Babanız ne için hazmetmiyor pekii?3senedir tanışıyoruz ve bir birimizdün hoşlanıyoruz aramızda yaş farkı var ama benim için hiç sorun değil.hatta beni istemeyede geldiler ama babam dayısının kızından hazzetmiyor o yüzdün kabul etmedi ayırmaya çalıştı ama vazgeçmiyoruz sevgilim eylülde Rusyaya gidicek orda çalışıyor yaşıyor bende onunla gitmek istiyorum ama bir tarafdanda korkuyorum ne yapmam lazım annemle babamdan ayrı kalmak istemiyorum ama sevgilimide çoooook seviyorum
Yanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşıkmış.Babanızın dayısının kızına mı aşıksınız doğru mu anladımBu ülkede çok zor o iş. Hollanda'ya gidin ✈
Senden büyükse üç yıldır da sevgiliyseniz sen kaç yaşındasın. Kaç yaşında sevgili olduki koca adam sizinle.3senedir tanışıyoruz ve bir birimizdün hoşlanıyoruz aramızda yaş farkı var ama benim için hiç sorun değil.hatta beni istemeyede geldiler ama babam dayısının kızından hazzetmiyor o yüzdün kabul etmedi ayırmaya çalıştı ama vazgeçmiyoruz sevgilim eylülde Rusyaya gidicek orda çalışıyor yaşıyor bende onunla gitmek istiyorum ama bir tarafdanda korkuyorum ne yapmam lazım annemle babamdan ayrı kalmak istemiyorum ama sevgilimide çoooook seviyorum
Offf beynimin bütün fosforunu kullandım hayal edemedim biYanlış anlamışsınız.Babasının dayısının kızının oğluna aşıkmış.
Kızları sokağa salmıyolar ki bacım onlar da dünyada başka erkek yok sanıp en olmayacak kişiye, akrabaya aşık olduğunu sanıyorAman ha akraba olması şart, sakın dışarıdan birini bulmayın. Gidin hemen akrabalarınızla evlenin.
Ya sene 2025 olmuş hala akrabasıyla evlenmek isteyen var, pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?