Babamın her şeyime karışması

Önce yazı yazmayı bir öğrenin, sonra konuşuruz sizinle.

Oncelikle
Burun dogruma gitsem eğri giderim zaten asjnajanaj)

Bu kısma yarıldım hahhdjdjdhdkdkd.
Konuya dönücek olursam, karışsın canım karışsın inan karışan baba on numara beş yıldızdır. Keşke benim babam da bana karışsaydı da hata ve hatalar yapmasaydım. Ama o kadar rahat ve kısıtlanmadan yetiştim ki hemen hemen herşeyi gördüm malesef. O yüzden bırak karışsın evlenince karışacak bi baban olmicak zaten.

Sizin iyiliğiniz için söylüyor olabilir mi?
Adam haklı yani estetik yapıcam diye insanları ne hale getiriyorlar.
Ayrıca çok iyi hekimler var ismi internette geçmeyince kötü mü oluyor?

Sizin iyiliğiniz için söylüyor olabilir mi?
Adam haklı yani estetik yapıcam diye insanları ne hale getiriyorlar.
Ayrıca çok iyi hekimler var ismi internette geçmeyince kötü mü oluyor?

Ben adı çıkmayınca kötü demedim. Sadece bana iyi araştır diyip kendi hiç araştırmadan ameliyat olacak. Doktor hakkında hiç bilgi yok. İyiliğim için soylüyor bile olsa bunu bağırarak mı ifade etmek zorunda? Üstelik ben doktoru iyice araştırıyorum bu uzak diye kızdığı doktora arkadaşım ameliyat olmuştu hatta.

Ameliyat olacağın için gergin hırsınıda böyle çıkarıyor bence. Ya sana kötü bir şey olursa ya kötü bir sonuçla mutsuz olursan diye endişesini bu şekilde gösteren baba modeli. Çok var onlardan... babaların en büyük hatası kızlarını koruyacağım diye onlara en büyül zararı yine kendilerinin vermesi. Ama inan bana onlarsız da olmuyor. Ben yok saymayı denedim o daha büyük vicdan azabı ve acı veriyor ve daha çok yoruyor. Mutlu etmeye çalışsan zaten imkansız sen sen olmaktan çıkıyorsun. Zor yani...

Öyle değil işte. Çok fazla karışıyor. Evde giydiklerimden okuduğum okula kadar. İlerisini de değiştirecek her şeye karışıyor

ya ben ilkokulda filan çok daha laf dinleyen bi çocuktum, lise zamanı çok değiştim kitaplara bağladığı için karışır eder. Okuduğum kitaplara dinsiz kitabı diyor

haklısınız, öyle olunca da içim rahat değil. ama çok zarar verdi zamanında bu karışmalarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…