Babamın kızı değilim

annesi memlekette. bu kızımız ev işleri okul vs zor geldiğinden habire ağlayıp babasına annesini getirmesi için baskı yapıyordu. adam en sonunda annesi için gelsin tamam yemek temizlik yapar demiş annesi gelmedi gerçi.
17 yaş şartları kabullenmek için küçük bir yaş sayılmaz. sürekli mız mızlanmak içinde büyük bir yaş.
dolayısıyla katılıyorum destek almalı.

Şimdi hatırladım

Hatta annesinin de psikolojik sıkıntıları olduğunu yazmıştı galiba

Ben her konuyu yeni bir konu gibi oluyorum bağlantılar kopuyor

Aynen abla ama deli değilim:halay::halay::halay:

bak işte çok küçüksün psikoloğa gitmek için ille deli olmak gerekmez . şu forumda bile dünya kadar destek alan kadın var. belli ki tek başına altından kalkamıyorsun. hayatı kendine zehir etmekten başka bir şey yapmıyorsun. yardım almanın nesi kötü.

bak işte çok küçüksün psikoloğa gitmek için ille deli olmak gerekmez . şu forumda bile dünya kadar destek alan kadın var. belli ki tek başına altından kalkamıyorsun. hayatı kendine zehir etmekten başka bir şey yapmıyorsun. yardım almanın nesi kötü.
Ben bir kere gittim ilaç verdiler içtim. Ben psikiyatrıya gitmeyi ayıplamıyorum gidilmeli sorun varsa. Ama verilen şey antidepresan bir şeye yaramıyor. Ayrıca size deli değilim dedim neden düşünmeden hemen yazmışsınız ki nesi kötü bunun. Tedavi ol demişsiniz ona sinirim bozuldu sanki verem yada akıl rahatsızlığı varmış gibi. Benim durumum başka bir konu

Neden baba baba diyosun birazda anne de?
Babanla yasiyosun onun kizi gibi hissetmiuosun ee anneni komsu gibi gormen lazim.

17 yasinda genc kiza anne lazim. Para lazim demissin baban ona bin lira buna kart veriyoda sen kuru ekmek mi yiyosun kuzu?

Bu arada o eski konumda paradan da bahsetmiştim.
Annem babama dava açtı. Babam da çok korktu paraları gidicek diye bana karşı melek kesildi her istediğimi alıyor :halay::halay::halay::KK50:
İşte ikiyüzlülük yapıyor. Kıvırdı da kıvırdı neymiş beni çok seviyormuş benim kıyafetlerimin az olduğunu bilmiyormuş. Her istediğini alıcam dedi. Aldı da.ağlamayan bebeğe süt vermezlermiş o misal ağladım hüngür hüngür annemin de davasıyla babam zoraki güzellik yaptı

Ben bir kere gittim ilaç verdiler içtim. Ben psikiyatrıya gitmeyi ayıplamıyorum gidilmeli sorun varsa. Ama verilen şey antidepresan bir şeye yaramıyor. Ayrıca size deli değilim dedim neden düşünmeden hemen yazmışsınız ki nesi kötü bunun. Tedavi ol demişsiniz ona sinirim bozuldu sanki verem yada akıl rahatsızlığı varmış gibi. Benim durumum başka bir konu

evlatcağzım son kez yazıyorum zira sinirleniyorum. psikaytra değil psikoloğa git. onlar ilaç vermiyor.
ayrıca tedavi ol demedi destek al dedim.

Neden baba baba diyosun birazda anne de?
Babanla yasiyosun onun kizi gibi hissetmiuosun ee anneni komsu gibi gormen lazim.

17 yasinda genc kiza anne lazim. Para lazim demissin baban ona bin lira buna kart veriyoda sen kuru ekmek mi yiyosun kuzu?
Annemi seviyorum her derdimi paylaşıyorum

Diger konularindan hatirliyorum seni acilen psikiyatr,psikolog hangisi olursa mutlaka yardim almalisin.Gidisatin hic iyi degil,psikolojin fena canim.

Bu arada o eski konumda paradan da bahsetmiştim.
Annem babama dava açtı. Babam da çok korktu paraları gidicek diye bana karşı melek kesildi her istediğimi alıyor :halay::halay::halay::KK50:
İşte ikiyüzlülük yapıyor. Kıvırdı da kıvırdı neymiş beni çok seviyormuş benim kıyafetlerimin az olduğunu bilmiyormuş. Her istediğini alıcam dedi. Aldı da.ağlamayan bebeğe süt vermezlermiş o misal ağladım hüngür hüngür annemin de davasıyla babam zoraki güzellik yaptı

baban değilmiydi annene dava açan? dedene falan hatta.

annenle anlasamadin ya da annen seninle bas edemedi mu sirun neydi ki babanla yasiyorsun bak babanla sorun yasiyirsun annenle kim bilir ne yasadin artik kendini toparla kimse senin dysmanin degil kendini derslerine ver

annenle anlasamadin ya da annen seninle bas edemedi mu sirun neydi mi babanla yasiyorsun bak babanla sorun yasiyirsun annenle kim bilir ne yasadin artim kendini toparla kimse senin dysmanin degil kendini derslerine ver
Annemle kötü bişey yaşamadım baba hasretinden babamı seçtim

Çok duygulandım gerçekten sıkma canını hiç değilse baban sağ öyle düşün :/

Back
X