- 7 Temmuz 2017
- 15
- 19
- 3
- 36
- Konu Sahibi sevimlii_poncikk
-
Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama bildiğinizi belli edip belki sizden utanır , bir daha kalkışmaz böyle işlereİnternet üzerinden okey oynaması sohbet etmesi çok yadırganmaz ama bunu telefona konuşmaya taşıyorsa sıkıntı. En sonunda bir dolandırıcıya denk gelir bak bakalım bir daha face ye girebiliyor mu ? 50 küsür yaşında adam engelleyemezsin ki ? Akişina bırakın ...
babanızla konuşup konuyu aydınlatmaya çalışanız. artı böyle birşey gerçekten vara annenizin öğrenmesi de an meselesidir ne kadar gizli kalırki bu tarz şeyler
Babamla konuşmayı düşünüyoruz ama bi babayla bunu konuşmak da pek kolay değil tabiki bir de işin içinden ben aldatmıyorum konuşunca noluyo diye sıyrılır gibi geliyo
İnternet üzerinden okey oynaması sohbet etmesi çok yadırganmaz ama bunu telefona konuşmaya taşıyorsa sıkıntı. En sonunda bir dolandırıcıya denk gelir bak bakalım bir daha face ye girebiliyor mu ? 50 küsür yaşında adam engelleyemezsin ki ? Akişina bırakın ...
Aklımıza geldi aslında ama ilerde bu önümüze gelir diye düşünüyorum eloğlu sonuçta senin baban da az değildi derse sıkıntıdamatlardan biri konuşsa uygun bir dille. hani erkek erkeğe daha rahat olur gibi
Babanızın kişiliğini bilmiyorum ama bildiğinizi belli edip belki sizden utanır , bir daha kalkışmaz böyle işlere
Aklımıza geldi aslında ama ilerde bu önümüze gelir diye düşünüyorum eloğlu sonuçta senin baban da az değildi derse sıkıntı
Utanacak adam en başından yapmazdı sanki,konuşursanız hoşuna gitmeyecektir.Sevimsizleşebilir ortam.
Öylesi de kadını şüpheye itip,daha kötü yapabilir.Evet kesinlikle hoşuna gitmeyecek. Acaba anneme biraz babamı kontrol etsin diye gaz mı versek göz açtırmasa
bir tane fake hesap siz alın. Babanız hariç herkesin haberi olsun. (Anneniz de hariç tabi) babanızla sohbeti ilerletin. Gerekirse telefondan da mesajlaşın ama sakın açık vermeyin. Ağzından laf alın babanızın yaşadığı şehir, adı vs. Sonra eşine söylerim diye tehdit edin. Baya bi korksun. Bir daha böyle maceralara girmez.
Öylesi de kadını şüpheye itip,daha kötü yapabilir.
Şüphe çok kötü bir zehir.
İki ucu çoklu denklem
bir tane fake hesap siz alın. Babanız hariç herkesin haberi olsun. (Anneniz de hariç tabi) babanızla sohbeti ilerletin. Gerekirse telefondan da mesajlaşın ama sakın açık vermeyin. Ağzından laf alın babanızın yaşadığı şehir, adı vs. Sonra eşine söylerim diye tehdit edin. Baya bi korksun. Bir daha böyle maceralara girmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?