saatten sonra zor değişir, sen kafanı değiştir, takmamayı öğren, he de geç, bağırsın dursun zaten yaşın biraz da ilerledikçe vazgeçer bence

Abartmiyorum klasik baba mı? Her baba her şeyi bağırarak mı anlatiyor? Düzgün okumadınız galiba ondan para vs istemiyorum annemi araya koyamam karışmaz çünkü
Benimki de ayni babaniz gibi.
Artik ben ara yolu buldum cok bahsetmiyorum haberi olsugunu saniyor ve hallediyorum.
Misal sizin yerinizde olsam arastiriyorum derdim ama gittigim yerleri soylemezdim gider hepsiyle gorusur sonra en iyisi buymus derdim. Bu sekilde kafaniz daha rahat olur.
Yillardan beri boyle yapıyorum mumkun oldugu kadar bir yere gitmiyorum babamla cunku devamli kavga cikaran biri. Yemek yemeye gitmsitik en son 3 kisiyle kavga etti ve o son oldu:)
Size de tavsiyem bu. Universiteye yazilmaya tek gitmistim misal yillar once, simdi ikinci universitemi okuyorum bolumumu bilir heralde bi o kadar az ayrinti veriyorum :)

Bizimkilerde bir kac haftadir asik suratli. Demek ki bu modeller bu sekilde. Ama ben vicdan azabi çekmiyorum. Tamam aile cok önemli vs ama herkesinde bir yerden sonra haddi bilmesi gerekiyor.

Bebeginiz ismi cok guzelmis yani neyini begenmemisler anlamadim neyse uzme kendi koy ismi nufusu cikinca annenlere gosterirsin.
Nufusa gerek yok efsun yazili kapi susleri cikolatalari sekerleri vs hazir. Islerine gelirse.

Bence çok fazla bilgi de vermeyin ya siz bu kadar dahil ederseniz tabi ki sık sık eleştirir. Benim babamda herşeye hayır der illede terse gider herşeye karışır ama burun ameliyatı nı bnde kendim ödedim doktoru buldum ameliyat günümü söyledim oldu bitti. Yani fikir alma bence burnunun doğrusuna gitmek neymiş görsün öylede böylede kötü olan biz oluyoruz

Bir gün ölecek diye ya da sırf babamız annemiz diye niye kötü huylarına katlanalım? Herkes kendini bilecek, düzeltecek. Çocuk yaptı diye sahip olmuyor. Bir birey yetiştirmek kolay mı? Ben sizin yerinizde olsam laf etse bile burnumun dikine giderdim. Keyfiniz nasıl istiyorsa öyle yapın.

Genelde ölcez, ararsın babanı , bu da dert mi gibi yorumlar okudum. Evet herkes olcek bigün bunun vicdanıyla yanlışa doğru diyemeyiz. Konu sahibinin derdini de küçük görmemek gerek her dert kv li kocili olmuyor.. herkesin derdi kendine en büyük..
Anlattığın kadariyla bana da kötü gelmedi baban sadece fazla müdahaleci. Ters hedef yap gel babacığım beraber arastiralim de :)
Onun kalıpları değişmicektir bu saatten sonra.. iletişimi dengede tutcak olan sensin. Nekadar zıtlaşırsan okadar çekilmez herşey. Kendine işkence.. eğlenmeye çalış.. kitabına karışıyosa beraber okuyalim de. Okuyun hatta. Gibi gibi...

Kusura bakmayın ama babanız gibi insanlardan nefret ediyorum ve benim babamın sizin babanızdan aşağı kalır yanı yok. Hatta fazlası var. Burada yok babadır, yok tüm babalar böyledir diyen insanlara da aldanmayın. Baba da anne de olsa yerini haddini bilecek! Siz kimseniz malı değilsiniz. Ki öyle baba kız ilişkileri var ki imrenilecek cinsten. Ben şahsen evde köşe kapmaca oynuyorum, uzak durmaya, sorulmadıkça konuşmamaya çalışıyorum. Ayrıca zaten siz kazanmışsınız kendi paranızı babanıza(!) tek kelime laf düşmez. Konuşturmayın olsun bitsin

Şu hayatta en sevmediğim şey müdahale.
Bi şekilde de başıma gelir .

Valla kavganız bile şeker geldi bana :) Aman her meseleyi büyütmeyin.Her ailede babayla olur öyle mevzular konular.He de geç.Baba bu yani karışacak tabi sen kendi bildigini yap.

Valla kavganız bile şeker geldi bana :) Aman her meseleyi büyütmeyin.Her ailede babayla olur öyle mevzular konular.He de geç.Baba bu yani karışacak tabi sen kendi bildigini yap.

Bu tarz şeyler sonucu şiddet gördüğüm de oldu o yüzden şeker değil malesef.

Ever kesinlikle. Birkaç ay önce bı şey için çok çok fazla tartıştık konu büyüdü baya. Uzun süre evde birbirimizi görmezden geldik. Kafam inanılmaz rahatti. Neden sürekli başkalarına onaylanmak zorundaysak

Hatırlarım. Malesef uzulecegimi sanmıyorum. Olayı dramatik hale getirmeye çalışmak istemem ama babam diye her seyine katlanacak değilim

Kötü diyemem haklısınız. O da o şekilde görmüş diyip kendimi sakinleştiriyorum bazen.
Çok teşekkür edeceğim dediğiniz gibi yapacağım. :)

Sizde herseyi anlatmayin. Kafaniza yatan bir doktor oldugunda direk kesin ve net bir dille bu doktora ameliyat olucam ve de son kararim diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…