- Konu Sahibi sevimlii_poncikk
-
Sakın sakın el oğlu aynen 3 gün sonra başınıza kakar.Aklımıza geldi aslında ama ilerde bu önümüze gelir diye düşünüyorum eloğlu sonuçta senin baban da az değildi derse sıkıntı
Hic yüzgöz olmayin .Aradaki saygı mesafesi kırilmasin .Belki bir oyun oynayıp korkutabilirsiniz .Faceden herseyi biliyorum ne yaptiğinı vs vs .Çocuklarina karina arkadaslarina anlatacsğim filan .ne yapar acaba .Konustugun kadinilardan birinin kocasiyım filan gibi gibi .
Aldatmadır bu. Aile toplantısı yapın ve kararı annenize bırakın. Ben sessiz kalmazdım, kalmadım da. Şimdi boşandılar mutlular.selam arkadaşlar,
Başlığımdan da anlaşılacağı üzere babam internette fake bir facebook hesabı açıp orda kadınlarla sohbet muhabbet ediyor. Okeyden bayan arkadaş edinip muhabbet ediyor sanırım. Çoğu kez de telefonla gizli gizli konuştuğuna şahit olduk 3 kız kardeş olarak. 2 miz evliyiz bi kardeşimiz evde. Ama biz gittiğimizde bile sürekli bilgisayar başında. Ama tabiki annemin bu durumdan haberi yok ve haberi olursa bunu asla kaldıramaz 50 yaşından sonra da bu durum yıkıcı olur herkes için.
Biz şimdi ne yapsak bu durumda bilemiyoruz sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Bu arada ailemizde hiçbir sıkıntı yok. Babamın yaptığı artık bağımlılık olmuş gibi geliyor mutsuzluktan filan değil yani. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ne yapsak bilemedik
Anneme de hesap acicaz o da oralardan arkadaş edinip konuşunca ne olur görürsün dersinBabamla konuşmayı düşünüyoruz ama bi babayla bunu konuşmak da pek kolay değil tabiki bir de işin içinden ben aldatmıyorum konuşunca noluyo diye sıyrılır gibi geliyo
bu konuda çok haklısınız.Aklımıza geldi aslında ama ilerde bu önümüze gelir diye düşünüyorum eloğlu sonuçta senin baban da az değildi derse sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?