Babamin is yerinde virus çıktı :(

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Babam güvenlikci olarak çalışıyor. Yarından sonra memlekete gideceğiz. Bugün bi arkadasi babamı aradi ve is yerinde virüs çıktığını söyledi. 2 kişide virüs varmış. Babamgil grup grup çalışıyor. Babamın grubunda değil de diğer grupta virüs çıkmış :( Babam gayet temiz abdest alır maske vs takar. Canım çok sıkıldı :(

Maske varsa birşiy olmaz inşaALLAH canım.. hava yolunda tek bulaş riski hapşırınca havaya saçılan damlacıkları solumak.. maske de koruyuculuk sağlıyor.. ama memlekete gitme işini 14 gün askıya alın derim .. yine de ne olur ne olmaz

Muhtemelen hepinize test yapılır ve karantina süreci geçirirsiniz.Maskenin tek başına korutuculuğu yok ama bir şey olmadığını düşünüyorum babanıza bunu yine de test belirler.Geçmiş olsun.

Valla bu virüs nasıl bulasacagini şaşırdı bence ..

Daha dün eşim anlattı ağzı bozuk bir adam da virüs çıkmış

Herkes şunu konusuyormus
Adamda virüs çıktığı günden bir gün önce karısı ile birlikte olmuş karisında çıkmamış :olamaz:

İş arkadaşları da bu nasıl olur diyorlarmış eşim bunu bana anlattı şaşırdım dinlerken ama böyle :işsiz:

Herkes şunu konusuyormus
Adamda virüs çıktığı günden bir gün önce karısı ile birlikte olmuş karisında çıkmamış :olamaz:

İş arkadaşları da bu nasıl olur diyorlarmış eşim bunu bana anlattı şaşırdım dinlerken ama böyle :işsiz:

Şaşırtıcı valla ya

Herkes şunu konusuyormus

Belki karısında henüz kuluçka evrenindedir testte çıkmamıştır

Valla ben bu virüsten bişey anlamadım.Benim bi yakınımda çıktı kızdan annesine bulaştı ..Ne babasına ne kardeşine bişey olmadı kuluçka süresi de geçti.Eşimin arkadaşı da oldu ,eşi hamile birlikte yatıp kalktılar karısına da bulaşmadı.Bazen de bir kişi 100 kişiye bulaştırıyor .Sonumuz hayrola

Abdest derken temizlik anlamında dedim. Yani namaz kılıp ibadet etmek icin temiz olmak gerekiyor değil mi?

Namaz kilip ibadet eden biriyim. Kafayi sabunla mi mesh ediyor is yerinde? Konu dine kaysin istemiyorum ama hem bilginiz yok hem fikir sahibisiniz.

Back
X