Babamın kızı değilim

noop ama tam da kendine acima caginda
zaten ergenlik zor
anne yok baba yok , ilgilenen yok , sevgi gosteren sefkatle yaklasan yok
bizim 17 yas halimizle kiyaslamamak lazim konu sahibini geecekten kotu bir cocukluk gecirmis , cidden psikolojik destege ihtiyaci var yoksa yitip gidecek kizcagiz

niye yok yahu. anası da babası da var.
annesiyle arkadaş gibi en özel olayını anlatabiliyor.
babası sırf ağlayıp yapamıyorum dediği için yıllar önce boşandığı karısını kızının gönlü olsun diye yanına çağırabiliyor.
kıyasladım 17 yaşımla en azından babası evlenmemiş benden şanslı bence:KK66:

Abla konu açmıştı
Kardeşi 16 yaşında madde kullanıyordu
Onlarda da anne baba ayrı anne başka evlilik yapmıştı
Hatırladın mı ?
hatirladim
yorumlari okumamistim sadece kendi yorumumu hatirliyorum o kardesin de hastaneye yatirilip tedavi olmasi lazimdi
ne yapti konu sahibi acaba

niye yok yahu. anası da babası da var.
annesiyle arkadaş gibi en özel olayını anlatabiliyor.
babası sırf ağlayıp yapamıyorum dediği için yıllar önce boşandığı karısını kızının gönlü olsun diye yanına çağırabiliyor.
kıyasladım 17 yaşımla en azından babası evlenmemiş benden şanslı bence:KK66:
haberim yoktu bunlardan
ben sadece konularini okuyorum yorumlarda anlatti sanirim
anneylr hic gorusmuyo gibi algiladim hep
yine de destege ve tedsviye ihtiyaci var
saglikli bi durumda degil

haberim yoktu bunlardan

eski üyeliğinde açtığı konulardan bunlar..
ama annesine anlattığı olay bu üyeliğinde.

haberim yoktu bunlardan
Annem uzakta yazın yanına gidiyorum. Ama artık gitmeyi düşünmüyorum oraya bağlayan bişey de Yok artık hergün yatmaktan canım sıkılıyor. Gitmeyi düşünmüyorum ayrıca güzel kızları görünce psklojim bozuluyor arkadaşlarımın gram üzüntüsü Yok şakıdı şakıdı dans ediyorlar sohbet ediyorlar falan hiç gelemem öyle şeylere enerjim yok. Bide zayıfım zaten duba gibiler daha sinir oluyorum. Yatmaya gidiceğime o kadar yola. Evde otururum babamın yanında.

hayatınızda kı olumsuzlukları artık kabul edın ve onlarla yasamaya alısın ogrenın derım
boyle kendınıze zarar verırsınız sadece

Yaşının küçük olduğunu tahmin ettim yazında canım o kadar yoğun yaşıyorsun ki herşeyi yazına da yansımış bence düşündüğün gibi olmayabilir herşey yani baban bunları farkederek yapmıyor olabilir bence yani özellikle onlara farklı davranmıyordur ama sana öyle geliyordur anlatabildim mi

ben annemle yaşadım bebeklerden beri. Annem tek doğurmuş beni. Kısa bir evlilik olmuş yani. Ev temizliği bakamamış annem kendine umursamazmış da işte. Sonra babam annemi dedeme bırakmış. Annem hamile olmuş tabi ben olmuşum doğmuşum. Babam uzakta olduğu için gelmemiş bir dedemde büyüdüm bir arada babam halama bırakmış beni.babam uzakta çalışıyordu tabi o ara. Sonra ilk okula falan başladım babamla çok görüşemedik. Bir iki kere geldi çünkü uzakta yaşıyordu. Sonra babamla yaşamaya karar verdim ve onla yaşıyorum hala. Ama şunu fark ettim ben hiç babamın kızı olmamışım. 8 yaşındaydım 1 yıl babamla yaşamıştık çok iyi anlaşırdık beni çok severdi. Tabi yıllar geçti artık büyüdüm. Amcamın kızları var biri sağır kulakları duymuyor. Babam onu çok seviyor babama ağaçlarından meyve veriyor falan babamın gözleri gülüyor. Diğer kız da içine kapanık babam dediki ben psikoloğa götüreyim onu. Zaten o sağır olan yeğenimi çok kez okula götürmüş babam ben yokken kızı gibi yani. Bir kere onların evinde kaldık diye babam 1000 lira yollamış falan zaten her akrabasına böyle kredi kartı yollamalar para vermeler dertlerini çözmeler. O kızları övüyor falan. Onların evine gitmek istemiyorum babam tarafıyla sıcak değilim yıllar var arada ısınamıyorum onlara nede normal hayata kimseye ısınamıyorum. Babam da o kız sıcak kanlı diyor bende sana çekmiştır babasının ya diyorum. Babam herşey 4.4 lük olsun istiyor insan kızını olduğu gibi sevmez mi. Onun gibi toplumla aram iyi olsun istiyor dersleri o kız gibi Harika olsun istiyor. Ağlıyorum şuan çok gereksiz biliyorum. Alışmıştım eskiden ağladım ve alıştım asla ağlamıcam dedim. Babam da güldü bana çünkü. Bazen beni arkadaşımın evine yolladı gitmek istemedim utana sıkıla gittim arkadaşımda kaldım. Babam rahat yatmak istiyor ya evde ondan. Neymiş aile göreyim diye yolluyormuş. Hayattan uzağım. Kafam gitmiş benim sanırım. Hiç bişey düzelmiyor. Beni babam hiç sevmiyor
Dün konu açmıştın babam yediklerimi sayıyor diye ,şimdi de 1 milyar verdi diyorsun ,para dağıtıyor diyorsun ?sosyal deney mi yapıyorsun hayırdır

Sizin psikiyatrik yardıma ihtiyacınız var. Bu aralar açtığınız kaçıncı konu bu minvalde ben sayamadım. Arkadaşlarım sevmiyor,babam sevmiyor ... hep aynı şeyleri söylüyorsunuz.

evet o. o olayı annesiyle paylaşmış işte.
kapattırmış diğer üyeliği.

Yemin ederim Almanca yazıp Google Translateden çevirdin sandım

Dün konu açmıştın babam yediklerimi sayıyor diye ,şimdi de 1 milyar verdi diyorsun ,para dağıtıyor diyorsun ?sosyal deney mi yapıyorsun hayırdır

pilis güldürmeyin beni konu ciddi, tavirlariniza bayiliyorum ya.

ama meraktan catlicam falcilara niye ciplak resim yollamis ki? kisa özeti varmi? yada nerden okuys bilirim?

pilis güldürmeyin beni konu ciddi, tavirlariniza bayiliyorum ya.

ama meraktan catlicam falcilara niye ciplak resim yollamis ki? kisa özeti varmi? yada nerden okuys bilirim?

eski üyeliğinde kaldı sanırım konu.
falcı kandırmış resim istemiş sanırım fal bakmak için.

eski üyeliğinde kaldı sanırım konu.
falcı kandırmış resim istemiş sanırım fal bakmak için.

konuyla alakasi yok umarim sakincali degildir ama. videosu internete düsen kizimizdan haber varmi :(. belki siz biliyorsunuzdur prosunuz ya

Yavrucum, 17 yasindaymissin. Yazdıklarını bir oku lütfen. Hiç bir şey anlaşılmıyor. Yani okula gidiyorsundur inşallah ama bu bir eğitim problemi mi yoksa kendini ifade edişinde mi bir problem var belli değil.

Back
X